#Genel seçimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye kritik Uyarı 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye kritik Uyarı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu...

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Bahçeli'ye Kılıç Hediye Edildi 01:59

Bahçeli'ye Kılıç Hediye Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, üzerinde Türkmen Beyi yazan bir kılıç hediye edildi...

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi 01:27

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi

Emniyet Genel Müdürlüğünce işitme engelli vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla 81 İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarına yönelik “Türk İşaret Dili” eğitimi verilmeye başlandı...

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti 01:03

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşma sırasında dili sürçen Yıldırım'ın yardımına salonda bulunan gençler yetişt..

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır 01:00

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Bugünden 84'ü söylemeyeyim, çünkü 85'in heyecanı kalmayacaktır. Misak-ı Milli'den vazgeçmek gelecekten vazgeçmektir dedi...

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

İbrahim Karagül;Türkiye Kendi Tarihsel Perspektifini Bugüne Taşıdı 01:48

İbrahim Karagül;Türkiye Kendi Tarihsel Perspektifini Bugüne Taşıdı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te Nedret Ersanel'in sunduğu Büyük Oyun programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu...

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor 04:57

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

Bu yıl ilk defa dünya sinemasının kalbi olan Los Angeles’ta düzenlenecek olan “Hollywood Türk Film Festivali” için geri sayım başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, 20-22 E..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Bilim Adamı 01:00

Küçük Bilim Adamı

Minik Batuha'nın müthiş genel kültürü...

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır 01:20

ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. ABD'nin Türkiye'ye gönderdiği büyükelçilerin büyük çoğunluğunun istihbaratç..

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi 01:17

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı...

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..

Kılıçdaroğlu: Kim Olursa Olsun, Haksızlığa Uğradı Mı Karşısında Bizi Bulacaktır 01:26

Kılıçdaroğlu: Kim Olursa Olsun, Haksızlığa Uğradı Mı Karşısında Bizi B

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu...

Başbakan Yıldırım'dan Esnafa Müjde 03:22

Başbakan Yıldırım'dan Esnafa Müjde

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup toplantısında konuştu...

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti 00:19

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi görmekte olan CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti...