#Genel seçimler

Bahçeli Mhp Ak Parti ile Yan Yana Mücadelesini Sürdürecektir 02:07

Bahçeli Mhp Ak Parti ile Yan Yana Mücadelesini Sürdürecektir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Partimiz, AK Parti ile Cumhurbaşkanı Hükümet etme sistemini 2019'da tam manasında tesis etmek maksadıyla, sonuna kadar birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir. dedi...

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı? 01:45

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı?

Şirin Payzın'ın sunduğu ve CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında CHP'li milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması, Darbe Araştırma Komisyonu raporuna yapılan itirazlar, KHK'lar ve FETÖ operasyonları..

Efsane Dörtlü 3 Film İzle 1:46:38

Efsane Dörtlü 3 Film İzle

Serinin son filmi olan Efsane Dörtlü 3 Son Savaş 2014 yılında vizyona girmiş ve 106 dakika boyunca dövüş sahneleri ve aksiyon devamlılığını korumuştur. Filmin konusu hakkında bilgi bulunmadığından sizlerle paylaşamıyorum..

  • Tv Series tarafından
  • 4.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sayın  Kılıçdaroğlu  Adalet İçin Değil  Fetö'ye  Cesaret İçin  Yürüyor 04:53

Sayın Kılıçdaroğlu Adalet İçin Değil Fetö'ye Cesaret İçin Yürüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak FETÖ’nün sosyal medyadaki tetikçileri tarafından duyurulan 15 Haziran provokasyonuna başladı. Kılıçdaroğlu'nun bu provokasyonuna tepkilerde gecikmedi. A Haber canlı yayını..

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı 01:19

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığ..

Milli Güreşçinin Tek Hedefi Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya 02:07

Milli Güreşçinin Tek Hedefi Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya

Dünya Şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Ağustos ayında yapılacak Dünya Şampiyonası'nda da başarılarına bir yenisini eklemek için hazırlıklarını Ankara Elmadağ güreş kampında sürdürüyor. Kayaalp, “Başarılı olmak için ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

Emekli Binbaşı NATO'dan Aldığı Madalyayı İade Etti 02:18

Emekli Binbaşı NATO'dan Aldığı Madalyayı İade Etti

İzmir'de yaşayan emekli binbaşı Zafer Oğuz, Afganistan'da görev yaptığı sırada dönemin NATO Genel Sekteri Anders Fogh Rasmussen imzalı takdir belgesi ve madalyayı iade etti...

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız 01:21

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'nın Selendi ilçesindeki toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Bahçeli MHP'nin baraj altında kalacağını iddia edenlere çok sert çıktı...

 Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul 00:47

Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul

Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın şarkıcı Hatice’ye gönderdiği mesajlar deşifre oldu. Mustafa Erdoğan, “Hatice gösterimize geldi, arkadaşça mesajlaştık” dedi Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan,..

  • ANKA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hatice'den Mustafa Erdoğan'ın Mesajlarıyla İlgili Açıklama Geldi 00:35

Hatice'den Mustafa Erdoğan'ın Mesajlarıyla İlgili Açıklama Geldi

Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'ın kendisine asıldığı yazışmalarla ilgili açıklama yapan şarkıcı Hatice, Hesabım hacklendi ve yazışmalar öyle sızdırıldı. dedi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğ..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy S8 Ve S8 Plus'ı Bilgisayar Olarak Kullandık! 04:30

Samsung Galaxy S8 Ve S8 Plus'ı Bilgisayar Olarak Kullandık!

Samsung'un yeni ürünü Galaxy S8 ve S8+'ları masaüstü bilgisayara dönüştüren DEX incelemesi ile karşınızdayız. Samsung Dex en genel anlamda bir bilgisayarda yaşayabileceğiniz deneyimleri sizlere mobil cihazınızla yaşatma ..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir 00:50

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, sosyal medya canlı yayınında izleyicilerin sorularını yanıtladı. Soçi'den ilk izlenimlerini paylaşan Karagül, Soçi Zirvesi, Suriye savaşını bitirecektir ifadelerini kul..

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız 00:59

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu. Norveç'te yapılan NATO tatbikatında yaşanan skandal hak..

Jandarma'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu 01:48

Jandarma'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile öğretmenler gününü kutladı...

Irkçılık Nedir 02:45

Irkçılık Nedir

Irkçılık genel olarak, kendi etnik kültür değerlerini tek kriter olarak belirlemek (etnik merkeziyetçilik), zenofobi yani farklılık korkusu ile açıklanabilir. Senden farklı olan her şeyden korkan, kadından, farklı düşünc..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Jandarma'dan Besta Yiğitleri Klibi 01:06

Jandarma'dan Besta Yiğitleri Klibi

Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesaplarından, Şırnak Besta bölgesinde devam eden operasyonlarda görev alan Çakırsöğüt Komando Tugayına bağlı birliklerin görüntülerinin yer aldığı klip paylaşıldı...

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu 02:07

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin ve ailesinin yurt dışında yüksek miktarda parası olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu...

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu 04:46

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından Foça Jandarma Komando Okulunda verilen ağır ve zorlu eğitimden görüntülerin yer aldığı bir klip paylaştı. Klibin, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un “Sahipsiz olan meml..

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi 02:59

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi

Bahama Bayraklı 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğindeki, 'Scarabeo 9' isimli dev petrol arama platformunun İstanbul Boğazı’ndan geçişi devam ediyor. 115 metre uzunluğundaki platformun geçişi nedeniyle boğaz tra..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: 03:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: "İddialar Yalan, Belgeler Sahte"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağı..

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak' 02:25

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal: (Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Bir kez daha kendi iftirasında, kendi yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımızla ve ailesiyle ilgili çirkin iftiralarının hakikati ort..