#Genelkurmay başkanı hulusi akar rusya’da

Matruşka Nasıl Yapılır ? 01:13

Matruşka Nasıl Yapılır ?

MATRUŞKA NASIL YAPILIR? Matruşkaların ortaya nasıl çıktığı ile ilgili anlatılagelen birçok hikâye vardır. Bunlardan en bilineni, bebeklerin 1890’lı yıllarda Moskova yakınlarındaki Abrentsevo çocuk eğitim atölyesinde ort..

  • PengoTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı 08:00

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı

Biden panik oluşturmak mı istedi? Terör saldırıları sonrası Afganistan'da son durum ne? Neden 24-36 saat aralığı saldırı olasılığı yüksek dedi? ABD'nin çekilmesi sonrası nasıl bir süreç yaşanacak? Biden'ın hedefi Kabi..

Ukrayna, Rus tanklarının vurulma görüntülerini paylaştı! 00:53

Ukrayna, Rus tanklarının vurulma görüntülerini paylaştı!

Rusya-Ukrayna savaşında dünyanın gözü Antalya'daki üçlü zirveye çevrilse de sahada tansiyon yüksek. Son görüntüyü Ukrayna Silahlı Kuvvetleri paylaştı. Görüntüde yer belirtilmiyor. Ancak Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin so..

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME 02:53

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Ukrayna-Rusya savaşının başladığı 24 Şubat’tan bu yana Türkiye krizin çözümü için yoğun diplomatik temaslarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. M..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

Saat 03.00'da Planlanan Darbe Girişimi Neden Erkene Alındı 01:19

Saat 03.00'da Planlanan Darbe Girişimi Neden Erkene Alındı

15 Temmuz’da Genelkurmay Başkanlığı’ndaki darbe girişimine ilişkin hazırlanan iddianameden çarpıcı detaylar çıkıyor...

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı 02:19

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

27 Mayıs Hürriyet Ve Anayasa Bayramı Töreni İzle 31:54

27 Mayıs Hürriyet Ve Anayasa Bayramı Töreni İzle

27 Mayıs Darbesi sonrasında Milli Birlik Komitesi tarafından ilan edilen Hürriyet ve Anayasa Bayramı’nın 8. yıldönümü dolayısı ile Anıtkabir, Genelkurmay Başkanlığı, Anayasa Mahkemesi ve Ankara Hipodromu'nda düzenlenen t..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Turgut 02:53

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Tur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet Durmaz 02:22

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet Dur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet İlhan Ayşan 02:01

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Ahmet İlh

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Recep Özkan 02:18

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Recep Özk

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Darbe Planlayıcıları Hakim Karşısına Çıkıyor 02:13

Darbe Planlayıcıları Hakim Karşısına Çıkıyor

Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde Yurtta Sulh Konsey üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakim karşısına çıkıyor...

Eren Bülbül'ün Son Sözleri Gözyaşlarına Boğdu 04:31

Eren Bülbül'ün Son Sözleri Gözyaşlarına Boğdu

Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye Şehitlerini Anıyor” etkinliği kapsamında, Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit edilen Eren Bülbül anıldı. Öğretmen Albay Erhan Altunok'un sunumuyla gerçekleştirilen tören..

Darbe Gecesi Komutanların Helikoptere Bindirilme Anları Güvenlik Kameralarında 01:34

Darbe Gecesi Komutanların Helikoptere Bindirilme Anları Güvenlik Kamer

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında derdest edilen komutanlardan bir bölümünün helikopterle Genelkurmay Başkanlığı Karargahından götürüldükleri anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:05

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan üst düzey komutanların darbeciler tarafından Akıncı Üssü'ne götürülme görüntüleri ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti 00:59

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığına tankla gelen darbeci askerin, kalkışmayı durdurmak için sokağa çıkan vatandaşa ateş etme anına ait fotoğraflar orta..

Darbe Bildirisinin Prova Görüntüleri Dava Dosyasında 00:44

Darbe Bildirisinin Prova Görüntüleri Dava Dosyasında

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında işlenen suçlara ilişkin görülen davanın dosyasına, sanık eski Tümgeneral Kubilay Selçuk'un sözde darbe bildirisini okumak için prova yaptığı anların görüntüleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı İle İlgili Bilgi Aldı 00:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı İle İlgili Bilgi Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı nın üçüncü gününde video konferans aracılığıyla bölgedeki, Genelkurmay'daki ve Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki komutanlardan bilgi aldı...

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı 00:56

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı

Askerlik süresi uzadı iddiasına TSK'dan açıklama geldi. Genelkurmay Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan Yalan Haber başlıklı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan askerlik uz..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı Anlattı 01:37

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliğinde Albay Erhan Altunok, şehit Binbaşı Mithat Dunca'yı anlatırken izleyenleri gözyaşlarına boğdu...

Genel Kurmaydan 23 Nisan Klibi 01:32

Genel Kurmaydan 23 Nisan Klibi

Genelkurmay Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla video klip yayınladı...

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli 00:55

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli

Mehmetçik'ten dağcılara yardım eli Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'deki Sümbül Dağı'na tırmanırken rahatsızlanan iki dağcının bölgeye sevk edilen askeri helikopterle tahliye edildiği bildirildi...

ABD Ordusundan Muhtıra 01:50

ABD Ordusundan Muhtıra

ABD Genelkurmay Başkanlığı, kongre baskını sonrası yaşanan olaylara son noktayı koydu. Muhtıra niteliğinde bir genelge yayınladı ve Başkomutanımız Biden dedi...

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..