#Genelkurmay başkanı hulusi akar rusya’da

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Francois Hollande ile  Mesud Barzani Cephede 01:01

Francois Hollande ile Mesud Barzani Cephede

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani birlikte Musul'a 18 km kadar yaklaştılar ve IŞİD'e karşı cepheyi birlikte gördüler..

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı 01:05

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hem Kuzey Kore'ye hem de Çin'e sert çıktı. Yazdığı ilk twitte, Kuzey Kore'nin kıtalararası füze denemesine ilişkin a..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

UCAPS  : En İyi Giyimli Köpekler Tanıtıldı 02:33

UCAPS : En İyi Giyimli Köpekler Tanıtıldı

Hayvanları Koruma Derneği Tarafından Hazırlanın Yılın En İyi Festivalı. Fotoğrafçı Tammy Swarek kendi hikayelerini dikkat çekmek için ve olası sahipleri bizzat onlarla bağlantı kurmasına yardımcı olacak kurtarma köpekle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti 01:05

Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti

Eski İran Cumhurbaşkanı ve Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Başkanı Rafsancani, kalp krizi nedeniyle 82 yaşında hayatını kaybetti. Ali Ekber Haşimi Rafsancani, İranlı din ve devlet adamı. 1989-1997 arasında İran İslam..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Celal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde 01:13

Celal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, üyelik başvurusunda bulunmak üzere AK Parti Genel Merkezi'ne geldi...

Shooter 1.Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı - Ballistic Advantage 38:29

Shooter 1.Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı - Ballistic Advantage

Shooter Full HD Türkçe İzle. Vietnam savaşında ve Amerika Deniz Piyadelerinde görev almış olan ünlü keskin nişancı asker Bob Lee Swagger?ın yaşam hikayesini aktarıyor.Artık geçmişi bir kenara atıp normal bir hayat yaşama..

  • Tv Series tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı 06:16

Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı

Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı..

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası 05:56

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası

Memleket Meselesi programında Türkiye'nin referandum hafızası ele alındı. 1961'den 2017'ye kadar tüm referandumlarda alınan sonuçlar ve günümüze kadar ne gibi etkileri olduğu anlatıldı. A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil..

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor 01:17

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kuzey Dakota ve Keystone XL petrol boru hatlarını hayata geçirmek için başkanlık emrini imzalaması çevrecileri kızdırdı. Trump’ın kararını protesto eden Greenpeace üyeleri Beyaz Saray yakınlar..

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın 00:25

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın

Bilim insanları dünyanın sonunu sembolize eden ‘Kıyamet Günü Saati’ni ileri aldı. Atom bilimciler 23:57’yi gösteren saati 30 saniye ileri alarak 64 yıl sonra gece yarısına en yakın hale getirdi. Atom Bilimcileri Bülteni..

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı 00:12

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralele Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, şike davasının görüldüğü kapatılan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Mehmet..

Oscar'da Trump protestosu 00:31

Oscar'da Trump protestosu

Oscar’a ‘En İyi Yabancı Film’ dalında aday olan ‘Satıcı’ filminin İranlı yıldızı Taraneh Alidoosti, bu yılki ödül törenine ABD Başkanı Donald Trump’ı protesto etmek için katılmayacağını açıkladı. Trump bazı Müslüman çoğu..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Trump'ın İmzaları Dile Düştü 03:44

Trump'ın İmzaları Dile Düştü

ABD Başkanı Donald Trump'ın kararnameleri imzalayıp göstermesi özellikle sosyal medyada espri konusu oldu...

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması 00:57

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması

İlçede deve güreşleri öncesi develerin sahipleri havutları giydirip süsleyerek yürüdü. 18 devenin yer aldığı kortej, Biga Belediyesi önünde son buldu. Yürüyüş, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Yürüyüşün ardından..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..