#Genelkurmay başkanı hulusi akar rusya’da

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor 01:02

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor

Dünyanın en büyük et ihracatçılarından olan Brezilya, bozuk et skandalıyla boğuşuyor. Devlet Başkanı Michel Temer, skandalın ihracat üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla ithalatçı ülkelerin büyükelçileriyle bi..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında 01:17

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gündemden düşmeyen casusluk iddiaları ile ilgili sessizliğini bozuyor. FBI Başkanı James Comey, ilgili soruşturma kapsamında, pazartesi günü Temsilc..

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevini devretti 00:50

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevin

Fransa'da usulsüzlük skandalı nedeniyle istifa eden İçişleri Bakanı Bruno Le Roux düzenlenen törenle görevini devretti Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından atanan Matthias Fekl devir teslim töreninin ardınd..

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Ali Yasak -Drej Ali- Kimdir? 03:00

Ali Yasak -Drej Ali- Kimdir?

1 Haziran 1956, Şanlıurfa) Drej Ali lakaplı Arap ve Kürt kökenli mafya lideri. 19 Aralık 1977 tarihinde Ülkü Ocakları Derneği Urfa Şubesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 1978'de Şanlıurfa Eğitim Enstitüsü Öğrenci Derne..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ? 04:37

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ?

Muhsin Yazıcıoğlu', Türk siyasetçi, Ülkücü lider. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, 19., 20., ve 23. dönem TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanıdır. Vikipedi Doğum: 31 Aralık 1..

Donald Trump Kimdir? 02:27

Donald Trump Kimdir?

70 yaşındaki ünlü Amerikalı iş adamı Donald Trump önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı oldu, sonra da ABD'nin 45. başkanı seçildi...

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor 01:13

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor

İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit sürecini resmen başlatıyor. May'in Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk’a yazılan ve İngiltere'nin AB'den çıkması adına Lizbon Antlaşması'nın 50'inci maddesini devreye sokacak..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Dünya Liderlerinin Atatürk'ün Vefatı Nedeniyle Yayınladığı Başsağlığı Mesajları izle 03:27

Dünya Liderlerinin Atatürk'ün Vefatı Nedeniyle Yayınladığı Başsağlığı

Mısır Kralı Faruki, Yugoslavya Kralı Paul, İspanya Cumhurbaşkanı Manuel Azana, Adolf Hitler, Romanya Kralı Carol, Fransa Cumhurbaşkanı Albert Lebrun, Bulgaristan Kralı Boris, İsveç Kralı Carl Gustaf, Arnavutluk Kralı Zog..

Yaman Törüner'in 5 Nisan Kararları Açıklaması izle 01:04

Yaman Törüner'in 5 Nisan Kararları Açıklaması izle

Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Yaman Törüner'in 5 Nisan kararları hakkındaki açıklaması...

Kennedy’nin Günlüğü Açık Artırmada 00:59

Kennedy’nin Günlüğü Açık Artırmada

Eski ABD Başkanı J.F. Kennedy’nin gazeteci iken tuttuğu günlük açık artırmaya çıkarılıyor. Günlük, Kennedy’nin Hitler’den Sovyetler Birliği’ne kadar dönemin gelişmelerine dair pek çok özel görüşünü içeriyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alparslan Türkeş İzle 05:12

Alparslan Türkeş İzle

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş, bu kısa biyografide kendi açıklama ve röportajlarıyla hayatını anlatırken “Başbuğ” ünvanının kendisine nasıl verildiğinin hikayesini de..

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız 01:08

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız

Ben, Londra'daki siyasetçilerin bazılarının Avrupa Birliği'nden ayrılmanın ne anlama geldiğini anlayamadıkları düşüncesindeyim. Bunun anlamı yalnızlıktır. Yani yalnız kalmak demektir Bu sözler, Avrupa Parlamentosu'nun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Vakıfbank'ta Dörtlü Final Sevinci - Istanbul 02:21

Vakıfbank'ta Dörtlü Final Sevinci - Istanbul

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final'e kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi...