#Genelkurmay başkanı hulusi akar rusya’da

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı 01:56

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çocukluğundan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme kadar olan yaşamanı konu alan Reis filminde Erdoğan'ın gençlik dönemini canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, AA muhabirinin sorular..

Erdoğan Marşı 02:20

Erdoğan Marşı

Erdoğan marşı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor Sinanoğlu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sinanoğlu'nun yaptığı Erdoğan Marşı sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Kategori Eğlence..

Erdoğan'ı Gülme Krizine Soktu 00:46

Erdoğan'ı Gülme Krizine Soktu

Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev'in, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan hakkında söylediği sözler Başbakan Erdoğan'ı güldürdü. Başbakan Erdoğan, Azerbaycan gezisinde Sarkisyan'ın sözleriyle ilgili açıklamada bulundu..

Recep Tayyip Erdogan Kuran Okuyor 02:50

Recep Tayyip Erdogan Kuran Okuyor

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Kuranı Kerim okuyor - Ali İmran Suresi 190-194 ayetler..

Türkoğlu Yeni Projeleri Açıkladı 01:35

Türkoğlu Yeni Projeleri Açıkladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı, önümüzdeki 4 yılda hayata geçirecekleri projeleri detaylandırdı...

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

12 Cumhurbaşkanı RTE 04:02

12 Cumhurbaşkanı RTE

Cumhurun Başkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN Mükemmel Bir Video..

Melania Trump, 'Unutkan' Donald Trump'ı Dürterek Uyardı 01:30

Melania Trump, 'Unutkan' Donald Trump'ı Dürterek Uyardı

Beyaz Saray balkonuna çıkan ABD Başkanı Trump, Paskalya Tavşanıyla birlikte ulusal marş başladığında elini kalbine götürmedi. Götürmesi gerektiğini ise eşi Melania Trump dürterek hatırlattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
First Lady, Donald Trump'ı Dürttü Kameralar Kaçırmadı! 01:30

First Lady, Donald Trump'ı Dürttü Kameralar Kaçırmadı!

ABD Başkanı Donald Trump, milli marş sırasında elini kalbine götürmeyince eşi tarafından dürtülerek uyarıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Kemal Kılıçdaroğlu Dönemi 'SSK' Hastaneleri 11:05

Kemal Kılıçdaroğlu Dönemi 'SSK' Hastaneleri

Kemal Kılıçdaroğlu , SSK , Hastane , CHP , Genel başkanı , Galoş , Savaş Ay..

Onlar Bakışarak Anlaşanlar 00:47

Onlar Bakışarak Anlaşanlar

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı 01:08

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı

Amerikan Başkanlığı’nı devretmeye hazırlanan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama veda konuşmasını yaptı. First Lady Obama, Beyaz Saray’da düzenlenen eğitimle ilgili bir etkinlikte yaptığı duygusal konuşmada Amerikalı gen..

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir 01:04

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ha Bando Ha Banda 01:04

Ha Bando Ha Banda

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti 02:13

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti

İlk defa bir 23 Nisan özel oturumu Genel Kurul'da tartışmalarla başladı. Cumhurbaşkanı'na vekalet etme yetkisi Kılıçdaroğlu tarafından tartışmaya açıldı. Meclis Başkanı Kahraman Kılıçdaroğlu'na Dışarıdan atanan bakanlar..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

İrlandalıyı Öldürme İzle 1:46:36

İrlandalıyı Öldürme İzle

Yoksulluktan gelip, bölge başkanı olarak iktidara gelen İrlanda kökenli bir Amerikalı olan Danny Greene'in gerçek hayat hikayesinden uyarlanan filmde, başkan olduğu dönemde büyük bir yolsuzlukla suçlanan Greene'in, hakkı..

Fatma Şahin’in Zor Anları 01:40

Fatma Şahin’in Zor Anları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hayvanat Bahçesi’nin maskotu şempanze Can’ı sevmeye çalışırken beklenmedik bir tepki gördü...

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı 03:20

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı

Cumhurbaşkanımızın AK Parti Genel Başkanı olarak yeniden görev alması bizi onure eder bu sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'a ait. Memleket Meselesi programında yeni dönem ile birlikte beklenen reform v..