#Genelkurmay başkanı hulusi akar rusya’da

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi  Açıklaması 00:29

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, cam filmi yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı...

Yusuf Halaçoğlu-İsveç Kralı Demirbaş Şarl'ın Hikayesi (2010) 00:24

Yusuf Halaçoğlu-İsveç Kralı Demirbaş Şarl'ın Hikayesi (2010)

25 Mart 2010 tarihli Teke Tek Özel programında eski Türk Tarih Kurumu başkanı Yusuf Halaçoğlu laf arasında, Petro komutasındaki Rus ordusuna Poltova Savaşında yenilip Osmanlı'ya kaçan İsveç kralı XII. Karl'ın hikayesine ..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı 00:49

Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı

Golf merakı ile bilinen ABD Başkanı Donald Trump ile Japonya Başbakanı Shinzo Abe golf oynamış Havadan çekilmiş görüntülere göre Japon Başbakan Abe, golf vuruşunu yaptığı çukurdan çıktığı sırada dengesini sağlayamayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek 01:15

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek

İspanya Senatosu 27 Ekim Cuma günü Katalonya’nın özerkliğinin askıya alınması teklifini oylayacak. Senato, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont’u oturuma davet ederek konuşma yapmasını istemişti ancak Katalan lider bu tal..

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de 00:57

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de

Erdoğan'ın çabalarıyla serbest kalan Kırımlı liderler yaşananların perde arkasını Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'nde gazetecilere anlattı. Kırım’da Rus mahkemesinin hapis cezası verdiği Kırım Tatar Milli Meclisi Başka..

Tayyip Erdoğan’ın Makam Aracı Hakkında Bilinmeyenler 04:44

Tayyip Erdoğan’ın Makam Aracı Hakkında Bilinmeyenler

Cumhur Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Muhteşem Makam Aracı Hakkında Merak Edilenler Bilinmeyen Tüm Her Şeyi Bu Videoda Topladık Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli Mhp Ak Parti ile Yan Yana Mücadelesini Sürdürecektir 02:07

Bahçeli Mhp Ak Parti ile Yan Yana Mücadelesini Sürdürecektir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Partimiz, AK Parti ile Cumhurbaşkanı Hükümet etme sistemini 2019'da tam manasında tesis etmek maksadıyla, sonuna kadar birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir. dedi...

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

Zimbabve'de Bir Garip Darbe 03:59

Zimbabve'de Bir Garip Darbe

Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin geçen hafta Başkan Yardımcısı Emmerson Mnangagwa'yı görevden alarak, partisi Zanu-PF'nin liderliği ve dolayısıyla başkanlık için eşi Grace Mugabe'yi uygun gördüğünü belli etmesi ..

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız 01:21

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'nın Selendi ilçesindeki toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Bahçeli MHP'nin baraj altında kalacağını iddia edenlere çok sert çıktı...

Melih Gökçek, Belediye Başkanlığı Görevinden İstifa Etti 12:42

Melih Gökçek, Belediye Başkanlığı Görevinden İstifa Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu´nda düzenlenen olağanüstü toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine istifa ettiğini açıkladı. Gökçek, Yapıla..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!.. 05:42

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!..

Gökhan Töre ve ‘Diriliş Ertuğrul’ oyuncusu Bilgiç, iki yıllık birlikteliklerini bu akşam evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin yakınları ve dostlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri düğün töreni Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu 02:07

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin ve ailesinin yurt dışında yüksek miktarda parası olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: 03:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: "İddialar Yalan, Belgeler Sahte"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağı..

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe 01:00

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Beylikdüzü Belediyesi'nin 23 Kasım'daki etkinliğinde sarf ettiği sözler, şiddet konusundaki ilk skandalı değil...

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanının Babasına Silahlı Saldırı 02:48

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanının Babasına Silahlı Saldırı

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanı Esat Yıldız'ın babası Mustafa Yıldız, silahlı saldırıya uğradı. Silahın tutukluk yaptığı olayda saldırgan, Mustafa Yıldız'ı silahın kabzasıyla yaraladı...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Londra'ya Gitti 00:48

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Londra'ya Gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti...

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇ 19:29

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇

Ayaklı Gazete’nin yılın enlerini seçtiği 6. TV Yıldızları Ödül Töreni’ne televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimler katıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Sü..

  • BETA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat Argümanı Avrupa'da Tedavüle Sokulmaya Başlandı 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat Argümanı Avrupa'da Tedavüle Sokulmaya

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen 2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi'nde konuştu...

Devlet Bahçeli AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı 01:24

Devlet Bahçeli AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anadolu Ajansı'nın (AA) Yılın Fotoğrafları oylamasına katılarak, 7 fotoğraf için oy kullandı...

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs 00:42

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs

ABD Başkanı Trump'ın skandal Kudüs kararı dünyanın dört bir yanında büyük tepkilere neden oldu. Milyonlarca kişi sosyal medya hesaplarından karara tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mayıs ayında Ulu..

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

Alparslan Türkeş Kudüs'ün Önemini Anlatıyor 01:21

Alparslan Türkeş Kudüs'ün Önemini Anlatıyor

MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in yıllar önce yaptığı konuşma büyük ilgi çekiyor. Türkeş bir üniversitede katıldığı programda Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın önemini anlatıyor...

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce