#Genelkurmay başkanı hulusi akar rusya’da

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı 01:33

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı

Amerika'nın iç kısımları kutup soğuklarıyla baş başa kaldı. Aşırı kar ve buzlanma doğal afete dönüştü. 15 milyon kişi susuz kaldı. Hastaneler operasyonlarını kısıtladı. ABD Başkanı Biden, Teksas'ta Büyük felaket ilan e..

İlk T129 ATAK Helikopteri Teslim Ediliyor 05:35

İlk T129 ATAK Helikopteri Teslim Ediliyor

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ilk T129 ATAK helikopteri teslim törenine katılacak. Detayları TGRT Haber muhabiri Emre Kol aktardı...

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi 01:37

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 6'ncı duruşması görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık, İmamoğlu hakkında altı aydan..

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı 02:27

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinin 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir makale kaleme aldı. Erdoğan makalede ABD Başkanı Biden'dan seçim kampanyasında verdiği sözleri yerine getirmesini istedi...

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza 01:32

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza

EKREM İMAMOĞLU'NA CEZA..ORDU HAVALİMANINDA YAŞADIĞI VİP KRİZİ NEDENİYLE HAKKINDA AÇILAN DAVADA EKREM İMAMOĞLU 7 BİN 80 LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, DÖNEMİN ORDU VALİSİNE HAKARET G..

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı 02:54

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan ASEM Mobilyacılar Çarşısında bir atölyede çıkan ve çevresindeki dükkanlara da sıçrayarak büyüyen yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgeye gelerek incelemelerde bu..

Makbule özgürlüğüne kavuştu 02:52

Makbule özgürlüğüne kavuştu

Adana'da bozulan akülü tekerlekli sandalyesinin yerine yenisini alamayan ve 'Özgürlüğümü geri verin' diyerek feryat eden serebral palsi hastası Makbule Gülşah Canbolat’ın imdadına belediye yetişti. Yüreğir Belediye Başka..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

Biden- 'Problemleri çözmek için seçildim' 09:31

Biden- 'Problemleri çözmek için seçildim'

ABD Başkanı Joe Biden, Başkanlık görevini devralmasından sonra ilk resmi basın toplantısını düzenledi. Biden, 2024 yılında yeniden ABD Başkanlığına aday olmayı planladığını belirtti...

Karataş sahilleri bilinmeyen maddeyle kaplandı 01:00

Karataş sahilleri bilinmeyen maddeyle kaplandı

Adana’nın Karataş ilçesindeki Harbiş sahilleri ve Akyatan Lagünü bilinmeyen bir maddeyle kaplandı. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, maddenin bir an önce tespit edilmesini istedi...

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor 01:43

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor

TCG Anadolu uçak gemisinde sona yaklaşılıyor. Sevindiren gelişmeyi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir duyurdu. Demir gemiyi bu yıl içinde teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Yerli ve milli uçak gemisinde BAYKAR'ın ge..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Erdoğan-Biden Görüşmesi 00:37

Erdoğan-Biden Görüşmesi

ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ikili görüşmesi sona erdi. İki lider başbaşa görüştükten sonra, heyetler arası görüşmelere geçildi. Biden-Erdoğan arasındaki görüşme 46 dakika sürdü..

Saadet hareketlendi! 01:49

Saadet hareketlendi!

PARTİ YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ, KONGRE ÇIKIŞI İLE HEM SAADET PARTİSİNİ HEM DE SİYASET KULİSLERİNİ HAREKETLENDİRDİ. SAADET PARTİSİ YÜKSEK İSTİŞARE KURULU BAŞKANI OĞUZHAN ASİLTÜRK'E , PARTİ YÖNETİMİNDEN KARŞILIK GECİKMEDİ...

Tarladan markete fiyatlar uçtu! 02:34

Tarladan markete fiyatlar uçtu!

TARLADAN MARKET RAFINA MAKAS AÇILDIKÇA AÇILDI, HAZİRAN AYINDA FİYAT FARKLARI YİNE REKOR KIRDI. PEKİ ÇİFTÇİDEN HANGİ ÜRÜN NE KADARA ÇIKTI, MÜŞTERİ MARKETTEN O ÜRÜNÜ NE KADARA SATIN ALDI? RAKAMLARI TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI B..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız'' 01:20

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız''

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, ŞEHİRLERİNDEKİ YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA 10 KAT ZAM YAPACAKLARINI DUYURDU. ''BANA FAŞİST DİYECEKLER, UMRUMDA DEĞİL, BU MİSAFİRLİK UZADI'' AÇIKLAMASI YAPTI.....

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi 16:22

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık ilçelerinde ormanlık alanlarda ve yerleşim bölgelerindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı; evleri, seraları, bahçeleri ve hayvanları zarar gören vata..

Su zammına protesto! 01:15

Su zammına protesto!

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, GEÇTİĞİMİZ HAFTA YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA ZAM YAPACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI. İSTANBUL SANAYİ ODASI ÜYESİ CEVAT KORKMAZ 20 TON SUYLA BOLU'YA GİTTİ, VE BAKIN NE YAPTI?..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki 02:05

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki

Konya’da yaşanan saldırının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan ve Pervin Buldan'dan açıklama geldi iktidar sorumlu tutuldu. Bu açıklamalara AK Parti'den tepki geldi...

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşılanmalı' 04:18

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, 6 Eylül’de açılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi Covid-19 salgını ve diğer varyantlara karşı okullarda alınması gereken ..

Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Santralde alevlerle ölümüne mücadele! 03:49

Santralde alevlerle ölümüne mücadele!

Muğla Milas'ta dün akşam Kemerköy Termik Santrali'ne sıçrayan yangın bu sabah saatlerinde söndü. Santraldeki yangın 11 saat sürerken, santral çevresindeki yer yer devam eden alevlere müdahale ise hem karadan hem de havad..

Fatih'te 7 Bin Mülteci İlçeyi Terk Etti! Sebebi... 02:12

Fatih'te 7 Bin Mülteci İlçeyi Terk Etti! Sebebi...

İstanbul'da en çok göçmenin bulunduğu ikinci ilçe olan Fatih'te göçmenlere ev kiralanması yasaklandı. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, bu karardan sonra 8 ayda 7 bin yerleşik göçmenin ilçeden ayrıldığını açıkladı...