#Genelkurmay karargahında

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı 00:56

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı

Askerlik süresi uzadı iddiasına TSK'dan açıklama geldi. Genelkurmay Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan Yalan Haber başlıklı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan askerlik uz..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 935 Terörist Etkisiz 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 935 Terörist Etkisiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şimdiye kadar 935 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Genelkurmay Başkanı Akar'la görüştüğün belirten Erdoğan, Tankımızın vurulduğu silahın menşei hakkında eli..

Komuta Kademesinden Üç Bölgede Kritik Denetimler 01:47

Komuta Kademesinden Üç Bölgede Kritik Denetimler

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, kritik bölgelerde denetim ve incelemelerde bulundu. Akar, Hem Afrin'de operasyon yapabilecek hem de aynı anda Ege'yi kontrol edebilecek güce sahibiz. mes..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Orgeneral Akar Suriye Sınırında 01:03

Orgeneral Akar Suriye Sınırında

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile Hatay ve Kilis'te incelemelerde bulunduğu bildirildi...

Orgeneral Akar: Bu Ödülü Kahraman Silah Arkadaşlarım Adına Alıyorum 02:24

Orgeneral Akar: Bu Ödülü Kahraman Silah Arkadaşlarım Adına Alıyorum

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen İyilik Ödülleri Programı'na katıldı...

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Etti 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etmek üzere Antakya'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakolunda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Zeytin Dalı harekatına destek..

Hulusi Akar, Başına Çarpan Askeri Böyle Uyardı 00:24

Hulusi Akar, Başına Çarpan Askeri Böyle Uyardı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, öz çekim yaptığı sırada başına çarpan askeri böyle uyarıyor...

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı Anlattı 01:37

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliğinde Albay Erhan Altunok, şehit Binbaşı Mithat Dunca'yı anlatırken izleyenleri gözyaşlarına boğdu...

Genel Kurmaydan 23 Nisan Klibi 01:32

Genel Kurmaydan 23 Nisan Klibi

Genelkurmay Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla video klip yayınladı...

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı 01:29

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile seçkin gözlemcilerin izlediği tatbikatın fiili atışlı bölümü başarıyla tamamlandı...

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor! 02:08

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin planlı tatbikatlarından Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın seçkin gözlemci gününün gündüz bölümü, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da katılımıyla başladı...

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde! 00:45

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor. Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Başbakan Yıldırım'dan Veda Ziyaretleri 01:23

Başbakan Yıldırım'dan Veda Ziyaretleri

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı Cirit ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a veda ziyaretinde bulundu...

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli 00:55

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli

Mehmetçik'ten dağcılara yardım eli Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'deki Sümbül Dağı'na tırmanırken rahatsızlanan iki dağcının bölgeye sevk edilen askeri helikopterle tahliye edildiği bildirildi...

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK Komuta Kademesi, Libya'da 04:09

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK Komuta Kademesi, Libya'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve kuvvet komutanları ile Libya’ya gitti...

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı 01:23

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı

2020'de Ege ve Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandırmak için her yolu deneyen Yunanistan, yeni yıla da aynı provokatif adımlarla girdi. Ülkenin genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı sahnedeydi. Silahlandırılması y..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi 00:50

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi

Türk Ordusu, İran ve Rusya ile varılan anlaşma gereği çatışmasızlık bölgeleri kurulması için perşembe gecesi saat 22.00 civarında Suriye’nin İdlib şehrine girdi. Operasyonda 30 zırhlı araç ve 100’ü aşkın asker yer aldı...