#Genelkurmay karargahında abdli subay görev yapacak İddiasına yalanlama

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde! 00:45

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor. Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

TÜRK ASKERİNİN TARİHE GEÇEN 3 EMSALSİZ OLAYI 10:12

TÜRK ASKERİNİN TARİHE GEÇEN 3 EMSALSİZ OLAYI

Abone olmak için tıklayın: nhttps://www.youtube.com/karakutuchannelnnBize facebooktan ulaşın__________:https://www.facebook.com/karakutukanali/nweb sitemiz _____________________:http://www.karakutukanali.com/ngoogle+ ___..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kuzucuk Deney 03:42

Kuzucuk Deney

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir laboratuvarda deney yapmayı öğretiyordur. Yaptığı deney, kuzucuk ve horozu çok etkiler. Bu yüzden leylek ara verdiğinde çaktırmadan laboratuvara girerler ve deneyi kendi başlarına yapmaya ça..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Resim Günü 04:13

Kuzucuk Resim Günü

Kuzucuk resim yapıyordur. Kendisine modellik yapacak bir şey arar. Önce uyumakta olan leyleği çizmeye karar verir ancak leyleğin uyanıp uçmasıyla bundan vazgeçer. Sonra iskelede resim yapmakta olan horozun yanına gider. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Beşiktaş'tan Dünyada Bir İlk- Sessiz Tezahürat 00:51

Beşiktaş'tan Dünyada Bir İlk- Sessiz Tezahürat

Beşiktaş, bugün Benfica ile yapacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında taraftarlarının desteğiyle 1 dakikalık sessiz tezahürat yaparak bir ilki gerçekleştirecek. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte işaret diliyle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Satıcının Gösterdiğini Değil Satmak İstediğini Sattığı An:Sahtekarlık 00:05

Satıcının Gösterdiğini Değil Satmak İstediğini Sattığı An:Sahtekarlık

Çinde Hasbelkader Kameraya Alınan görüntüler Sizlere Şok duş etkisi yapacak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

iPad Pro Üzerine Golf Topu Fırlatılırsa Ne Olur? 07:16

iPad Pro Üzerine Golf Topu Fırlatılırsa Ne Olur?

iPad tabletin üzerine yakından golf topu fırlatan ekip bu görüntüleri ağır çekimde inceledi. Dozerin bile yamultamadığı golf topu bakalım iPad'e neler yapacak?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Savunma Sanayiimiz 23:30

Milli Savunma Sanayiimiz

İha yaparak ne büyük bir atılım gerçekleştirdiğimizi 30 yıl sonra göreceğiz ilk insansız savaş uçağı yapacak ülkelerden biri biz olacağız..

Sinop 01:33

Sinop "Amazon kadınlar" ile tanıtılacak

Sinop'ta faaliyet gösteren Telvin Sanat Akademisi bünyesinde oluşturulan Amazon Kadınlar Dans Grubu Topluluğu, İstanbul'da düzenlenecek EMITT Fuarı'nda sahneleyecekleri gösteriyle kentin tanıtımını yapacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 24. Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 24. Bölüm Fragmanı

Su ve Kelebek'in ilişkisini öğrenen Ateş, duyduğu gerçek karşısında nasıl tepki verecek? Her konuda kendisini dışlanmış hisseden Ateş, şimdi ne yapacak? Bodrum Masalı yeni bölümüyle 19 Şubat Pazar akşamı 20.00'de Kanal D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Urfa 2. Bölümü 29:35

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Urfa 2. Bölümü

yeni türkiye yolları urfanın ev yemekleri ve halil ibrahim sofrası marifetlerini sunumunu yapacak...

Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur? 03:34

Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur?

Hidrolik pres makinesi bu defa adamantium maddesine karşı. Marvel'da Wolverine pençesinde gördüğümüz madde buradaki videoda da aynı şekilde kullanıldı. Önüne gelen her şeyi kağıt kıvamına çeviren pres makinesi bu defa ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samba kraliçelerinin zorlu hazırlığı 01:03

Samba kraliçelerinin zorlu hazırlığı

Dünyaca ünlü Rio karnavalında dans edecek olan sambacılar kendilerini disiplinli bir biçimde büyük güne hazırlıyor. 90 dakika aralıksız samba yapacak olan dansçılar günün büyük bir bölümünü spor salonlarında ve dans merk..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öcük ile Böcük İzle 11:00

Öcük ile Böcük İzle

Öcüğün en korkunç kabusu Böcük bu durumda ne yapacak?..

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

Niloya Yumurta Hd İzle 05:27

Niloya Yumurta Hd İzle

Sarı kanat bugün çok huysuzdur. Hiç yumurta vermeyi istememektedir. Niloya ise yumurtayı almaya kararlıdır. Sarı kanat ve Niloya arasında eğlenceli bir mücadele yaşanır. Niloya kahvaltı sofrasına yumurta getirebilmek içi..

Evlat Kokusu 3. Bölüm Fragmanı 00:49

Evlat Kokusu 3. Bölüm Fragmanı

Evlat Kokusu 3. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Zeyno, evladını kaybetmemek için neler yapacak? Akbaş ailesinin, Zeyno ile nasıl bir anlaşması olacak?..