#Genelkurmay karargahında abdli subay görev yapacak İddiasına yalanlama

Terminal Orijinal Teaser 00:47

Terminal Orijinal Teaser

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle 00:54

Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle

Türkiye'nin İlk Ezber Bozan Alışveriş Sitesi, www.aldimsattim.com İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı. İlk Satıcıdan İlk Kullanıcıya En İyi Ürünü ve Hizmeti Görev Bilmiş Ezber Bozan Alışveriş Sitesi www.aldımsattım.com..

  • PengoTV tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayraktar Tb2 Zeytin Dalı Harekatı'nda 4 Bin Saat Uçtu 01:56

Bayraktar Tb2 Zeytin Dalı Harekatı'nda 4 Bin Saat Uçtu

Bayraktar TB2 İHA ve SİHA'lar Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 4 bin saat görev yaparak güvenlik güçlerine istihbarat ve ateş desteği sağladı...

Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle _ Meyve Tadında 00:30

Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle _ Meyve Tadında

Türkiye'nin İlk Ezber Bozan Alışveriş Sitesi, www.aldimsattim.com İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı. İlk Satıcıdan İlk Kullanıcıya En İyi Ürünü ve Hizmeti Görev Bilmiş Ezber Bozan Alışveriş Sitesi www.aldımsattım.com..

  • PengoTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Amansız Hastalığı Olan Öğrencisine Moral Vermek İçin Beste Yapan Koca Yürekli Buket Öğretmen 02:22

Amansız Hastalığı Olan Öğrencisine Moral Vermek İçin Beste Yapan Koca

Silvan'da görev yapan branşı müzik olan Buket Öğretmen amansız hastalığı olan öğrencisine moral vermek için beste yapıp, öğrencisiyle beraber söylüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğlunun Tedavisi İçin Yaprak Saran Anneye Afrin'deki Askerden Destek 02:15

Oğlunun Tedavisi İçin Yaprak Saran Anneye Afrin'deki Askerden Destek

İzmir'de doğuştan beyin felci ve kronik akciğer yetmezliği bulunan oğlunun tedavi masraflarını karşılayabilmek için yaprak saran anneye, aralarında Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan bir askerin de bulunduğu ço..

Terminal Orijinal Fragmanı 02:02

Terminal Orijinal Fragmanı

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama 00:38

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay ziyaretinde Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek vermek için Hatay'a gelen sanatçılarla bir araya geldi. İbrahim Tatlıses, “Yaylalar” türküsünü söyledi. Türküyü ha..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Ramazan Akyürek 06:14

Tabuta Sığmayanlar Şehit Ramazan Akyürek

'Tabuta Sığmayanlar' programının 2. bölümünde Konya'da görev yaparken: Arkadaşlarım oradayken burada duramıyorum diyerek Diyarbakır'a giden ve şehadete eren Özel Harekat Polisi Ramazan Akyürek'in aziz hatırasını yâd ed..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser 01:07

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak 01:00

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak

Darbe girişiminin püskürtülmesinde kritik görev üstlenen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in katillerine verilecek ceza bu hafta belli olacak. 19 Nisan'da görülecek davada savcı, Halisdemir'i şehit eden Fatih Şahin ve M..

JÖAK Paraşütçüleri İlkleri Başarıyor 00:53

JÖAK Paraşütçüleri İlkleri Başarıyor

Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde faaliyet gösteren paraşütçüler göz dolduruyor. Jandarma Genel Komutanlığı JÖAK bünyesinde görev yapan paraşütçülerin faaliyetleri ile ilgili bir klip hazırladı. Klipte p..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman 02:11

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

Açık Kalp Ameliyatında Kaç Kişi Bulunur 00:23

Açık Kalp Ameliyatında Kaç Kişi Bulunur

Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, açık kalp ameliyatı sırasında ameliyathanede kaç kişinin görev yaptığına dair bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri 01:59

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri

Uzun menzilli karadan karaya silah sistemi olan Bora füzesi ise 280 kilometre azami menzile sahip bulunuyor. Gece ve gündüz, her türlü hava ve arazi şartlarında görev yapabilen sistem, yüksek öncelikli hedefler üzerine y..

Zabıta Memurundan Halk Otobüsünde Sürpriz Evlilik Teklifi 02:21

Zabıta Memurundan Halk Otobüsünde Sürpriz Evlilik Teklifi

Uşak belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan 29 yaşındaki Fatih Öztürk bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Fatma Albayrak’a halk otobüsünü durdurarak sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Otobüse binen zabıta Ö..

  • JET TV tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan' 01:00

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan'

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezan en-Neccar, gözyaşları arasında ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları? 00:36

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları?

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezzan en-Neccar'ın annesi, İnsan ha..

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Sami Yusuf - Salavatı Şerif 04:04

Sami Yusuf - Salavatı Şerif

Sami Yusuf - Salavatı Şerif SALAVAT-I ŞERİF - Bestekar Buhurizade Mustafa Itri Efendi Sami Yusuf Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şark..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 8 yıl önce