#Genelkurmay karargahında abdli subay görev yapacak İddiasına yalanlama

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Fosil Yakıt Aldatmacası 08:18

Fosil Yakıt Aldatmacası

Leroy Fletcher Prouty, Başkan John F. Kennedy'nin Genelkurmay Başkanları için Özel Operasyon Şefi olarak görev yaptı. ABD Hava Kuvvetleri'ndeki eski bir albay, askerlik görevinden banka yöneticisi olmak için emekli oldu...

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Fosil Yakıt Aldatmacası 08:18

Fosil Yakıt Aldatmacası

Leroy Fletcher Prouty, Başkan John F. Kennedy'nin Genelkurmay Başkanları için Özel Operasyon Şefi olarak görev yaptı. ABD Hava Kuvvetleri'ndeki eski bir albay, askerlik görevinden banka yöneticisi olmak için emekli oldu...

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Genç Kızın Yaptığı Hareketler Ölümle Bitti 00:09

Genç Kızın Yaptığı Hareketler Ölümle Bitti

Genç kız bir köprüde aklın sıra hareket yapacak spor yapacak ama daha fazla dayanamayan genç kız kendisini ölüme attı..

  • JET TV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Gerçekoğlu - Vay Halime 04:49

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime

Vay Halime şarkı sözleri ile Kaderim eğer buysa, Yapacak bir şey yok! Sitem etme hayata! Seni tutan yok bu dünyada! Yok mu çaresi Allah’ım? Yapacak bir şey yok mu? Vay halime vay vay benim! Vay halime!..

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı 05:56

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı

Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar'a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zula..

Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle 2:06:05

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcı..

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 21. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku ile aynı ortamda olmaya bile dayanamayan Meltem, aynı evde kalınca ne yapacak? Duygu'nun gelişiyle şaşkına dönen Meltem ve Haluk'un mutluluk oyunu tüm dengeleri değişt..

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı 02:44

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı

Gülben Ergen’in şikayetçi olarak aile mahkemesi kararıyla Seren Serengil için hapis kararı aldırdığının sabahı başta avukatı olmak üzere 6-7 arkadaşını eve toplayıp “kahvaltılı parti” yapmıştı. Ve Gülben Ergen zaferine b..

  • BETA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle 2:05:06

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle

Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber gizlice Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler ..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle 2:04:06

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yo..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

CH-47 Chinook'un teslimatı yapıldı 01:09

CH-47 Chinook'un teslimatı yapıldı

CH-47 Chinook'un teslimatı yapıldı Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine giren ve Kara Havacılık Komutanlığında görev yapacak olan CH-47 Chinook, çift motorlu askeri nakliye ve ağır yük helikopterinin teslimatı Temmuz 20..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

İsimsizler  - Kor Yakupu Şok Eden Tokat! 05:25

İsimsizler - Kor Yakupu Şok Eden Tokat!

Her sabah düzenli olarak yıllar önce görev uğruna terk ettiği eşi ve kızını gizlice uzaktan izlemeye giden Kor Yakup bu sefer eşi Mehveş tarafından fark ediliyor. Kor Yakup, beklemediği bir anda eşi Mehveş'i yanında bulu..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru 00:29

İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru

SOM füzesinde kullanılmak üzere özgün olarak KALE AR-GE tarafından geliştirilen KTJ 3200 turbojet motorun testleri başarıyla devam ediyor. KTJ 3200 motoru Havadan satıha veya satıhtan satıha görev yapacak tüm platformlar..

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor 03:54

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor

FETÖ ABD'de kilise desteğiyle 'imam' yetiştiriyor FETÖ mensuplarının Pensilvanya'da kurduğu ve kiliselerle ortak programlar yapan Respect Enstitüsünde cezaevi, hastane, üniversite gibi çeşitli kuruluşlarda görev yapacak ..

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor 02:31

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor

Türkiye Eylül ayında hayvan ve doğaya karşı suçlarla mücadele edecek doğa polisleriyle tanışacak. Bu birimde görev yapacak polisleri eğitecek kursun açılışında Konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayvanlara yapılan t..

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor 01:43

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor

TCG Anadolu uçak gemisinde sona yaklaşılıyor. Sevindiren gelişmeyi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir duyurdu. Demir gemiyi bu yıl içinde teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Yerli ve milli uçak gemisinde BAYKAR'ın ge..

Çin'den Tarihi Adım! Göreve Başladı 02:03

Çin'den Tarihi Adım! Göreve Başladı

Çin'den tarihi uzay uçuşu! Tianhe Uzay İstasyonu'nda görev yapacak 3 taykanot göreve başladı...

Türkiye uçak ve helikopterleriyle orman yangınlarına hazır 06:42

Türkiye uçak ve helikopterleriyle orman yangınlarına hazır

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, yangın sezonuna 21 bin kara personelinin yanı sıra, 55 helikopter ve 20 uçak ile hazır olduklarını belirterek, “Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının bünyesindeki 25 helikop..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..