#Genç kebabçılar eğitimde

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı 00:49

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

İstanbullu Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:48

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali) 00:56

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Domino Etkisi Yapan Sakar Müşteri 00:40

Domino Etkisi Yapan Sakar Müşteri

Domino Etkisi Yapan Sakar Müşteri Bir teknoloji mağazasında televizyonlara bakan bir genç sakarlığının kurbanı oldu. Sakar genç televizyonları incelemek isterken 4 son teknoloji televizyonu birden devirerek kırdı...

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi 01:08

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi Bingöl'ün Genç ilçesinde vatandaşlar, düzenlenen mitingde terör örgütü PKK'yı lanetledi. ..

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 02:41

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 24'te yayınlanan Günün Manşeti programında Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bugün FETÖ ve PKK soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu konuştular...

Kendini müziğin ritmine bırakan abla Seyredelim 01:32

Kendini müziğin ritmine bırakan abla Seyredelim

Bir akrabasının düğününe katılan genç kadın, çalan müziğe kendini kaptırınca ortaya komik görüntüler çıktı. Düğünlerde çekilen komik görüntüleri herkes izlemiştir... Ancak bu kez kendini çalan müziğe kaptıran ablanın yap..

  • Cowboy tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:32

"Kullanım Asistanı" İle Araçlar Otonomlaşacak

Sakarya Üniversitesindeki (SAÜ) genç yetenekler, geliştirdikleri kullanım asistanı cihazıyla binek ve ağır vasıta araçlar ile motosikletleri otonomlaştıracak..

Gazze’nin Silikon Vadisi 01:13

Gazze’nin Silikon Vadisi

İsrail'in uyguladığı abluka altında yaşamını sürdüren Gazzeliler yine de hayallerinin peşinden koşuyor. Bir grup Filistinli genç, Google destekli bir Start-Up projesini hayata geçirdi.....

Müslüman Gencin Amerikalı Kıza Zeka Dolu Cevabı 02:48

Müslüman Gencin Amerikalı Kıza Zeka Dolu Cevabı

Müslüman genç abd'li kıza ağzının payını veriyor...

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Sosyal Medya İle Gelen Ortaklık 01:46

Sosyal Medya İle Gelen Ortaklık

Ordu'da sosyal medya üzerinden tanışan iki genç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından aldıkları hibeyle kurdukları serada istiridye mantarı üretiyor...

Şelale Önünde Evlenme Teklifi Bakın Nasıl Bitti! 00:47

Şelale Önünde Evlenme Teklifi Bakın Nasıl Bitti!

Genç adam sevgilisine sürpriz yapıp, şelale önünde evlenme teklifinde bulunuyor. Her şey çok güzel giderken, kızın bir anda yüzüğü suya düşürmesiyle sürpriz kabusa dönüşüyor. Çift yüzüğü saatlerce aramalarına rağmen bula..

  • PITIRCIK tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Buz Testi Felaketle Bitti 00:25

Canlı Yayında Buz Testi Felaketle Bitti

Yerel TV kanalında hava durumu sunuculuğu yapan genç adam, nehrin ne kadar buz tuttuğunu izleyicilere göstermek istedi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dev Yılanla Korkunç Şov 01:00

Dev Yılanla Korkunç Şov

Önce yıkadı, ardından da adeta bir bebeği seviyormuş gibi sevdi, öptü... Genç kadının yılanla yaptığı tüyler ürpertici şovun görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü...

Türkiye'nin Darbelerle Dolu Tarihi 11:44

Türkiye'nin Darbelerle Dolu Tarihi

Türkiye'nin tarihini kanla yazan darbeler anlatıldı. 94 yaşında genç bir cumhuriyet olan Türkiye tam 14 kez darbeyle sarsıldı. Darbe gören sadece Cumhuriyet değildi Osmanlı Cumhuriyeti 623 yılda tam 24 kez darbe görmüş. ..

Dans Ederken Geri Takla Atmak İsteyen Çocuğun Sonu 00:27

Dans Ederken Geri Takla Atmak İsteyen Çocuğun Sonu

Dans ederken akrobatik hareketlerle ortamı süslemek isteyen genç, bunun için de sandalyeden yardım alınca olanlar oluyor....

  • PITIRCIK tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesettür Giyim Kombin Önerileri 02:48

Tesettür Giyim Kombin Önerileri

Sezonun trend renkleri ve desenleri ile hazırlanmış tesettür kombinleri, genç kızlar için tesettür önerileri, muhafazakar kombin önerileri burada!Hepsini videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz,iyi seyirler diler..

  • Kadınca tarafından
  • 1.591 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esprili anlatımıyla Mehmet Yıldız'dan tavsiyeler..Harika 13:28

Esprili anlatımıyla Mehmet Yıldız'dan tavsiyeler..Harika

Sevgilin mesajlarına geç mi cevap veriyor? Triplerinden mi sıkıldın? Beter ol kardeşim. HARAM diyoruz Haram ? Mehmet Yıldız 'ın genç arkadaşlara oldukça esprili dille tavsiyelerini mutlaka izlemelisiniz.. Keyifli seyirl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SPLIT Trailer (2017) Amy Ferguson Fantasy Movie 01:47

SPLIT Trailer (2017) Amy Ferguson Fantasy Movie

Split, Hakkında: Bölünmüş genç bir kadın kendi iddia alır gerçeküstü ve epik yolculuk karanlık ve cinsellik onun küfürlü sevgilisi eline koyarak durdurmak böylece. İnanna, genç bir aktris, bir maske makinesi ile saplant..

  • PITIRCIK tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 8 yıl önce