#Genç xelil kubare müzik dinle

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 49:58

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 (National Geographic).Birinci Dünya Savaşı, 20. yüzyılı şekillendiren küresel savaş hakkındaki en iyi ve kapsamlı belgesel dizisi. Savaş tarihçisi Hew Strachan'ın aynı adlı kitabı t..

Ayla Çelike Göre Aleyna Tilkinin Tıklanmaları Gerçek Değil 10:16

Ayla Çelike Göre Aleyna Tilkinin Tıklanmaları Gerçek Değil

Bağdat şarkısıyla ortalığı kasıp kavuran Ayla Çelik genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin tıklanmalarının gerçekle ilgisi olmadığını açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ingrid Goes West Fragman 01:22

Ingrid Goes West Fragman

Zihinsel olarak rahatsız olan genç bir kadın olan Ingrid Thorburn (Plaza), mükemmel bir yaşamı olan bir sosyal medya yıldızı olan Taylor Sloane (Olsen) ile takıntılı hale gelir. Ancak Ingrid her şeyi bırakıp batıya doğru..

Kırmızı Işıkta Dans Eden Gençler 04:32

Kırmızı Işıkta Dans Eden Gençler

Adana’da dans tutkunu üniversite öğrencisi bir grup genç, 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde insanları dansa yöneltmek için bir araya gelerek cafe ve caddelerde dans etti.Grup adına konuşan Emre Kiriş, “Bu günün sıradan bir gü..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü 00:54

Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Türkiye Genelinden 46 İlde 591 S..

It Comes at Night Fragman 02:27

It Comes at Night Fragman

Doğal olmayan bir tehdit olarak dünyayı terörize eden ıssız bir evde güvende olun, bir adam eşi ve oğluyla birlikte hassas bir iç düzeni kurdu, ancak umutsuz bir genç aile sığınmak için geldiğinde yakında test edilecek...

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Andrey Polyanin Kimdir? 00:57

Andrey Polyanin Kimdir?

Aslen Rus olan Andrey yıllardır Türkiye'de yaşıyor ve Türkiye'yi çok seviyor. Bekar olan yakışıklı sunucu Tekstil Ticareti uğraşıyor hobi olarak ise modellik ve mankenlik yapıyor. Kendini yakışıklı bulmayan yakışıklı sun..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden 00:20

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum 00:29

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Bülent Ersoy'a Sert Tepki 00:46

Bülent Ersoy'a Sert Tepki

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Artık Masken Düştü Baba 01:26

Artık Masken Düştü Baba

Bir toplantıdan çıkan suç dünyasından bir adam (Hayati Hamzaoğlu) arabası ile durduğu benzincide, diğeri de (Kenan Pars) sauna havuzunda motosikletli bir genç, Halil (Cüneyt Arkın) tarafından öldürülür...

Jipinden Şeytan Taşlayan Suudi Prensi 00:11

Jipinden Şeytan Taşlayan Suudi Prensi

Vay dedirtecek bir hadise. 700 küsür insan ölmüşken bu genç arkadaş Allaha bizden daha yakın ne diyelim allah kabul etsin...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Gelin Mi Kaçak Gelin Mi 00:49

Vahşi Gelin Mi Kaçak Gelin Mi

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

Nuri Alço Ne İstediğini Bilir 00:38

Nuri Alço Ne İstediğini Bilir

Kurtar Beni , başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Talat Bulut'un paylaştığı Halit Refiğ yönetmenliğinde çekilen 1988 yapımı filmdir. Ayten, fahişelik yaparak hayatını kazanır. Genç kadın, bu bataktan bir türlü kurtulamaz..

Sokak Dövüşçüsü Karate Hocasını Fena Dövdü 03:37

Sokak Dövüşçüsü Karate Hocasını Fena Dövdü

Siyah kuşak sahibi karate hocası sokak dövüşçüsü genç tarafından hezimete uğratıldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınlığımı İnkar Edemem 00:38

Kadınlığımı İnkar Edemem

Konusu, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçen filmde, oğlu olmayan Recai Bey (Haluk Kurtoğlu) kızı Şeref'i (Gülşen Bubikoğlu) erkek gibi yetiştirmiştir. Baba-kız Jön Türk Hareketi'nin içindedir. Bu arada II. Abdü..

Usta'dan Cengiz Ünder Yorumu İzle 03:59

Usta'dan Cengiz Ünder Yorumu İzle

Rıdvan Dilmen, genç futbolcu için neler söyledi?..

Cem Yılmaz Sevgili Bulunca Ebru Şallı Cemi Sildi 03:36

Cem Yılmaz Sevgili Bulunca Ebru Şallı Cemi Sildi

Cem Yılmaz Yeni Genç Ve Güzel Sevgili Bulunca Ebru Şallı Cemi Sildi..

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler 01:16

Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler

Çin'de yeni yıl kutlamaları devam ederken, kameralara böyle bir şey takıldı. İki genç Çin Yeni Yılı'nı kutlamak için ünlü büyücü kitap ve film serisi olan Harry Potter'a özendi. Sopalara bağladıkları havai fişeklerle bir..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..