#Gençler yanlarına gelen Çakalı beslemeye Çalışırken az kalsın yem oluyorlardı

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı. 00:58

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı.

Esenler tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini işyerine gelen kişi eşiyle tartıştığı sırada aynı işyerinde çalışan kadına ateş açtı olayda kadın bacağından yaralandı eşini rehin alan koca daha sonra polis ekipler..

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm 1:53:25

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.nnBir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete ..

  • Dizi TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı 00:56

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihmal eden 2 genç ortalığı karıştırdı. Olay yerine gelen ağabey kardeşinin ceza yediğini duyunca yanındaki şahsı tokatladı...

Nikah dairesine giderken... 01:59

Nikah dairesine giderken...

İZMİR'DEN GELEN KORKUNÇ BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... EVLENMEK İÇİN NİKAH DAİRESİNE GİDEN ÇİFT YOLDA TARTIŞTI... ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN MÜSTAKBEL GELİNİ, 'NE OLUR BENİ KURTARIN' DİYE YARDIM İSTEDİĞİ AKARYAKIT İSTASYONU ÇALIŞ..

Kayak Merkezinin Belalı Yeri 01:11

Kayak Merkezinin Belalı Yeri

Kayak merkezinde öyle bir yer varmış ki sanki büyü yapılmış gibi her gelen orada düşüyor. O anları da bir kayak sever kayda alıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 3 yıl önce
11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı 01:12

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı

Zincirlikuyu’da altgeçitte süratli bir şekilde seyrettiği esnada kontrolü kaybeden otomobil, sağ şeritteki araca çarptıktan sonra refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı istikamete uçtu. Otomobilin karşı yönden ge..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

38 günde 100 ton deniz salyası toplandı 02:56

38 günde 100 ton deniz salyası toplandı

İzmit Körfezi’nde balıkçıların korkulu rüyası haline gelen deniz salyasına karşı mücadele sürüyor. 38 gündür süren temizlik çalışmaları kapsamında balıkçıların avlanmalarını durduran 100 ton deniz salyası toplandı...

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi daha yakalandı 01:04

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi dah

İstanbul’da, DEAŞ’a yönelik Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet ekiplerince düzenlenen ortak operasyonda, örgütün 3 kilit isminin daha yakalandığı belirtildi. Dün 8 şüphelinin yakalandığı operasyonda ele geçirile..

Sultanbeyli’de servis minibüsüyle otomobil kafa kafaya çarpıştı- 1 yaralı 02:15

Sultanbeyli’de servis minibüsüyle otomobil kafa kafaya çarpıştı- 1 yar

Sultanbeyli’de servis minibüsü, otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Olayda yaralanan otomobil sürücüsünün olay yerine gelen ambulansta tedavisi yapıldı...

“İfşa görüntünüz var” deyip… 02:28

“İfşa görüntünüz var” deyip…

Telefonlara gelen dolandırıcılık mesajlarının bir kurbanı da manken ve sunucu Elif Ece Uzun oldu. Mesaja tıkladı başına gelmeyen kalmadı...

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Güvenlik önlemleri nerede 02:09

Güvenlik önlemleri nerede

KAPİTALİST SÖMÜRÜ DÜZENİ VE BUNA KARŞILIK SOSYAL ADALET DEYİNCE İLK AKLA GELEN İSİMLERDEN KARL MARX'IN ,İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA 101 SORUDAN OLUŞAN BİR İŞÇİ ANKETİ HAZIRLADIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ? KUŞKUSUZ ..

Otomobiller çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü- 2 yaralı 01:56

Otomobiller çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü- 2 yaralı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazada çarpışmanın şiddetiyle bir otomobilin lastiği söküldü, aküsü fırladı...

Benzinle sobayı yakmak isterken canından oluyordu 01:24

Benzinle sobayı yakmak isterken canından oluyordu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kişi benzinle yaktığı sobada meydana gelen parlama sonucu çıkan yangında dumandan etkilenerek hastanelik olurken, 2 katlı ev küle döndü...

Etiketleme Makinesi ile Trollenen Kadın 00:27

Etiketleme Makinesi ile Trollenen Kadın

Marketine gelen temiz kalpli kadın ile kafa bulan market sahibi , elindeki etiketleme makinesini ateş ölçer diye kadına yutturmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Skandal açıklamaya sert tepki! 02:17

Skandal açıklamaya sert tepki!

WASHİNGTON'TAN GELEN YAHUDİ KARŞITI SUÇLAMASINA ANKARA'DAN SERT TEPKİ GELDİ. BU ÇİRKİN SUÇLAYAMA YANIT VEREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; İSRAİL'İN FİLİSTİN'E YÖNELİK ZULMÜ KARŞISINDA TÜRKİYE'NİN SUSKUN KALMAYACAĞINI VURGULAD..

Kendilerini büfeye kilitlediler 01:17

Kendilerini büfeye kilitlediler

TÜRKİYE 1 HAZİRANI BEKLERKEN BAZILARI KISITLAMAYI KAFASINDA BİTİRDİ. KİMİ SOKAKTA KAVGAYA TUTUŞTU, GELEN POLİS ARACINA KİREMİT YAĞDIRDI, KİMİ DE KARŞISINDA EKİPLERİ GÖRÜNCE BİRDEN FENALAŞTI. İŞTE KURALTANIMAZLARIN SON 24..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020 Suç Filmleri 720P HD İZLE 1:50:41

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM. FİLM İSMİ TÜRKÇE ➤ ADALET PEŞİNDE FİLM ..

Sezen Aksu - Affet (Official Video) 03:10

Sezen Aksu - Affet (Official Video)

Sezen Aksu - Affet (Official Video) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Okay Barış Yönetmen: Tolga Çetin Kurgu: Serkan Sümeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şarkı sözleri: Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım çatıy..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Benzinle Çorap Yıkayan Adam 00:07

Benzinle Çorap Yıkayan Adam

Benzin istasyonuna gelen adam anlaşılmaz bir biçimde çoraplarından birini çıkarmış ve benzin ile yıkamaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Agresif Yaya 01:00

Agresif Yaya

Yolun ortasında yürüyen yaya bir ara yolun karşısına doğru yönelmiş o anda arkasından gelen arabaya sert bir tepki göstermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..