#Gençler yanlarına gelen Çakalı beslemeye Çalışırken az kalsın yem oluyorlardı

Topa Vurunca Terlikten Olan Eleman 00:16

Topa Vurunca Terlikten Olan Eleman

Arkadaşları ile sokakta yürürken önüne gelen topa vuran eleman ayağından fırlayan terliğin alınamayacak bir yere gitmesiyle terlikten olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
''Otobüs beklemekten yorulduk!'' 01:24

''Otobüs beklemekten yorulduk!''

BU KAÇINCI DOLU GEÇEN OTOBÜS? DEDİLER, GELEN OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER... UZUN SÜRE DURAKTA BEKLEYEN YOLCULARIN SABRI TAŞINCA, OTOBÜSÜ REHİN ALDILAR.....

Bursa'da iki otomobil çarpıştı- 3 yaralı 02:33

Bursa'da iki otomobil çarpıştı- 3 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı, 3 kişi yaralandı. Kaza Ertuğrulgazi mahallesi Özkervan sokakta üzerinde meydana geldi...

Mobil Aşılama Ekipleri, Fabrikalarda İşçileri Aşılamaya Başladı 04:51

Mobil Aşılama Ekipleri, Fabrikalarda İşçileri Aşılamaya Başladı

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) kurulan mobil aşı merkezi ile fabrikalardan sırayla gelen işçiler aşılanıyor...

Bayrampaşa’da 1 kişinin öldüğü feci kaza kamerada 00:18

Bayrampaşa’da 1 kişinin öldüğü feci kaza kamerada

Bayrampaşa'da dün meydana gelen ticari taksi ile iki motosikletlinin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de ağır yaralandığı feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı...

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

OĞLU ÖLDÜ, BABA YARALANDI 00:47

OĞLU ÖLDÜ, BABA YARALANDI

İNŞAATTA MEYDANA GELEN GÖÇÜK BABA VE OĞLU BİRBİRİNDEN AYIRDI..

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü 00:54

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü

Pakistan'ın Haripur kentinde meydana gelen toprak kayması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Toprağın altında kalan ve yaklaşık 250 kişinin çalıştığı kırma tesisinin çökmesi sonucu çok sayıda işçi enkaz altında kaldı. Kurt..

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı! 01:27

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı!

HİKMET SELEK'İN 13 YIL ÖNCE KAYBETTİĞİ KİMLİĞİYLE ADINA 30 TELEFON HATTI ALINDI. ÜSTELİK FATURALAR DA ÖDENMEYİNCE BORÇLAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ. EVİNE İCRA ÜSTÜNE İCRA GELEN TALİHSİZ ADAMIN HAYATI KABUSA DÖNDÜ...

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..

74 yaşında azmin öyküsü... 02:33

74 yaşında azmin öyküsü...

50 YIL SONRA GELEN DOKTORLUK..

Yasa dışı havai fişek operasyonunda patlama 01:02

Yasa dışı havai fişek operasyonunda patlama

ABD'de kaçak havai fişek depolanan eve operasyon düzenlendi. El konulan patlayıcılar tıra yüklendiği sırada meydana gelen patlamada 17 kişi yaralandı...

Gizem ve Emre'nin hikayesi yürek burktu 02:35

Gizem ve Emre'nin hikayesi yürek burktu

Fitness eğitmeni Gizem Misoğlu hayat dolu bir kadındı 2 yıl önce emre küçükbaycana aşık oldu geçtiğimiz yılda dünya evine girdiler. Gizem ve emre çifti korona virüs sonrası gelen organ tutulması ayırdı..

Operasyonda yakayı ele verdi 02:45

Operasyonda yakayı ele verdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Türkiye’nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayetinde zincirin son halkası da tamamlandı...

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

38 yaşında yaklaşık 300 kilo! 02:08

38 yaşında yaklaşık 300 kilo!

Yaklaşık 300 kiloya ulaşarak hareket edemez duruma gelen 38 yaşındaki Zafer Tokalaç, şehir hastanesinde uygulanan balon tedavisinin ardından kilo vermeye başladı. Tokalaç, Evde yer yatağım var, onun üzerindeyim. Operasy..

'Boşanıyorum mutluyum' 01:10

'Boşanıyorum mutluyum'

Eşinden boşanan şahıs aracını süsleyip İstanbul caddelerinde tur attı. Ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün kenarına gelen şahıs, arkadaşlarıyla halay çekip kutlama yaptı...

Error Veren Lada 00:32

Error Veren Lada

Çift şeritli yolda sollama yapan Lada sürücü karşı şeritten gelen araba yüzünden panik yapmış, Lada yola tutunamayınca kaza yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sel gitti, çamur kaldı 02:13

Sel gitti, çamur kaldı

GENÇ KARI KOCA BİR ANDA DİZİNE KADAR SUYA BATTI. NE YAPSALAR OLMADI. ONLAR DA YAKINLARINI ARADI... HELALLİK ALDI. TAM UMUTLARININ TÜKENDİĞİ ANDA BİR İP İKİSİNİN DE HAYATINI KURTARDI. SELİN VURDUĞU ARTVİN'DEN GELEN GÖRÜNT..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

İstanbul’un göbeğinde ortalığın karıştığı meydan kavgası kamerada 03:36

İstanbul’un göbeğinde ortalığın karıştığı meydan kavgası kamerada

Taksim Talimhane’de bir restorana gelen yabancı uyruklu 2 şahıs, iddiaya göre yan masada oturan 3 kadına laf attı. Restoran çalışanlarının gitmeleri yönündeki uyarlarına küfürle karşılık veren şahıslar, saldırgan tavırla..

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı 00:29

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük'te orman yangını meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına ilk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı. Traktörleriyle yanan ormanlık alana su taşıyan yurttaşların..

250 bin liralık domates! 01:23

250 bin liralık domates!

BELÇİKA'DAN MEMLEKETİ KONYA'YA GELEN GURBETÇİ BİR KADIN... EVDE ÇALINIR KORKUSUYLA YANINA ALDIĞI PARASINI PAZARDA YANKESİCİYE KAPTIRDI... DOMATES SEÇERKEN TAM 250 BİN LİRASI GİTTİ...

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..