#Gençler yanlarına gelen Çakalı beslemeye Çalışırken az kalsın yem oluyorlardı

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi! 02:32

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi!

İzmit 'te freni boşalan kamyonet sağlık ocağına girdi. Kamyonet bölgede bulunan iki aracı da hurdaya çevirdi. Olay yerinde bulunan A Haber muhabiri Hakan Suer gelişmeleri canlı yayında aktardı. İzmit'te saat 12,30 sular..

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar 05:00

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar Günümüzde yükselen yüzlerce metre yükseliğindeki binalar, yada denizin üzerine yapılan uzun köprüler. Bunların hepsi insanlar tarafından yapılmakta ve mühendislik bilgisine..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü 01:03

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü ABD'nin California eyaletine bağlı Palm Springs kentinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı...

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama 03:13

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama Gaziantep’te DAEŞ’in hedefinde bulunan Alevi Dernekleri Gaziantep Şubesi’nin Başkanı Yılmaz Demirdelen, alınan istihbarat ve ardından gerçekleştirilen operasyon süre..

Mucize Lezzetler Mangal Yapalım 24:41

Mucize Lezzetler Mangal Yapalım

Refika bu bölümde Fıstıklı Reyhanlı Kebap, Balkanlar’dan Gelen Lutenitza, Mangalda Muz ve Kestanemsi İncir hazırlıyor...

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti 02:38

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak için Afyonkarahisar'a gelen Başbakan Binali Yıldırım, esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarl..

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar 01:06

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar Tramvay Durağının karşısındaki bir restoranda meydana gelen hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi...

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi 00:55

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi Filistin'in Nasıra kentinde Türkiye’den gelen turistleri gören esnaf, rabia işareti yaparak Türkiye ve Erdoğan’a övgüler yağdırdı...

Hayatını Tehlikeye Atarak Trenin Altında Kalmaktan Kurtardı 01:15

Hayatını Tehlikeye Atarak Trenin Altında Kalmaktan Kurtardı

Hayatını Tehlikeye Atarak Trenin Altında Kalmaktan Kurtardı İngiltere'de bir demiryolu işçisi, kendini riske atarak, hızla gelen treni fark etmeyen bir bisikletlinin hayatını kurtardı..

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Robot Meraklıları İzmir'de Buluştu 02:21

Robot Meraklıları İzmir'de Buluştu

Robot Meraklıları İzmir'de Buluştu Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen robot meraklıları İYTE gerçekleştirilen IZTECH Roboleague etkinliğinde bir araya geldi...

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar 01:02

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar Kimisi baba kucağında kimisi ana karnında savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen minik Suriyeliler, çadırları gerçek ev sanarak büyüyor...

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Ali Baran - Yazuktur Günahtur 05:57

Ali Baran - Yazuktur Günahtur

Eğer benden ayrilursan sevduğum Yemin ettum çiçek açmiyacağum Eğer benden ayrilursan sevduğum Toğbe ettum raki içmeyeceğum Yazuktur günahtur sevmiştum dema bari Biraktun gittun beni da oldun ellerun yari Kaderun eline ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 25. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 25. Bölüm - Mawa Kawa

25. bölümde sihir dolu bir videoya gidiyoruz. Yağmurlu bir günde ayıcık kitap okumaya başlar. Eve gelen Mawa Kawa da kitap okumak ister. Daha sonra, sihir kutusunu açan minik kız sihir yapmaya başlar. Ortaya eğlenceli gö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ARŞİV ODASI- Cevher Özden -Banker Kastelli 05:22

ARŞİV ODASI- Cevher Özden -Banker Kastelli

Arşiv Odası programımızda bu hafta, 1980'lerde herkesin bildiği, 'para' denince akla gelen ilk isimlerden Cevher Özden, nam-ı diğer Banker Kastelli'yle 1983 yılının son günlerinde yapılmış bir söyleşi var...

  • PengoTV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı 02:39

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı Adana'da, yaklaşık 8 ay önce ele geçirilen Rus yapımı 3 roketatarı Türkiye'ye sokan YPG'li terörist ve annesini görmek için gelen PKK'lı ile terör örgütünün sözde Sivil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Canim Kardeşi̇m 14.Bölüm Mi̇ne'ni̇n Uçurtması 10:26

Canim Kardeşi̇m 14.Bölüm Mi̇ne'ni̇n Uçurtması

Galip bey kızlarına uçurtma uçurtmayı öğretir. Mine’nin uçurtması kaybolur. Mine kaybolan uçurtmasının annesinin babasının yanın bulutlara gittiğine inanır. Kaybolan uçurtmayı bulmak için çeşitli hayaller kurar. En sonun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşi̇m 87.Bölüm 09:49

Canım Kardeşi̇m 87.Bölüm

Bu bölümde yazının tarihçesi çocuklara bilgi olarak aktarılıyor. Galip bey yazı ile bilgiler vermek için çocukları Sultan Ahmet Meydanın da bulunan Mısır’dan gelen Dikilitaş’ın yanına götürür. Hiyerlogif yazılar resimler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Deney 03:42

Kuzucuk Deney

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir laboratuvarda deney yapmayı öğretiyordur. Yaptığı deney, kuzucuk ve horozu çok etkiler. Bu yüzden leylek ara verdiğinde çaktırmadan laboratuvara girerler ve deneyi kendi başlarına yapmaya ça..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..