#Gençler yanlarına gelen Çakalı beslemeye Çalışırken az kalsın yem oluyorlardı

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Canlı Yayında Elbisenin Azizliğine Uğrayan Aly Eckmann 00:23

Canlı Yayında Elbisenin Azizliğine Uğrayan Aly Eckmann

Fenerbahçeli taraftarların büyük sevgilisi haline gelen güzel model Aly Eckmann, İspanya'da yayınlanan Gran Hermano VIP adlı reality TV şovunda elbiseniz azizliğine uğradı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.324 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Seyfettin 05:25

Ömer Seyfettin

Ömer Seyfettin, Türk yazar, asker, öğretmen. Türk edebiyatının önde gelen hikâye yazarlarındandır. Türkiye kısa hikâyeciliğinin kurucu ismidir. Ayrıca edebiyatta Türkçülük akımının kurucularındandır. Türkçede sadeleşme..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Hollandalı Pilotun Sakarlığı 00:27

Hollandalı Pilotun Sakarlığı

Hollanda'da meydana gelen olayda pilotun biri böyle iniş yapıyor. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusr-Et Sevinci Yapan Bekamenga'nın Sarı Kart Görmesi 00:53

Nusr-Et Sevinci Yapan Bekamenga'nın Sarı Kart Görmesi

TFF 1. Ligi'nde Balıkesirspor Sivasspor'a maçı ilginç anlara sahne oldu. Maçta gol atan Balıkesirsporlu Christian Bekamenga sevincini son zamanların fenomeni haline gelen Nusret tarzı tuzlama hareketini yaparak gösterdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'ya Kangallı Protesto! 00:53

Hollanda'ya Kangallı Protesto!

Sizin sokak köpekleriniz varsa, bizim canımız gibi sevdiğimiz dost kangallarımız var. Kangal cinsi köpekleriyle Hollanda Başkonsolosluğu önüne gelen bir grup protesto eylemi yaptı. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11 00:30

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11

Sondan bir önceki sınıfta yer alan dizide, önde gelen karakterin son hikayesinin her biri açılmaya başlandı. 9 / 8c'de BONES'ın yeni bir bölümünü kaçırmayın, bu TAKİ!..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Alf Amerikan Başkanı 05:50

Alf Amerikan Başkanı

Başrolünde Melmac gezegeninden gelen uzaylı yaratık ALF vardır. ALF ismi, davetsiz misafir olarak geldiği evin sahibi Willie tarafından konulmuştur. Açılımı Alien Life Form (uzaylı yaşam formu) şeklindedir...

ALF Türkçe Dublaj 05:29

ALF Türkçe Dublaj

Tipik bir aile babası olan Willie Tanner’ın huzur dolu yaşamı, Melmac gezegeninden gelen uzaylı bir yaratığın, garajının çatısına düşmesiyle altüst olur. Evin çocuklarının ALF adını verdiği bu yaratık, Tanner ailesiyle b..

Arabayla Uçağı Durduran Polisler 01:06

Arabayla Uçağı Durduran Polisler

Brezilya'da meydana gelen olayda, narkotik polisler bir uçağın peşindeler. Uçak havalanmak için hareket edemeden polis aracı hızla uçağın kanadına çarpıyor ve kaçakçıları bu şekilde durdurmuş oluyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017 03:06

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunun Rövanş maçıda bir kez daha karşı karşıya gelen Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk maçı deplasmanda 4-2 ‘lik s..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Sosyal Medyayı Sallayan Sincap 00:46

Sosyal Medyayı Sallayan Sincap

Ormanda gözlem yapan araştırma görevlisinin sabitlediği ağaçtaki kameraya atlayan sincap sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Sosyal medyada yeni yeni yayılmaya başlayan görüntü hafta sonu Ankara Ayaş'ta ormanlık b..

  • Cowboy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güvenlik Görevlisinin Silahlı Hırsızı Öldürmesi! 00:35

Güvenlik Görevlisinin Silahlı Hırsızı Öldürmesi!

ABD'nin Illinois eyaletinde bir bankayı soyguna gelen silahlı hırsız rastgele ateş etmeye başlıyor. O sırada cesur güvenlik görevlisi bir anda silahını çekerek soyguncuyla çatışmaya giriyor. Çatışma sonrası soyguncu ölür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam 00:34

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam

Hala BMC markasını duyunca aklıma gelen bence bemece sloganının üretildiği reklamlardan biri.İbrahim Tatlıses henüz Hülya Avşar'la beraberdir ve henüz ibo show başlamamıştır. O günün teknolojisi ile bilboarddan kamyo..

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..