#Gençler yanlarına gelen Çakalı beslemeye Çalışırken az kalsın yem oluyorlardı

Ege Denizi'ndeki Depremi Bir Yıl Önce Bilen Üşümezsoy'dan Manisa İçin Deprem Uyarısı 00:45

Ege Denizi'ndeki Depremi Bir Yıl Önce Bilen Üşümezsoy'dan Manisa İçin

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.2'lik depremi bir yıl öncesinden söyleyerek Midilli'de 6.7'lik bir deprem oluşabilir açıklamasını yapan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, şimdi ise Manisa'da 7 büyüklüğünde deprem oluşturacak fa..

8 Aylık ama Tam 20 Kilo! 01:36

8 Aylık ama Tam 20 Kilo!

Batman'da Yıldız ailesinin 8 ay önce normal doğumla 3,5 kilogram olarak dünyaya gelen çocuğu Yakup, obezite hastalığına yakalandı. Yakup bebek, geçen süre zarfında tam 20 kilograma ulaştı. Anne Çiğdem Yıldız, Onu dışarı..

 Survivor 2017-İlhan Mansız ve Serhat Akın İçin Anlamlı Ödül! 01:04

Survivor 2017-İlhan Mansız ve Serhat Akın İçin Anlamlı Ödül!

Oyun öncesi bir araya gelen yarışmacılar bugünkü ödülün ne olduğunu öğrendiler. İlhan Mansız ve Serhat Akın için ödül oldukça anlamlıydı.....

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Güler Duman - Yoruldum  Türkü 04:36

Güler Duman - Yoruldum Türkü

Çevirmem çarkını yalan dünyanın Çilesini çeke çeke yoruldum Her gelen gün geçen günü arattı Boşa umut eke eke yoruldum. Günümü kararttım her yanım zindan Tad almadım baharından yazından Kaderimin bana bunca nazından Hep..

Serdar Ortaç - Canıma Minnet 05:36

Serdar Ortaç - Canıma Minnet

Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak için yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp ömür boyu sevmez, aşka küstür..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Bahçelievler Basın Express Yolunda Kaza 03:39

Bahçelievler Basın Express Yolunda Kaza

Bahçelievler Basın Express yolu Çobançeşme mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı...

Gaziantep Alacak Meselesi Yüzünden Yeğenini ve Ortaklarını Vurdu 02:13

Gaziantep Alacak Meselesi Yüzünden Yeğenini ve Ortaklarını Vurdu

Alacak meselesi yüzünden yeğenini ve ortaklarını vurduGAZİANTEP'te, alacak meselesi yüzünden husumetli olduğu yeğeninin işyerine gelen Kemal Polat, tabancayla rastgele ateş etti...

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor 03:40

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde büyük hasar gören ve polis kontrolünde giriş ve çıkışa izin verilen, adeta ablukaya alınan ve boşaltılan Brisa köyünde yaşanan yıkım İHA tarafından görüntülendi...

Spikere Canlı Yayında Dalga Kurbanı Oldu 00:27

Spikere Canlı Yayında Dalga Kurbanı Oldu

iha.com.tr » DünyaSpikere canlı yayında dalga sürprizi 15 Haziran 2017 20:12PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene EkleYorum YapSpikere canlı yayında dalga sürprizi Yanlış yer seçen spiker canlı yayın sırasında gelen dalgayla ı..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

Yakın Tehdit Film İzle 1:40:31

Yakın Tehdit Film İzle

Film, evli bir çiftin dört suçlu tarafından rehine tutulması ve bu esnada eve giren hırsızların olaya dahil olmalarını konu ediniyor. Zengin ve huzurlu bir hayat süren Miller ailesinin yaşamı, evlerine giren soyguncuları..

  • Tv Series tarafından
  • 2.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çıktı 00:37

Kılıçdaroğlu'nun Eski Danışmanı Gürsul'un ByLock Konuşmaları Ortaya Çı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul'un ABD'deki FETÖ abisiyle kriptolu yazışmaları açığa çıktı. Yazışmalarda, ByLock'ta 'Murat' kod adını kullanan Gürsul'un, FETÖ abisİ A.H.P'ye akıl danıştığı, Kılıçdar..

Feminist Hareketin Önderi Şirin Tekeli, Bedenini Kadavra Olarak Bağışladı Alkışlarla Uğurlandı 01:51

Feminist Hareketin Önderi Şirin Tekeli, Bedenini Kadavra Olarak Bağışl

Bodrum'da 73 yaşında yaşamını yitiren Türkiye'deki kadın hareketi ve çalışmalarının önde gelen isimlerinden Doç...

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı

Külliye'de devlet protokolü ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bir yandan hukuka saygı deyip hukuku çiğnemek kimseye bir şey kazandırm..

Efsane Dörtlü 2 Film İzle 1:57:06

Efsane Dörtlü 2 Film İzle

Ülkede oldukça fazla sorun olmaya başlayan sahte para dolaşımını engellemek için yanyana gelen birimlerin yaşadakları olayları anlatan bir film. Efsane Dörtlü 2 - Si da ming bu 2 2013 full hd film izle. iyi seyirler dile..

  • Tv Series tarafından
  • 7.297 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Derbi Öncesi Seferberlik İzle 01:04

Derbi Öncesi Seferberlik İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak derbi öncesi Jeremain Lens seferberliği yaşanıyor. Derbide sağ kanatta Lens'e forma vermek isteyen teknik direktör Dirk Advocaat, yıldız oyunc..

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..

Kurnaz Tilkinin Ördek Avı 00:57

Kurnaz Tilkinin Ördek Avı

Konya'da bulunan bir düğün salonunun açık alandaki süs havuzunda bulunan iki ördeğe kendini fark ettirmeden gelen tilki hızlıca koşmaya başlayıp ördeklerden birini yakalamış ve olay yerinden uzaklaşmış. Kurnaz tilkinin b..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köylülerin Dev Pitonla Eğlencesi 01:35

Köylülerin Dev Pitonla Eğlencesi

Hindistan'da bir köyde çekilen görüntüleri izliyoruz. Ormandan köyün içine gelen yaklaşık 5 metre boyundaki yılanın keçi yuttuğunu gören öfkeli köylüler streslerini yılanla eğlenerek atmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçerde Filmi Müthiş Gala Gecesi 14:46

İçerde Filmi Müthiş Gala Gecesi

19 Haziran 2017 Pazartesi günü final sahnesiyle ekranalara veda eden ve ve bir fenomen haline gelen İçerde dizisinin müthiş gala görüntüleri sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 1.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markete Arabası İle Girip Alışveriş Yapan Üşengeç Çinli 01:07

Markete Arabası İle Girip Alışveriş Yapan Üşengeç Çinli

Markete Araba İle Girip Alışveriş Yapan Çinli Adam Çin'de markete aracı ile gelen genç adam hiç inmeden alışveriş yaptı, markette bulunan herkes şaştı kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Kobranın Eve Girme Çabası 01:08

Kral Kobranın Eve Girme Çabası

Malezya'da bir evin bahçesinde bulunan ayakkabı rafından çıkan yaklaşık 3 metre uzunluğundaki dev kral kobra evin kapısından içeri girmeye çalışmış. Bir delikten içeri girmeyi başaran kobra daha sonra eve gelen itfaiye e..

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kışlalarda Zehirlenme Vakaları Neden Arttı 13:19

Kışlalarda Zehirlenme Vakaları Neden Arttı

Ard arda kışlalardan gelen Kışlalarda zehirlenme vakaları neden arttı?..

  • ANKA tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 7 yıl önce