#Gençlere taş Çıkartan teyze

100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi 01:30

100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, üniversite öğrencisi Sinan Akkuş (24), kız arkadaşı Büşra Nur Ünal'a (23) Sırçalı Kanyonu'nda, yerden yaklaşık 100 metre yükseklikteki doğal 'taş teras'ın üzerinde evlilik teklifinde bulu..

  • JET TV tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kilauea Yanardağı'nın Patlaması Sonucu Lav Akışı Devam Ediyor 01:22

Kilauea Yanardağı'nın Patlaması Sonucu Lav Akışı Devam Ediyor

Hawaii'de mayıs başında faaliyete geçen Kilauea Yanardağı'ndan püsküren lav, taş ve zehirli gaz nedeniyle bölgeden 2 bine yakın kişi, güvenli yerlere tahliye edilmişti...

Karşınızda Dünyanın En Zehirli Hayvanı 03:58

Karşınızda Dünyanın En Zehirli Hayvanı

Taş balığı, bilindiği kadarıyla dünyadaki en zehirli balık cinstir. Adını elbette ki görünümünden almaktadır. Tropik sularda, zemine kolayca karışarak saklanabilmektedir. Daha çok Hint ve Pasifik okyanuslarında yaşamakta..

  • JET TV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Moonwalk Yapan Kedi 00:15

Moonwalk Yapan Kedi

Michael Jackson'a taş çıkarır biçimde iki ayak olayını dört ayağa taşımız kedimiz. 4 çeker modda moonwalk yapıyor gerçekten alkışı hakediyor...

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

İsrail Askerleri Ev Bastı: 12 Yaşındaki Çocuğa Gözaltı 00:59

İsrail Askerleri Ev Bastı: 12 Yaşındaki Çocuğa Gözaltı

İsrail askerleri Batı Şeria'nın El-Halil kentinde Filistinli bir çocuğu İsraillilere taş attığı iddiasıyla gözaltına aldı...

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Zeytinli Poğaça Tarifi 10:22

Zeytinli Poğaça Tarifi

Zeytinli pogaca tarifi 1 su bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı kuru maya isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir bir tane yumurta sarısı üzerine beyazini hamurun içine katiyoruz 1 tatlı kaşı..

Ferdi Tayfur Çeşme 04:53

Ferdi Tayfur Çeşme

Susadım çeşmeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam b..

Kim Der Ki 55 Yaşında Seda Sayan'dan Bikinili Poz 02:03

Kim Der Ki 55 Yaşında Seda Sayan'dan Bikinili Poz

Bodrum Yalıkavak’ta kaldığı otelde şezlonga uzanan Seda Sayan (55) ne kadar formda olduğunu gösterdi. Üç hafta önce omzundan ameliyat olduğu için denize giremeyen Seda Sayan’a arkadaşı Safiye Soyman eşlik ediyor. Seda Sa..

  • BETA tarafından
  • 1.459 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yetenekli Uzman Kaleci Köpekçik 02:08

Yetenekli Uzman Kaleci Köpekçik

Vietnamlı köpek her zaman spor oynuyor. En sevdiği şey kapalı taş ve kaleci pozisyonudur. Dünyadaki en iyi kaleciler gibi topu idare ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendi İmkanlarıyla Klip Hazırlayan Afacan Çocuklar 03:48

Kendi İmkanlarıyla Klip Hazırlayan Afacan Çocuklar

Eşeği saldım çayıra adlı parçayı kendi imkanları ile seslendiren bir gurup afacan, onlarca para yatırılıp hazırlanan video kliplere taş çıkartmış...

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle 1:38:35

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kıbrıs'taki köylerini Rum çetelerinden kurtarmaya çalışan on kişinin hikâyesini konu edinir. Rum çetelerinden denize atlayarak kurtulan Kıbrıslı genç, Türk kayıkçı tarafından bulunarak Adana'ya götürülür...

Dört X 4'Lü - 12. Bölüm İzle 12:27

Dört X 4'Lü - 12. Bölüm İzle

Dörtlümüz topaç çevirirlerken topaçlardan biri ağaçlara doğru gider ve kaybolur. Kaybolan topacı ararlarken ne olduğunu anlamadıkları, düğmesine basınca ışıldama olan bir küçük cihaz bulurlar. Cihazın düğmesine bastıkt..

  • ÇocukTV tarafından
  • 379 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seray Sever - Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n 18:55

Seray Sever - Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n

Seray Sever, sunuculuğunu yaptığı TV8'in sabah programı Gel Yazın Konuşalım programında söylediği “Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n!” sözleriyle gündeme geldi. Kısa sürede 'Trend Topic' listesine giren Seray Sever, başta ..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı 03:08

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı

Aman Avcı şarkı sözleri ile Aman avcı vurma beni Ben bu dağların ay balam maralıyam Maralıyam hem yaralı Avcı vurmuş ay balam yaralıyam Bir taş attım çaya düştü Çaydan bir çift ay balam suna uçtu Benim gönlüm sana..

Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı yayında! Eve alınan robot hizmetçi ortalığı şenlendiriyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Meltem ve Haluk eve robot hizmetçi alırlar. Ev işlerine ..

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle 1:41:22

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, zengin bir ailenin ustalıkla sakladıkları kirli dünyalarını anlatır. Oğlu Mümtaz’ı işlerinin başına geçiren armatör Halis Bey, emekliliği şerefine bir yemek düzenler. Yemek sonrası eve geldiklerinde gelin..

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:31

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yaşadığı topluma yabancılaşan ve yalnızlaşan bir mühendisin öyküsü anlatılır. İngiltere’deki eğitimini tamamlayan Aydın, memleketi Zonguldak’a döner. Maden ocağında mühendislik yapmaya başlar. Yaptığı i..