#Geo

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1 13:39

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1

Discord : https://discord.gg/sChUMyR4nnEtiketler:nnminecraft hexxit nasıl indirilir,nminecraft hexxit bölüm 1,nminecraft hexxit nasıl indirilir telefona,nminecraft hexxit burak oyunda,nminecraft hexxit nasıl indirilir wi..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Mo - Nights With You 03:19

Mo - Nights With You

Şarkı Sözleri Lyrics Video) 2017 Şarkı Sözleri (Lyrics) Nights With You Girl, you're gorgeous You know you might not always feel like it but you are And you're worth it Are you sure you are? We'll dye my hair in cra..

Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu 04:53

Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu

Ünlü Hollywood oyuncusu Morgan Freeman, National Geographic için çektiği 'Tanrının Öyküsü' isimli belgeselin çekimlerinde bir İmam ile röportaj yaparken ezan sesinin dünyadaki en güzel seslerden biri olduğunu söylüyor...

  • Cowboy tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müge Anlı ve Burhan Akdag Dügünü -Nostalji 06:26

Müge Anlı ve Burhan Akdag Dügünü -Nostalji

Bugünkü nostalji kuşağında ünlü televizyon sunucusu Müge Anlı ve usta gazeteci Burhan Akdag2ın düğününde ünlüler geöidi yaşanmış...

  • ANKA tarafından
  • 9.589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Murano Cam Ustası 02:14

Murano Cam Ustası

Venedik yakınlarındaki cam işçiliğiyle ünlü ada olan murano adasından George ustanın ferrarinin de logosu olan şahlanan at figürünü iki dakika içerisinde yapmasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murano Cam Ustası 02:14

Murano Cam Ustası

Venedik yakınlarındaki cam işçiliğiyle ünlü ada olan murano adasından George ustanın ferrarinin de logosu olan şahlanan at figürünü iki dakika içerisinde yapmasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi ( 3 Aralık Pazar) 02:38

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi ( 3 Aralık Pazar)

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi ( 3 Aralık Pazar). Bam Adebayo, Paul George, Kelly Olynyk, Brandon Ingram, Kyle Kuzma, Julius Randle, Larry Nance Jr., Jonathon Simmons, Jordan Bell, and Josh Huestis!..

  • OFSAYT tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (28.01.2018) 02:41

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (28.01.2018)

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (28.01.2018) Paul George, Ben Simmons, Delon Wright, Alex Caruso, Jeff Green, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, and Joel Embiid!..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York Maratonu Koşuldu 00:43

New York Maratonu Koşuldu

New York'ta, Staten Island'dan başlayıp Brooklyn, Queens ve Bronx ilçelerinden geçildikten sonra Manhattan'daki Central Park'ta sona eren maratonun kazananları, erkeklerde Kenyalı Geoffrey Kamworor, kadınlarda ise ABD'li..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Nightflyers Türkçe Altyazılı Teaser 00:27

Nightflyers Türkçe Altyazılı Teaser

George R. R. Martin'in kısa romanından uyarlanan dizi, Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesindeki uzak bir gelecekte geçiyor. Galaksinin en gelişmiş gemisi olan Nightflyer'daki bir grup kâşif, uzaylılara ait bir gemiyi ..

Okyanusa Dökülen Lavın İzlerken Keyif Veren Fışkırma Anı 00:55

Okyanusa Dökülen Lavın İzlerken Keyif Veren Fışkırma Anı

Yaklaşık bir ay önce Hawai'nin Kilauea Adası'nda meydana gelen olayda okyanusa kadar gelen lav, okyanusun kabarmasına ve metrelerce yukarı çıkmasına neden oldu. The US Geological Survey gözlemcileri de o anı kamera kaydı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Ordu Valiliği'nin Yüklediği Bu Video İzlenme Rekorları Kırıyor 05:21

Ordu Valiliği'nin Yüklediği Bu Video İzlenme Rekorları Kırıyor

Ordu Valiliği'nin Yüklediği Bu Video İzlenme Rekorları Kırıyor Ordu Valiliği'nin şehrin sonbaharı için hazırladığı tanıtım filmi tıklanma rekorları kırıyor. National Geographic belgesellerini andıran görüntü ve seslendir..

Panenka'yı Kaçırdı Saldırıya Uğradı! 01:19

Panenka'yı Kaçırdı Saldırıya Uğradı!

Romanya'da Steaua Bükreş-Juventus Bükreş maçının uzatma dakikalarında Juventus Bükreş'li George Calintaru takımı 2-1 mağlup durumdayken kullandığı penaltı atışından yararlanamadı ve takım arkadaşlarının saldırısına uğrad..

  • OFSAYT tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa] 03:36

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa]

???? PLEVNE MARŞI Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor Olur mu böyle olur mu Evlât babayı vurur mu Sizi millet hainleri Bu dünya size kalır mı Düşman Tuna'yı atladı ..

  • ANKA tarafından
  • 3.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pink Floyd - Frank Zappa 02:10

Pink Floyd - Frank Zappa

Frank zappa (guitar) Tony duran (slide guitar) George duke (tack piano) Sal marquez (trumpet, vocals) Chris peterson (vocals) Joel peskin (tenor saxophone) Mike altschul (baritone saxophone, piccolo) Erroneous (electric ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Preview- Imagination And Reality Meet - Season 4 Ep. 9 -  Sleepy Hollow 00:30

Preview- Imagination And Reality Meet - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollo

SLEEPY HOLLOW returns for a groundbreaking fourth season full of supernatural creatures, mysterious events and the search for the truth about the lives of the Witnesses. Following a 250-year slumber, ICHABOD CRANE (Tom ..

PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PSY - I Luv It 03:19

PSY - I Luv It

PSY - I Luv It Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) ae nai sasib babe ul eomma gwihan jasig babe jig-eob-eun daenseu gasu babe 15nyeonjjae ttanttala A yeah gisulbodaneun yesul-i I LUV IT sillyeogbodaneun maelyeog-i I LU..

PSY - New Face 03:21

PSY - New Face

Şarkı Sözleri (Lyrics) eodil chyeodaboneun geonyago soljighi neo geulae neo saengpan cheoeum mannan neo wae neol chyeodaboneun geonyago gung-geumhaeseo seolleseo nachseol-eoseo uh dugeun dugeun dugeun wo chimchaghage se..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..