#George wassouf zaman el ajayeb جورج وسوف زمن العجايب müzik dinle

9 Super Kahraman Makyaji 11:06

9 Super Kahraman Makyaji

Süper kahraman gibi görünmek ister miydiniz? O zaman yeni videomuz tam size göre! Sizin için 9 havalı pratik bilgi hazırladık! n..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit 02:51

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit

Tuzla’da polis ekipleri maske denetimi yaptı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” demesi dikkat çekti...

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Sıkışan Trafikte Balık Tutan Sürücü 00:46

Sıkışan Trafikte Balık Tutan Sürücü

Trafik sıkışıklığına takılan bir kamyon şoförünün yol kenarındaki küçük bir kanalda balık tutarak zaman kaybettiği eğlenceli anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pizzacıda Kurtlarını Döken Roman Gacı 00:14

Pizzacıda Kurtlarını Döken Roman Gacı

Hayata renk katan romanlar her zaman her yerde eğlenmeyi bilirler. Bu roman gacıda pizzacıda verdiği siparişi beklerken oynamış...

  • PengoTV tarafından
  • 210 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor! 02:35

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor!

Türk bilim insanlarının kurucusu olduğu Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in, ABD'li ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdiği aşı, tüm dünyada büyük ses getirdi. Peki bu aşı neden önemli? Ne kadar zamanda ne kada..

Sevimli Ufaklığın Maraş Dondurmacısı ile İlk Tanışması 00:39

Sevimli Ufaklığın Maraş Dondurmacısı ile İlk Tanışması

Dondurma alacağınız zaman işin içine illa bir şov katan maraş dondurmacılarından çekmeyen yoktur. Bu ufaklıkta maral dondurmacısından ilk kez dondurma almış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak 03:37

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak

yağmurun sesine bak aşka davet ediyor cama vuran her damla beni harab ediyor bu yağmur seni benden alıp götüren yağmur aşkımızı sel gibi silip süpüren yağmur her damlada ah ettim hayatıma kahrettim o kadar üz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü 05:53

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü

Ünlü rapçi Tepki, klip çekiminde alevler içerisinde kaldı. Yaşanılan kazada başından yaralanan Tepki lakaplı Kerem Gülsoy, “Üstümde kat kat kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydım o zaman daha büyük sıkıntılar yaş..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Berkay - Dert Faslı 12:56

Berkay - Dert Faslı

zaman cumartesi gazetesi 2 şubat 2013..

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi! 02:06

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi!

OĞLUNUN KAZA GEÇİRDİĞİ HABERİNİ ALMIŞTI. OLAY YERİNDE ÜZERİ ÖRTÜLÜ GENCİ GÖRDÜ, KENDİNDİ KAYBETTİ.. EVLADI ''İYİYİM'' DESE DE BABANIN İNANMASI ÇOK ZAMAN ALDI...

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Köpek demek hakaret sayılmadı 03:04

Köpek demek hakaret sayılmadı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, “Adalet bizim için çok kıymetli, toplumumuz için kıymetli bir kavram. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi bir milletvekili olarak benim için ayrıca önemli, sorumluluğum daha..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Biden'e Karşı -Azil Maddesi- Sunuldu 01:07

Biden'e Karşı -Azil Maddesi- Sunuldu

Kongre baskınından sorumlu tutulan Trump’ın senatoda ne zaman yargılanacağı tartışmaları sürerken, bu kez de Joe Biden'a karşı azil başvurusu geldi...

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler 01:57

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler

HEDEFİNE KEMAL KILIÇDAROĞLU VE FAİK ÖZTRAK'I ALDI, CHP YÖNETİMİNE YİNE AĞIR İFADELERLE YÜKLENDİ.. CHP İLE YOLLARINI AYIRAN MUHARREM İNCE, PARTİSİNİ NE ZAMAN KURACAĞINI DA HABERTÜRK EKRANLARINDAN İLAN ETTİ...

Zorla Spor Yaparken Hissettiğim 00:13

Zorla Spor Yaparken Hissettiğim

Aslında birçok insan bir zaman sonra böyle bir moda girmekte. Yani çevrenin zorlamalarıyla ancak bu kadar olur...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı 01:44

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı

AYASOFYA CAMİNİN BAŞ İMAMI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA TARTIŞMA KONUSU OLMUŞ, SİYASETÇİLERLE DE POLEMİĞE GİRMİŞTİ. AKADEMİK ÇALIŞMALARIMA DAHA FAZLA ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM DİYEN İMAM MEHMET BOYNUKALIN, GÖREVİNDEN AY..

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti 02:27

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı! İşte Görüntüler 01:19

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı!

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..