#Geri geri giderken

Oyuncakçı Geldi 01:45

Oyuncakçı Geldi

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..

İster Zengin Ol İster Fukara Her Yemekten Sonra Yak Bi Sigara 03:14

İster Zengin Ol İster Fukara Her Yemekten Sonra Yak Bi Sigara

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..

Ölse Daha İyi 00:37

Ölse Daha İyi

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi 03:10

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi

Lara - İhanetin Bekçisi Kalbimi ikiye böldün sen giderken Canım yarısı senin, yarısı ihanetinin bekçisi Hasreti koydun gittin de sen bu eve niye O seni benden daha mı fazla sevdi söyle bari O beni öptüğün dudaklarla Ba..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Jack Reacher 2  Türkçe Dublaj  İzle 1:58:08

Jack Reacher 2 Türkçe Dublaj İzle

Jack Reacher 2 Asla Geri Dönme Türkçe Dublaj Hd Film İzle Film eski ordu üssüne geri dönen Jack Reacher'ı konu alacak. Ancak Reacher geri döndüğünde eski binbaşının casuslukla suçlandığını öğrenecek. Binbaşının suçsuz ..

  • Tv Series tarafından
  • 13.556 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İdrarın Biraya Dönüşümü 01:11

İdrarın Biraya Dönüşümü

Danimarka’da bir bira üreticisi idrarı geri dönüştürerek bira üretiminde kullanıyor. Bu geri dönüşüm tercih edilir mi edilmez mi merak konusu...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

GECE - Bomonti Sokakları 03:19

GECE - Bomonti Sokakları

Hiç olur mu vazgeçmek? Yarı yoldan geri dönmek Yakışmaz bize Yürekten sevince Bomonti Sokakların da Şerefine güzel dünya dönerken tersine Hatırlatırsın beni bana Aynalarla yüzleştim Derin bir oh çektim Ters yüz..

Roswell istilasi Film İzle 1:24:24

Roswell istilasi Film İzle

1947’de Amerikan ordusu bir UFO vurarak Alien'ların varlığını öğrenir.Yaratıklar için elit komandolar gizlice Alien’lerın geri dönmesi üzerine eğitilir.Yine de, uzaylılar geri dönmez ve elit güçler dağıtılır. Roswell kaz..

  • Tv Series tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti 03:41

Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti

Güzellik kraliçesi Shwe Eain Si'nin tacı, Myanmar hükümetinin terör örgütü olarak nitelendirdiği Arakan Royingha Kurtuluş Ordusuna ait videoyu paylaşmasının ardından geri alındı. Myanmar güzellik kraliçesinin Miss Univer..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Derbeder 04:54

Ferdi Tayfur - Derbeder

Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Di..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..