#Geri geri giderken

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı 01:29

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj, önceki akşam konuk olduğu TV programına giderken üzerinde tam 4 milyon dolar taşıdı. The Tonight Show adlı programa konuk olan 34 yaşındaki Minaj, üzerinde dolar baskısı olan derin göğüs dekolte..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Harun Kolçak  Beni Affet 02:26

Harun Kolçak Beni Affet

Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Beni affet, affet beni Beni affet, affet b..

İnsanı Pişmaniyeden Soğutan Çift 00:10

İnsanı Pişmaniyeden Soğutan Çift

Bir şehirden bir şehre otobüsle giderken mola yerinden illaki alınan pişmaniye ömrü billah böyle bir duruma düşmemiştir.....

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

Acele Eden Sakar Kadın Kafasını Masaya Çarptı 00:11

Acele Eden Sakar Kadın Kafasını Masaya Çarptı

Eve girmek için acele eden kadın koşar adımlarla giderken verandada ayağı kaymış ve düşmüş. Kadın düşmekle kalmamış birde kafasını masaya vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Otomobil, bisikletiyle işe giden şahsa çarpıp metrelerce savurdu 02:25

Otomobil, bisikletiyle işe giden şahsa çarpıp metrelerce savurdu

Samsun'da fırında çalışan şahıs bisikleti ile işe giderken otomobilin çarpıp 30 metre fırlatması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir işyerinin güvelik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Fatih Kısaparmak  Yazık Olur Ömrüme 05:30

Fatih Kısaparmak Yazık Olur Ömrüme

Güngelirde Benden Bikar mi Bilmem Giderken Sondefa Bakarmi Bilmem Egilmez Boynumu Bükermi Bilmem. Yazık Olur Ömrüme,Yazık Olur Ömrüme Batarmi Bilmem Satarmi Bilmem Bahtimin Günesi Batarmi Bilmem Bualem ikimizi…Yutarmi ..

Kürek Sörfü Yapan Tavuk Loretta 00:47

Kürek Sörfü Yapan Tavuk Loretta

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bulunan adalar grubu Florida Keys’de en popüler sporlardan biri kürek sörfü (paddle boarding). Key West adasında doğup büyüyen Karly Venezia ise bu sporu tavuğu Loretta..

Trafi̇kte Darp Edi̇len Banu Parlak O Ki̇şi̇leri̇n Peşi̇ni̇ Bırakmayacak 01:30

Trafi̇kte Darp Edi̇len Banu Parlak O Ki̇şi̇leri̇n Peşi̇ni̇ Bırakmayaca

Sosyal medyada şarkılarıyla şöhreti yakalayan Banu Parlak, o anları şu cümlelerle anlattı: “Biz trafikte giderken eşim yol istedi, onun arkasından diğer arabalar da geldi. Eşim de bekleyin, konuşalım dedi. Sonra zorla ar..

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Talih Kuşu Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:31:51

Talih Kuşu Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Osman Abalı fakir kendi halinde bir vatandaştır. Bir gün işe giderken piyangocu Şakir'den bir piyango bileti alır. Piyango çekileceği gün Osman bileti koyduğu yeri bulamaz ve harıl harıl bileti aramaya başlar. Osman'ın b..

  • PengoTV tarafından
  • 22.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Arkadaşına Videoya Alırken İnanılmaz Anlara Şahit Olan Genç 00:06

Arkadaşına Videoya Alırken İnanılmaz Anlara Şahit Olan Genç

Okul yemekhanesinde yemek yemekte olan arkadaşını videoya alan genç, o esnada arkadaki camdan görülen yolda bir arabayı iki teker üzerinde giderken görüntülemiş..

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 3 yıl önce
“Ölmek değil nefes almak istiyorum” 02:59

“Ölmek değil nefes almak istiyorum”

Eşinin zulmüne karşı durdu ölüme giderken son anda kurtuldu...

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken… 01:55

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken…

Adana'da bisikletiyle kaldırımda giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca kaçmak için birden yola fırlayan çocuk, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Dehşet veren anlar saniye saniye görüntülere yansıd..

Oğlunu kurtarırken canından oldu! 01:23

Oğlunu kurtarırken canından oldu!

BİSİKLETİN PEŞİNDEN GİDERKEN İKİ KADIN ÖLDÜ..

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yiğit, abisi Ferhat'ı tutuklatıyor! Ferhat, Aslı'ya aşık mı oluyor? Namık, Ferhat'ın duygularını sorgulamaya başlar. Aslı'ya olan hareketlerinin aşk sinyalleri verdiğini Fe..

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Motosikletle Çalılara Dalan Adam 00:19

Motosikletle Çalılara Dalan Adam

Arkadaşının motosikletini denemek isteyen adam, motosiklete binmiş ve gazlayıp giderken motosikleti durduramamış çalılara dalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sınırları Değiştirecek Planı Raftan İndirdiler. Abluka.. Bu Neyin Hazırlığı? 32:25

Sınırları Değiştirecek Planı Raftan İndirdiler. Abluka.. Bu Neyin Hazı

01:45 Seçime giderken nelere dikkat etmeliyiz? 06:10 Türkiye bir tehdit altında mı? 11:06 Esas mesele KCK planı 15:16 Bu planı neden yapıyorlar? 20:03 Bu abluka neyin hazırlığı? 28:06 Küresel hakimiyeti neden istiyorla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Orman - Jungle Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:55:22

Orman - Jungle Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi 1:12:40

Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi

05:51 Ana başlık 2024'e giderken 07:20 İki devlet sırt sırta verebilir 16:17 Tek dünya ordusu için neye ihtiyaçları var? 25:11 7 yıl kuralı nedir? 28:46 Eğer ABD seçiminde onlar seçilirse... 34:34 Kapaktaki İsrail Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 9 ay önce
Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi 06:59

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi

1 kg tavuk- kanat kemiksiz but karışık 6 diş sarımsak 2 çay bardağı kefir 3-4 dal taze kekik 1,5 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 çay kaşığı tuz 2 tepeleme çay kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı pul ..

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.526 görüntüleme
  • 6 yıl önce