#Geri geri giderken

Esra Erol'un Programında Şarkının Irzına Geçen Genç 04:57

Esra Erol'un Programında Şarkının Irzına Geçen Genç

Esra Erol sürprizlerle dolu yeni formatı ile ekranlara geri döndü, Esra Erol'un programına katılan genç ise söylediği şarkı performansı ile kulak kanatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nehre Giren Adamın Etrafını Balıkların Sarması 00:29

Nehre Giren Adamın Etrafını Balıkların Sarması

Tahta iskeleden nehre balıklama atlayan adamın etrafını bir anda balıklar çevirmiş. Şaşkınlık içinde kalan adam hemen iskeleye geri çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam Başardım Derken 00:07

Tam Başardım Derken

Bebeğin beşikten çıkma çabası. Tam çıkmayı başaracakken geri düşmesi herkesi gülümsetiyor...

  • JET TV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaptığı Şaka Yüzünden Damadı Kızdıran Gelin 01:29

Yaptığı Şaka Yüzünden Damadı Kızdıran Gelin

Azerbaycan'da bir düğünde gelinin yaptığı pasta şakası damadı çok kızdırdı. Azerbaycan düğünlerinin vazgeçilmezi olan pasta kesim töreninde, damat çatalıyla geline pastadan yedirdi. Aynısını gelinden bekleyen damat, geli..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Aboubakar Atmaya Devam Ediyor 90'a Taktı 01:05

Aboubakar Atmaya Devam Ediyor 90'a Taktı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla izlediğimiz Vincent Aboubakar sezon sonunda eski kulübü Porto'ya geri dönmüştü. Aboubakar, dün oynanan Portomonense maçında da 1 gol 1 asistle yıldızlaştı. Aboubakar bu sezon Portekiz..

Mıss Turkey'de Skandal 02:23

Mıss Turkey'de Skandal

15 Temmuz Şehitlerine Hakaret Etti! Itır Esen Dün Miss Turkey Seçilmişti Bugün Tacı Geri Alındı..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen İşim Olmaz 00:53

Reynmen İşim Olmaz

Tarkan - İşim Olmaz Cover, gözlüğü dükkana geri vermemiz gerekiyordu o yüzden etiket var Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler 05:39

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler

Bilecik’te 7 ile 12 aylık bebekler arasında düzenlenen Emekleme Yarışması birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Bitiş noktasına büyük farkla gelen Asaf Ali bebek, bitiş noktasından bir adım kala geri döndü..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı 00:45

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15'inci gününde devam ediyor. Tatbikatta, Türk ve Irak askerleri, üç koldan düşman mevzileri ..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Arabasınını Ödünç Veren Genç 01:35

Arabasınını Ödünç Veren Genç

Arabasını ödünç verip geri almak isteyince'de tekpiye mahrus kaldı..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Behiye Aksoy   Nasil Gecti Habersiz 03:37

Behiye Aksoy Nasil Gecti Habersiz

Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bâzan gözyasi oldu, bâzan içli bir sarki Her ânini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklaimda tuzu, içimde durur aski Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler Hani o güzel gözlü ceyl..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Gönül Akkor  Ağla Gözlerim Ağla 03:56

Gönül Akkor Ağla Gözlerim Ağla

Artık zamanı geldi Ağla gözlerim ağla Giden geri dönmedi Ağla gözlerim ağla Gönül hasta olsa da Günden, güne solsa da Ağlamak zor olsa da Ağla gözlerim ağla Derdin sığmaz dağlara Döndün viran bağlara Vur başını taşlara A..

Balıkçının Kamerasına Köpekbalığı Saldırdı! 00:43

Balıkçının Kamerasına Köpekbalığı Saldırdı!

Avustralya'nın Queensland şehrinde bir balıkçı, teknenin altındaki balık sürüsünün görüntülerini almak için suya bir GoPro uzattı ve şahane görüntüler almaya başladı. Fakat bir köpek balığı, GoPro'yu ağzına aldı ve yutma..

Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..

ÖSO Tugayları İdlib İçin Yola Çıktı 01:19

ÖSO Tugayları İdlib İçin Yola Çıktı

Astana görüşmeleri kapsamında uzlaşmaya varılan çatışmasız bölgeler mutabakatı gereği TSK'nin operasyon hazırlığı yaptığı İdlib için ÖSO destek birlikleri yola çıktı. Sınır hattına son 20 gündür silah, asker, cephane ve ..