#Geri geri giderken

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar! 06:07

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar!

Alp'in eski sevgilisi Pelin, gizlice Duygu ve Serkan'ın fotoğrafını çekiyor; ikili çekilen fotoğrafın peşine düşüyor! Duygu ve Serkan, yeniden yüzleşmek için bir araya gelirler. Bu sırada Alp'in eski sevgilisi Pelin, Duy..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği 01:48

Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesine bağlı Helete Mahallesi’nde içme sularının Gaziantep iline bağlantı inşaatının durdurulması için vatandaşlar tarafından yapılan eylem, gerginliğe neden oldu. Yaz aylarında nüfusu 7 ..

Baraka - (The Shack) Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 2:12:19

Baraka - (The Shack) Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Mackenzie Allen Phillips,küçük kızı Missy’nin kaçırılması ve ardından öldüğünün tahmin edilmesinden sonra inzivaya çekilmiş, kalbi kırık bir adamdır. Mack günün birinde bir mektup alır ve gönderenin Tanrı olduğundan şüph..

Tuttuğu Balığı Sevip Suya Bırakan Balıkçı 00:39

Tuttuğu Balığı Sevip Suya Bırakan Balıkçı

Balıkçının yakaladıktan sonra suya geri bıraktığı sazan, kendisini sevdirerek teşekkür etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sümela’nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taksi Sahnesi 00:33

Sümela’nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taksi Sahnesi

Taksi esnafını ve turistleri üzen kötü taksicilere bilin bakalim ne oldi? Efsane geri döndü! Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Teme..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı 15:27

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı

Uygun fiyatlı biri hafif göz makyajı dudaklar ön planda, diğerinde ise gözler ağır dudaklar geri planda 2 farklı makyajı paylaşıyorum sizlerle..

Tahterevalliden Düşen Teyze 00:34

Tahterevalliden Düşen Teyze

Çocuk parkında çocukluklarına geri dönen teyzeler tahterevalliye binmiş tam eğlenirlerken teyzemiz bir anda dengesini kaybedip kendini yerde bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti 00:23

Yahudi Yerleşimciler Hasta Taşıyan Ambulansın Önünü Kesti

Yahudi yerleşimciler, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde bulunan Tel Rumeida mahallesinde gece saatlerinde Filistinli bir hasta taşıyan ambulansın yolunu kesti. Hastanede tedavi görmek için Filistinli bir kadın hastayı taş..

 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Fazilet Hanım ve Kızları- Kızlarım Layık O Yalılara 01:59

Fazilet Hanım ve Kızları- Kızlarım Layık O Yalılara

Fazilet, bir gün ünlü olacağına inandığı Ece’yi hayallerinin peşinden oradan oraya sürüklerken, Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemenler'le kesişir. Fazilet’in hayran ol..

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyük Aşkta Dudak Uçuklatan Tesadüf 04:41

Büyük Aşkta Dudak Uçuklatan Tesadüf

Mert Fırat ve İdil Fırat, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı attı. Hatay'da nişanlanan çift, nikah için geri sayıma başladı bile. Peki nedir bu ünlü çiftin aşkındaki dikkat çeken detay? Aralarında uzak ..

  • BETA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kobra Yılanı Tarafından Isırılan Aref Yaşadıklarını Anlattı 02:32

Kobra Yılanı Tarafından Isırılan Aref Yaşadıklarını Anlattı

Kobra yılanı tarafından ısırılan Aref yaşadıklarını anlattı İllüzyonist Aref, bir gözü kör, hasta ve yaralı, nadir rastlanan bir yılan tarafından ısırıldığını söyledi. Yılanı bakımı için kafesinden çıkardığını anlatan Ar..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

İşte Fenerbahçe   Medipol Başakşehir Maçının Özeti 05:58

İşte Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçının Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı adeta nefesleri kesti... Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı Medipol Başakşehir 3-2 kazanmayı başardı... Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir Fe..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Trump'ın En Komik Hakaretlerinin Derlemesi 05:24

Trump'ın En Komik Hakaretlerinin Derlemesi

Donald Trump'ın 2016 kampanyasıyla ilgili eğlenceli anları. En iyi hakaretleri, geri dönüşleri ve ifadelerinden derlemeler. O sadece zengin ve zeki değil, aynı zamanda o kadar da komik. İşte Trump'ın medyadaki, Hillary C..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur  Sanma Sana Dönerim 03:38

Ferdi Tayfur Sanma Sana Dönerim

Düştüm yine çaresiz gurbetin yollarına Ne o resmini isterim ne selam gönder bana Alıştım yokluğuna hasret nedir bilirim Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim Geçti artık sevgilim bir daha dönmem geri Güldürmedin gözler..

BBP Genel Başkanı Destici İdam Cezası Teklifimizi Ekim Ayında Meclise Sunacağız 01:12

BBP Genel Başkanı Destici İdam Cezası Teklifimizi Ekim Ayında Meclise

BBP Genel Başkanı Destici: İdam cezası teklifimizi ekim ayında Meclise sunacağız BBP Genel Başkanı Destici, idam cezasının geri getirilmesini istediklerini belirterek, BBP olarak inşallah ekim ayında teklifimizi Meclise..

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması 00:21

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması

ABD, Colorado, Woodland Park'ta bir kişi evinin kapısının arkasında köpek olduğunu düşünerek kapıyı açıyor. Karşısında ayıyı görüyor ve ayı birden saldırıyor geçiyor kişi anında geri eve giriyor....

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor 02:37

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor

Rusya'nın, IŞİD'in yıllardır süren kuşatmasının kırıldığı Deyr ez Zor kentine 175 mayın temizleme görevlisi göndereceği belirtildi. Rusya Deyr ez Zor’a gıda ve ilaç yardımı ulaştırdı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan..

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Kaptan Düşükdon Destansı İlk Film Yabancı Animasyon Film İzle 1:28:40

Kaptan Düşükdon Destansı İlk Film Yabancı Animasyon Film İzle

Okulda çok iyi arkadaş olan George ve Harold sürekli okul müdürü tarafından yaramazlık yaptıkları için cezalandırılmaktadırlar. İki kafadar arkadaşın bu durumu bir şekilde çözmeleri gerekmektedir. İkisininde hayal dünyas..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Stil Baykuşu Kumsal Efektli Manikür Yapımı 16:30

Stil Baykuşu Kumsal Efektli Manikür Yapımı

Uzun zamandır ara verdiğimiz tırnak sanatımıza geri dönmek istedim. Umarım videomu beğenirsiniz :)..

Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karısına Kızıp Kendi Selasını Okutan Adam 00:59

Karısına Kızıp Kendi Selasını Okutan Adam

Kocasını eve almayan ve boşanma davası açan kadın eşinin akciğer kanseri olduğunu öğrenince aniden boşanma davasını geri çekmiş. Eşinin davadan vazgeçmesine tepki göstermek isteyen adam kendisi için sela verdirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Ayrımı Fragmanı 02:05

Yol Ayrımı Fragmanı

Bir ormanda yol ikiye ayrıldı ve ben. Ben gittim daha az geçilmişinden ve bütün farkı yaratan bu oldu işte. Şener Şen'in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşa..