#Geri geri giderken

Pet şişeye depozito geliyor! 01:36

Pet şişeye depozito geliyor!

MARKETLERDE DEPOZİTO İADE SİSTEMİ DÖNEMİ BAŞLIYOR. ÖZELLİKLE PLASTİK ATIKLARIN ÇÖPE DEĞİL, GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILMASINI HEDEFLEYEN SİSTEM YENİ YILDA HAYATA GEÇECEK...

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘hak arama’ mücadelesi 05:04

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘h

Uzan ailesi üyelerinin Türkiye'de 1988-2003 yılları arasında faaliyette bulundurduğu İmar Bankası'nın mudilerinin mağduriyetleri sürüyor. Bankanın mağdurlarından görme engelli Ali Çimen, 2003 yılında yatırdığı eski para ..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Mert Fırat Çıkan Haberler Gökçe’yi De Beni De Rahatsız Etmedi 03:02

Mert Fırat Çıkan Haberler Gökçe’yi De Beni De Rahatsız Etmedi

Ünlü oyuncu Mert Fırat, önceki akşam Karaköy’de görüntülendi. Arkadaşının doğum gününe gelen Fırat, öncesinde de Mor ve Ötesi konserinde olduğunu söyledi. Yakışıklı oyuncu, Gökçe Bahadır’la hakkında çıkan aşk dedikodular..

  • BETA tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

Deniz Akkaya'ya hapis şoku! 01:37

Deniz Akkaya'ya hapis şoku!

SOSYAL MEDYA FENOMENİ SELİN CİĞERCİ İLE MAHKEMELİK OLAN ESKİ MANKEN DENİZ AKKAYA CEZAEVİNE GİRDİ. AKKAYA İÇERİ GİRMEDEN DIŞARIYA ''DAHA BETER GERİ DÖNECEĞİM'' MESAJI YOLLADI...

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor 17:41

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerinin Afganistan’dan tahliyesine başlandığını bildirdi. Açıklamada, Çeşitli temaslar, mevcut durum ve şartlar değerlendirilerek TSK unsurlarının tahliyesine başlan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Bu kafeye girmek için zayıflamak gerekiyor 06:01

Bu kafeye girmek için zayıflamak gerekiyor

Adana'nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren sanat kafe, görenleri şaşırtıyor. Sadece 30 santim genişliğindeki bir kapıdan girilebilen kafeye kilolular ve çocuklar giremiyor. Kafede bulunan bütün aksesuarlar ise geri dönü..

TIRDA 112 GÖÇMEN YAKALANDI 00:45

TIRDA 112 GÖÇMEN YAKALANDI

DÜZENSİZ GÖÇMENLER GERİ GÖNDERME MERKEZİNE TESLİM EDİLDİ..

İtfaiye ekiplerine saldırdılar! 01:35

İtfaiye ekiplerine saldırdılar!

Bir hafta önce Sakarya'nın Arifiye ilçesinde plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan ve palet üretim tesisine de sıçrayan yangını söndürmek isteyen itfaiye erlerine çevredeki vatandaşların saldırı da bulunduğu anlar an b..

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı 02:09

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı

Sol Parti Sol Genç üyeleri, Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara’nın intiharını protesto etti. Yapılan açıklamada, “Tarikat yurtları kapatılmalı, tarikatların tüm varlıkları kamulaştırılmalıdır. Buralara aktarılan her kuruş..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI! 02:11

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI!

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Tektaş çifti, koronavirüsün ortaya çıkışıyla karavanda yaşamaya başladı. 2 yıldır evleri karavan olan çift, hayatlarının geri kalanında karavanla gezmek istiyor..

Cenazede hakkını helal etmedi! 02:32

Cenazede hakkını helal etmedi!

İDDİASINA GÖRE BİR AKRABASINA BORÇ VERMİŞ AMA GERİ ALAMAMIŞTI... YILLARDIR İNTİKAM İÇİN YAŞIYORDUM DİYEN ADAM, O AKRABASININ ÖLÜM HABERİNİ ALINCA CENAZEYE GİTTİ... 'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' DİYE BAĞIRDI, CAMİ KARIŞTI....

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Bir Hilal Uğruna Ya Rab, Ne Güneşler Batıyor 04:49

Bir Hilal Uğruna Ya Rab, Ne Güneşler Batıyor

Onlar, Geri Döneceklerini Hiç Düşünmediler !..

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

Savaştan Etkilenen Ukraynalı Çocukların Çizdikleri Resimler Gözleri Yaşarttı 05:33

Savaştan Etkilenen Ukraynalı Çocukların Çizdikleri Resimler Gözleri Ya

Ukrayna'daki savaştan kaçarak aileleriyle birlikte Antalya'ya gelen 340 çocuğa 48 gönüllü Ukraynalı öğretmen tarafından eğitimlerinden geri kalmamaları için kurs veriliyor. Psikologların da eşlik ettiği kurslarda çocukla..

Hoşçakal Sevgili Dostum. Şirinler 11:44

Hoşçakal Sevgili Dostum. Şirinler

Hayalci Şirin macera aramak için Şirin dostlarını terk eder ve kendini Gargamel'in dev gibi kazanında bulur. Onu kurtarmaya çalışan Şirin Baba da yakalanır. Ancak Şirin Baba, kendisini ve Hayalci Şirin'i, Şirin Köyü'ne g..

  • ÇocukTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yola Atılan Çöpü İade Eden Kadın Sürücü 00:27

Yola Atılan Çöpü İade Eden Kadın Sürücü

Sıkışık trafikte bir sürücü çöpünü yola atınca bu duruma kayıtsız kalamayan kadın sürücü çöpü yerden alıp geri iade etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı 02:44

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı

Bizim Köyün Şarkısı 26 Ocak’ta Sinemalarda! İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeş..

İncir Uyutması Nasıl Yapılır 04:38

İncir Uyutması Nasıl Yapılır

15 tane kuru incir 1 litre süt Süslemek için ceviz Hazırlanışı : İncirlerin üzerine sıcak su koyun yarim saat yumuşasın. Ardından minik minik doğrayalım. Sütümüzü ocağa alın yoğurt mayaladığınız ısıya getirin. Ne ılık ..

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı 02:00

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı 01:33

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'de Jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrol çalışmalarında 39 Suriye uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi Mıhlı Mahallesi yol üzerinde Göçmen Kaçakçılığına yöne..