#Geride bıraktı

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı 01:59

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı

BİRİ 12, DİĞERİ 13 YAŞINDA İKİ KARDEŞ... YILLAR ÖNCE EVİ TERK EDEN, YÜZÜNÜ BİLE HATIRLAMADIKLARI BABALARINDAN 600 BİN LİRA BORÇ KALDI... 'BİZ BU PARAYI NASIL ÖDERİZ' DİYEN ÇOCUKLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı 01:22

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı

14 YIL ÖNCE SİGARA İÇERKEN YANLIŞLIKLA 9 YAŞINDAKİ KIZININ ELİNİ YANLIŞLIKLA YAKTI... O GÜN ÖYLE VİCDAN AZABI ÇEKTİ Kİ, BİR DAHA ELİNE SİGARA ALMADI... İÇMEDİĞİ SİGARALARIN PARASINI DA BİRİKTİRİP KIZINA BÜYÜK BİR SÜRPRİZ..

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı 06:13

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde telefonun tamir işlemi sırasında bataryası birden alev aldı. Telefon tamircisi, elindeki telefonu büyük bir panikle yere attıktan sonra dükkandan uzaklaştırırken, iş yeri duman altında kald..

Öğretmenliği Bıraktı, Çiftlik Kurdu 05:08

Öğretmenliği Bıraktı, Çiftlik Kurdu

İstanbul’un yoğun trafiği ve kalabalığından sıkılan öğretmen, mesleğini bırakarak memleketinde hayalindeki çiftliği kurdu...

Erik ağacının dalına not bıraktı- 'Borcum var ise IBAN atın' 03:46

Erik ağacının dalına not bıraktı- 'Borcum var ise IBAN atın'

Bursa’nın İznik ilçesinde erik tarlasında bulunan ağaçtaki not tarla sahibini ve çalışanları hayrete düşürdü. Canı çektiği için ağaçtan erik yiyen bir kişi cep telefonunu bırakarak, Borcum var ise IBAN atın notunu yazı..

Kiracı arkasında enkaz bıraktı! 01:58

Kiracı arkasında enkaz bıraktı!

SATIN ALDIĞI DAİREDEKİ KİRACIYI ANCAK AYLAR SONRA ÇIKARABİLDİ. EVE İLK GİRDİĞİNDE İSE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU. KİNDAR KİRACI DUVARLARDA ÇİZİLMEDİK TEK BİR YER BİLE BIRAKMAMIŞTI!..

Sel gitti ardında büyük bir acı bıraktı! 04:20

Sel gitti ardında büyük bir acı bıraktı!

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi'nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop'ta toplam 31 kişi hayatını kaybetti...

Almanya bıraktı, Türkiye sahip çıktı Osman Amca evine döndü 02:47

Almanya bıraktı, Türkiye sahip çıktı Osman Amca evine döndü

Alman doktorlar ölüme terk etmişti. Hatta öyle ki, hastane aileden ötenazi için imza bile talep etmişti. Osman Kızılkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, Türkiye'ye getirildi. 59 yaşındaki Kızılkaya, Ankara Şehir H..

Taş ocağı yerini çöplüğe bıraktı 02:33

Taş ocağı yerini çöplüğe bıraktı

Rize'de yaklaşık 20 yıllık taş ocağı, kullanımı sona erince çöplük olarak kullanılmaya başlandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih 04:02

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih

Nemrud'un Kızı Kararsın bahtın yıkılsın tahtın Yalvardım yakardım yol bulamadım Ah doğmasaydım kara yazım Evirdim çevirdim yaranamadım Ayandır halım Ocağım söndü nasıl belâdır Bıraktı gitti bu ne devrandır Dünya gözümd..

  • PengoTV tarafından
  • 2.684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler Hakkında 01:06

Deniz Çakır Doğum Gününde Oktay Kaynarca İle Verdiği Samimi Görüntüler

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge 01:33

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresi, gergin geçen 1 ayı geride bıraktı. Savaş halen belirsizliğini korurken, Rus askerleri arkalarında birçok mühimmat ve tank bıraktı. Çatışma sırasında kullanılamaz hale geldiği tahmin ..

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi 02:21

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi

Fed, Merakla Beklenen Kararını Açıkladı! Politika Faizini Değiştirmedi FED piyasanın beklentileri doğrultusunda politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0.25 - yüzde 0.50 bandında bıraktı. FED, eylül ayı Federal Açık Pi..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son Gününde 05:33

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son G

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali son gününde Başkan Yüzügüllü geride kalan 2 günü değerlendirdiESKİŞEHİR - Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, son gününe gelinen Sivrihisar Ulusla..