#Gerisini varın siz düşünün

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ulan Benim Oy Nereye Gitti Züğürt Ağa HD 01:48

Ulan Benim Oy Nereye Gitti Züğürt Ağa HD

-Ulan siz ikinizde bana verdiyseniz benim oy nereye gitti... Unutulmaz Şener Şen repliği.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

İç Organları Telefon Kamerası ile Görmemizi Sağlayan Tişört 05:26

İç Organları Telefon Kamerası ile Görmemizi Sağlayan Tişört

Virtuali-Tee isimli uygulama ile birlikte çalışan tişört, giyenin iç organlarını görebilmemizi sağlıyor. Tişörtün bir diğer amacı da çocuklara biyolojiyi sevdirebilmek. Mobil uygulamayı indirmek ücretsiz ancak tişörtün f..

  • PITIRCIK tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı 04:13

Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı

Samsun'da özel bir hastaneye muayene ve MR çektirmeye giden vatandaşın anlattıkları insanın sinirini bozan cinsten. Alınan fazla paradan rahatsız olup olayın peşini bırakmayan adam özel hastanelerin yaptığı haksızlığı or..

  • PITIRCIK tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fıkır Fıkır Kukuli 05:34

Fıkır Fıkır Kukuli

Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Aman Dikkat 00:25

Kukuli Aman Dikkat

Kaza bazen de geliyorum der! Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği 03:44

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gen

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği Başbakan Erdoğan, Usta'nın Hikayesi adlı belgeselde çocukluğundan öğrencilik yıllarına, aile yaşamından siyasete kadar yaşadıklarını izleyici..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Kukuli  Dişlerimi Fırçalarım 03:54

Kukuli Dişlerimi Fırçalarım

Diş fırçalamanın önemini eğlenceli bir şekilde anlatan Tinky, Minky ve Kukuli, dişlerinizi nasıl fırçalamanız gerektiğini siz çocuklara öğretiyor.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

Kukuli  Dütdüt'ün Bütün Maceraları 04:13

Kukuli Dütdüt'ün Bütün Maceraları

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Tüm Bölümler Bir Arada 54:11

Kukuli Tüm Bölümler Bir Arada

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!Daha fazlası için kanalımı takip edin...

 Kukuli  1 saat kesintisiz İzle 59:10

Kukuli 1 saat kesintisiz İzle

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!En yeni bölümleri buradan takip edebilirsini..

Bugatti Chiron'un Çılgın Hızlanması 00:24

Bugatti Chiron'un Çılgın Hızlanması

Bugatti Chiron ile 21 saniyede saate 351 kilometre hıza ulaştı. O anlara siz de ortak olun.16 saniyede ise saate 320 kilometre hıza ulaşıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu 02:21

Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ülkeleri Vatikan'da bir araya geldi. Bu gelişmeler bir şeyleri çağrıştırıyor. Papa ne zamandan beri AB üyesi oldu. Haçlı zihniyeti sonunda kendini gösterdi. Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için ..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

War Machine Fragmanı 01:47

War Machine Fragmanı

Brad Pitt, Tilda Swinton ve Lake Smith Stanford'un oynadığı yeni römorka göz atın! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini Seyredelim.com'la İlk Siz İzleyin..

Unforgettable Trailer Fragman 01:39

Unforgettable Trailer Fragman

Rosario Dawson, Katherine Heigl ve Whitney Cummings'in rol aldığı yeni fragmanı kontrol edin! Römorkları ve film teaserlarını / klipleri yakında bırakan ilkleri siz olun..

Dünyanın En Korkunç Canlı Bomba Şakası 00:32

Dünyanın En Korkunç Canlı Bomba Şakası

Siz olsanız ne yapardınız?..

İnsanların Üzerine Osurup Kaçan Adam 02:50

İnsanların Üzerine Osurup Kaçan Adam

Çok güleceksiniz.Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Üç Uzaylı Bilmecesini Çözebilecek misiniz? 04:53

Üç Uzaylı Bilmecesini Çözebilecek misiniz?

Mantıkçı Raymond Smullyan tarafından hazırlanan ve iş arkadaşı George Boolos'la ünlenen bu bilmece bugüne kadarki en zor bilmecelerden birisi olarak bilinmekte. Bakalım siz çözebilecek misiniz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayhan Işık  Filiz Akın Çolpan İlha 00:46

Ayhan Işık Filiz Akın Çolpan İlha

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandır..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan 00:23

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Başbakan  İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz 00:55

Başbakan İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Ne yapıyoruz? İktidarı vesayetten alıyoruz, millete veriyoruz. Siz artık sandıkta ülkeyi kim yönetecek, Meclis'i kim oluşturacak ona karar veriyorsunuz. dedi...

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Hangi Sebepten Karakola Düşerdiniz? 02:27

Hangi Sebepten Karakola Düşerdiniz?

Kimse düşmesin umarız ama olur da bir gün karakola düşseniz sizce bu neden olur? Trafikte kendine hakim olamayanlardan mısınız yoksa kendini tutamayıp saçma sapan kavgalara dahil olanlardan mı? Peki ya siz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz? 02:31

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz?

Evlenmek isteyenleri izleyenlerin ünlü olduğu, onları izleyenlere talip olanların damat olduğu, onlara talip olanların da yorumcu olup ünlü olduğu evlilik programları son zamanlarda çok konuşuluyor. Peki siz oğlunuz vey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce