#Gerçek fenerbahçeli

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Çok Dokunaklı Bir Hikaye.. Umarım Beğenirsiniz 02:37

Çok Dokunaklı Bir Hikaye.. Umarım Beğenirsiniz

önemli olan gerçek hayatta böyle gerçek muhtaçları bulup bizlere hayır yapmayı nasip eylesin..

Papaz Musluman Gorunce 03:07

Papaz Musluman Gorunce

Onlardada hakiki din adamı var.. Ve gerçek müslümanlığın nasıl oldunu biliyor islâma fobidemiyor.. Gerçeğin ırkıyok..işte kanıtı..

Düşünen İnsanlar İçin.! 04:12

Düşünen İnsanlar İçin.!

Gerçek mücahit Allah yolunda nefsi ile savaşan kimsedir. - Hz. Muhammed ( s.a.v )..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

İstanbullu Gelin Kamera Arkası! 05:39

İstanbullu Gelin Kamera Arkası!

Ekranlara yeni merhaba diyen ve gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkarak uyarlanan İstanbullu Gelin dizisi setinden çok özel görüntüler ve açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 1.851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın - Nazar 03:18

Demet Akalın - Nazar

Unutuldun bende çoktan Kalan acısı da kalpte aksesuar Sevebilirdim gerçek olsan Hep fake hep filtreli pozlar Senle eskiyi konuşmanın Faydası yok bu ilişkiye Gel git aklına alışmadım Doydu kalp kötü tecrübeye Tozdan k..

Pırdino 6.Bölüm 13:19

Pırdino 6.Bölüm

Gerçek mekanlarda gerçek kişilerle yapılan çekimlerin stüdyo ortamında animasyon karakterlerle bir araya getirilmesiyle oluşturulmaktadır...

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah 03:58

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah

Bir ses var içimde, seni fısıldar gibi Nerden çıktın karşıma, yine neler başlar gibi Hem güzel, hem değil, gözümde yaşlar gibi Yine geceler ağır olacak sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak nereye kadar Aşık oluyorum..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Beyaz Show- Kenan Doğulunun Ağzına Sinek Kaçtı! 00:23

Beyaz Show- Kenan Doğulunun Ağzına Sinek Kaçtı!

Beyaz Show'un 12 Mayıs yayını konuklarından Kenan Doğulu talihsiz bir an yaşadı! Program tam hızıyla devam ederken Kenan Doğulu!nun Ağzıma sinek kaçtı! demesi stüdyoyu gülme krizine soktu. Beyaz ve konuklar bir anda Ke..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit 00:59

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit

Esnaf evlerinin bahçesine çadır kurup onları bekler. Zeynep Uludağ’da tanıştığı ve zengin bir adamın oğlu sandığı Doğan’a aşık olur. Bu ilgi karşılıksız değildir ama, Zeynep’in kendisini zengin tanıttığı gibi Doğan da as..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Sanal Gerçeklik : Uzayda Bir Laboratuvarda Kimya Öğrenmek 00:59

Sanal Gerçeklik : Uzayda Bir Laboratuvarda Kimya Öğrenmek

Sanal gerçeklikte muazzam deneyimleri, öğrencileri gerçek hayattaki senaryolar için daha iyi hazırlayabilir. SuperChem VR, öğrencileri gerçek bir kimya laboratuvarında çalışmaya hazırlayan, laboratuar ekipmanlarını ölçme..

Nihat Hatipoğlu - Hem Ağladı Hem Ağlattı 04:27

Nihat Hatipoğlu - Hem Ağladı Hem Ağlattı

Nihat Hatipoğlu - Hem Ağladı Hem Ağlattı - Hayatınıza Etki Edecek Gerçek Bir Hikaye Nihat Hatipoğlu Sahur ve İftar programları ile gönülleri fethetmeye devam ediyor. Ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızdan hayatınıza etk..

  • ANKA tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Korkuyorum Ali Kemal! 02:51

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Korkuyorum Ali Kemal!

Cevdet'in gerçek vazifesi ortaya çıktıktan sonra tüm ailesi mapusa atılıyor; infaz için ilk Ali Kemal seçiliyor! Cevdet'in, gerçek bir Türk vatanseveri olduğu ve bu uğurda Yunan Ordusu'nu İzmir'deki faaliyetleri engellem..

  • ANKA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Özyılmazel  Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman 02:35

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman

Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Börü İlk Fragmanı 01:22

Börü İlk Fragmanı

Alper Çağlar'ın yapımcılığını yaptığı, DAĞ serisinden tanıdık yüzlerin yer aldığı kardeş proje BÖRÜ; içleri vatan aşkıyla yanan, özel hayatlarını görev uğruna sineye çeken fedakar insanları anlatıyor. Kadını, erkeği, baz..

Bekar Bekir Fragmanı 04:02

Bekar Bekir Fragmanı

BEKAR BEKİR 1 EYLÜL'DE SİNEMALARDA! Oyuncular: BEKTAŞ ERDOĞAN, İREM DERİCİ, BURÇİN BİLDİK, BENGİ ÖZTÜRK, MEVLÜT ACAROĞLU, MERVE SARITAŞ, AYFER ÇAKIR, PINAR ÜNSAL, BİLLUR YILMAZ, BUSE POPARA, SABRİYE KARA Bekir, 32 yaşın..

Teyzenin Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı 01:00

Teyzenin Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı

Bir teyzenin Oculus Rift ile imtihanı. Sanal dünya hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Teyzenin vermiş olduğu tepkiler doğrultusunda ortaya birbirinden komik anlar ortaya çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Beni Sahiden Seviyor Musun 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..

Senin Yolun Düz Bizimkisi Yokuştur 01:49

Senin Yolun Düz Bizimkisi Yokuştur

Efkarlı Sosyetede başrollerinde Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın yer aldığı 1968 yapımı Türk filmidir. Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir iş adamıdır. Avrupa'ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, in..