#Gerçek hayata gtayı taşıyan ekipten harika Çalışma

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş 01:46

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş

Lir Kuşu, Avusturalya‘da yaşayan ve uçma yeteneği olmayan bir kuş türü. Gerçekten de kuşun inanılmaz bir taklit yeteneği var. Dişilerin dikkatini çekmek isteyen erkek Lir kuşları, ses taklit yetenekleri ile çevrelerinde..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Snapchat Nedir 03:03

Snapchat Nedir

Akıllı telefonlar için geliştirilmiş, platformlar arası çalışma özelliğine sahip, kullanıcıların birbirlerine metin, resim, ses veya video göndermesini sağlayan bir anlık mesajlaşma uygulaması. Whatsapp'tan farkı ne? Ark..

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı 01:19

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 22 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, terör örgütü PKK sempatizanlarının korsan gösteri yaptığı sırada eve gelen maskeli 3 kişiden 2'sinin, evli ve ..

Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Başbakan Yıldırım’dan 'Taşeron' Açıklaması 08:24

Başbakan Yıldırım’dan 'Taşeron' Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, “Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemele..

Taklit Nedir 02:33

Taklit Nedir

Belli bir örneğe benzemeye veya benzetmeye çalışma...

Kariyer Nedir 02:46

Kariyer Nedir

Kariyer Nedir? Üniversite Seçimi Kariyer için Önemli midir? Kariyer, bir meslekte çalışma ve zamanla elde edilen aşama, başarı ve uzmanlıktır. Tanıma sadece böyle bakınca çello çalanın kariyeri yokmuş gibi aalgılanabili..

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı 00:35

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı

Mersin Büyükşehir Belediyesince bir caddeye yerleştirilen demir dubaların, 2 kişi tarafından sökülerek çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Atatürk Caddesi'nde, belediy..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Buz Askerler Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:35:21

Buz Askerler Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Buz Askerler 2013 yapmlı filmin konusunda Kuzey Kanada’da çalışma yapan bir bilim adamın genetikleri değiştirilmiş 3 askerin donuk cesetlerine ulaşır. Donmuş halde bulunan askerleri çözer fakat toplum için büyük bir teht..

  • PengoTV tarafından
  • 5.865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü 01:19

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü

İstanbul Beyoğlu'nda 4 katlı bir metruk binada kısmen çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ekipler göçük altında kimsenin olup olmadığı konusunda çalışma yürütüyor...

İstanbul'da Polisten Kaçan Hırsız Dereye Atlayarak Kaçtı 02:26

İstanbul'da Polisten Kaçan Hırsız Dereye Atlayarak Kaçtı

İstanbul’da polislerden kaçan hırsız dereye atlayarak kaçtı. Polis ekipleri aynı olaya karışan bir kişiyi gözaltına alırken kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı...

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu 00:46

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu

Siirt'te terör örgütü PKK'ya ait iki tünel bulundu.Valilikten yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM) terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen başarılı çalışmalar sonucunda faaliyetleri durma noktasına ..

Sosyal Medyada Aranan Tacizci Yakalandı 06:21

Sosyal Medyada Aranan Tacizci Yakalandı

Ankara'da bir üniversite öğrencisinin kendisine yapılan taciz görüntülerini “Tacizcimi arıyorum” diyerek sosyal medyada paylaşmasının ardından çalışma başlatan polis tacizciyi yakaladı...

  • BETA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video] 03:44

Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video]

Cutting me up like a knife And I feel it, deep in my bones Kicking a habit I love even harder You oughta know [Pre-Chorus: Demi Lovato] I just wanna dive in the water, with you Baby, we can't see the bottom It's so easy..

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:22

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'da iş yerlerinden hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesindeki 9 iş yerinden 10 pantolon, 3 deri ceket, 30 kazak, 17 k..

Çivi Ve İple Tablo Yapmak 00:37

Çivi Ve İple Tablo Yapmak

Adam biraz çivi ve iple muhteşem bir tablo ortaya çıkardın .Mükemmel bir çalışma...

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Yılının En İyi 100 Videosu  06:23

2017 Yılının En İyi 100 Videosu

Yılın en iyi videolarından hazırlanan çalışma...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Yılının En İyi 100 Videosu 2 04:22

2017 Yılının En İyi 100 Videosu 2

Yılın en iyi videolarından hazırlanan çalışma...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Yılının En İyi 100 Videosu 3 08:15

2017 Yılının En İyi 100 Videosu 3

Yılın en iyi videolarından hazırlanan çalışma...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Yılının En İyi 100 Videosu 4 08:27

2017 Yılının En İyi 100 Videosu 4

Yılın en iyi videolarından hazırlanan çalışma...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce