#Gerçek hayata gtayı taşıyan ekipten harika Çalışma

Özgürlüğünü İlan Eden İş Makinesi Paleti 00:17

Özgürlüğünü İlan Eden İş Makinesi Paleti

Ormanlık alanda çalışma yapan iş makinesi operatörünün başına çok ilginç bir olay gelmiş. İş makinesinin paleti yerinden çıkıp uzaklaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Asgari ücrete ara zam mı geliyor? 02:14

Asgari ücrete ara zam mı geliyor?

MEMUR VE EMEKLİ TEMMUZ AYINDA, ENFLASYON FARKLIYLA 2. ZAMMI BEKLERKEN, ASGARİ ÜCRETLİ DE BENZER BİR BEKLENTİ İÇİNE GİRDİ. ÇALIŞMA BAKANI VEDAT BİLGİN'İN, ENFLAYON FARKINA KARŞI HAZIRLIK YAPTIK AÇIKLAMASI, ASGARİ ÜCRETL..

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ! 01:38

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ!

Milyonlarca çalışan ve emekli yüzde 73'ü aşan enflasyona karşı Temmuz ayında kendilerine rahat bir nefes aldıracak zam beklentisine girdi. Asgari ücrete ek zam beklentileri Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'ın açıklamalarıyla ..

Tunca Köprüsünden nehre düşen 1 kişiyi AFAD ekipleri bot ile kurtardı 05:44

Tunca Köprüsünden nehre düşen 1 kişiyi AFAD ekipleri bot ile kurtardı

Edirne'de Tunca Köprüsünde nehre düşen 1 kişiyi kurtarmak için AFAD, İtfaiye, UMKE, polis ve sağlık ekipleri alarma geçti, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda yaralanan şahıs bot yardımıyla çıkartıldı...

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi 02:16

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi

Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün bağlantı yoluna tamamen yerli ve geri dönüştürülebilir ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi. Kı..

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarıldı 02:15

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarı

Sakarya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan otomobil Melen Çayı'na düştü. Ekipler, otomobil ve sürücüyü yaklaşık 4 saatlik çalışma neticesinde bulabildi. Hayatını kaybeden sürüc..

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA! 02:22

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA!

Edirne mutfağının ünlü lezzeti tava ciğerinin garnitürü Karaağaç acı biberi hasadı başladı. Bahar aylarında toprakla buluşan fidelerin verdiği biberler nemli ve sıcak hava altında toplanıyor. Karaağaç Mahallesi'nde yakla..

Bilim İnsanları da ŞOKTA! O Özelllikte İnsanlar KANSER OLMUYORLAR! Savaşta bomba olarak kullanıldı! 26:49

Bilim İnsanları da ŞOKTA! O Özelllikte İnsanlar KANSER OLMUYORLAR! Sav

22:15 Teflon, bir savaş malzemesiydi! Savaş bitti, mutfağımıza soktular! 38:31 Çinko oranınız vücudunuzda düşükse, yaralarınız geç iyileşir! 41:03 O özellikte insanlar kanser olmuyorlar! Bununla ilgili çok sayıda çalışma..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce
Zeki Müren 18:24

Zeki Müren

Yarım asırlık bir yaşam... Ve bu hep göz önünde geçen yaşam içinde Cahit Sıktı Tarancı'nın dediği gibi, yolun yarısı na eşit bir süre, yani 35 yıllık bir çalışma... Hemde müzik gibi yoran, yıpratan bir sanat dalında bir..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı 01:22

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'de yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 29'unun montajının tamamlandığını açıkladı. Mega tabliye bloklarının bir bölümünün yerlerine monte edilmesiyle köp..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR 01:16

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR

Gaziantep'te uygulama noktasından kaçan araçtan polise silah doğrultulunca, ekipler araçtaki bir şahsı kolundan vurarak yaraladı, 2 şahıs ise kaçtı. Kaçan şahısları yakalama çalışmaları hala sürüyor. Önce kaçtılar, sonr..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç 04:18

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde yapılan toplantı, Rusya ve Ukrayna taraflarının hem heyet başkanları hem de heyetler arası görüşmelerinin ardından sona erdi. Toplantının ardından heyetlerden ardı ardına önem..

iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR 05:58

iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR

MİLLETVEKİLLERİNİN BİLGİLERİNE ... Küresel işgalin planları doığrultusunda havalar ısınıyor, iklim değişiyor algısı maksatlı olarak oluşturulmaya çalışılıyor. Sahte bilgi ve yapay müdahalelerle dünya aldatılarak insanlı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 ay önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Futbolcunun kafa attığı hakem (Viktor Tejo)  öldü 00:59

Futbolcunun kafa attığı hakem (Viktor Tejo) öldü

Meksikanın Tulancingo kentinde Amigos del Balon sahasında oynanan maçı yöneten hakem Viktor Tejo'nun çaldığı faule Canarios-Rojo Gomez takımı oyuncusu Ruben Vasquez itiraz etti. Futbolcu, itiraz sırasında küfür de edince..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Bizim kahramanlar geri döndü 01:25

Bizim kahramanlar geri döndü

Hollanda'daki The Rijksmuseum'dan bu videoyu paylaşarak müzeye daha fazla insanı tanıtmak ve getirmek istiyorlardı. Böylece yerel bir alışveriş merkezinde insanlara sanat getirdi ve sonra müzede daha fazlasını göreceğini..

  • Cowboy tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Dünya Tersine Dönerse Nasıl Olurdu 01:35

Dünya Tersine Dönerse Nasıl Olurdu

Dünya Tersine Dönerse Nasıl Olurdu Hayata Farklı bir açıdan bakmak kendimizi ve vicdanlarımızı bi kontrol edelim..

Milyonları ağlatan mucize bebek 02:51

Milyonları ağlatan mucize bebek

Milyonları ağlatan mucize bebek doğumdan 20 dakika sonra hayata Merhaba dedi...

  • Umut Tv tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nevşin Mengü'den 'Çoklu Orgazm' Gafı 00:15

Nevşin Mengü'den 'Çoklu Orgazm' Gafı

Cnn Türk Ana Haber spikeri Nevşin Mengü, İsmet Sezgin'in vefat haberini verirken izleyenleri şaşkına çeviren bir gafa imza attı. 88 yaşında hayata gözlerini yuman Sezgin'in vefat nedeninin çoklu organ yetmezliği olduğunu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 8 yıl önce