#Gerçek hayata gtayı taşıyan ekipten harika Çalışma

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm 2:14:38

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Havaların Isınmasıyla Virüs Adeta Unutuldu 02:01

Havaların Isınmasıyla Virüs Adeta Unutuldu

Yeni normal hayata geçiş oldukça hızlı gerçekleşti. Koronavirüs adeta unutuldu. Vaka sayıları günden güne artarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca uyarılarını sürdürüyor. Maske ve mesafeye dikkat diyor ama havaların da ı..

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı 02:08

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı

Terör örgütü DEAŞ’in Ayasofya Camii’ne yönelik kanlı eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri eğer yakalanmasaydı, tarihi noktada kanlı saldır..

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti 01:57

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

EN BÜYÜK ŞABAN'DA KEMAL SUNAL'A KÖPRÜYÜ SATAN DOLANDIRICI,,, BİZİMKİLER'İN ÇAYCI ABBAS IYDI... OYUNCU-RESSAM HİKMET KARAGÖZ BU SABAHA KARŞI HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU. ACI HABERİ KIZI ZEYNEP KARAGÖZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ..

Söz | 13.Bölüm 2:25:16

Söz | 13.Bölüm

Söz yeni sezonuyla her Pazartesi Saat 20:00'de Star'da! nnGörevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim'in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi y..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 78.Bölüm 2:16:15

Söz | 78.Bölüm

Derya’nın (Deniz Baysal) vurulmasının ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.nMayına basan Aşık’ı (Doğukan Pola..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.932 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ölmüş olduğunu düşünmüştük' 05:13

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ö

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif Perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve Elif’in parmağına bırakmadığı Pendik İtfaiye İstasyonu'na bağlı Onbaşı Muammer Çelik alkışlar arasında ..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..

Pizzacıda Kurtlarını Döken Roman Gacı 00:14

Pizzacıda Kurtlarını Döken Roman Gacı

Hayata renk katan romanlar her zaman her yerde eğlenmeyi bilirler. Bu roman gacıda pizzacıda verdiği siparişi beklerken oynamış...

  • PengoTV tarafından
  • 209 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kedilerin yaşam savaşı 02:04

Kedilerin yaşam savaşı

APARTMAN DAİRESİNDE ÇIKAN YANGINDA İKİ KEDİ MAHSUR KALDI. İTFAİYE EKİBİ EVDEN ÇIKARDIĞI GARSON VE BENEK İSİMLİ KEDİLERİ HAYATA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIRKEN, 2 KIZ KARDEŞ DE CAN DOSTLARI İÇİN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI...

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video) 02:53

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video)

Söz - Müzik: Ege Günay Düzenleme: Hüseyin Çebişçi Gitarlar: Caner Güneysu Ud: Altuğ Öncü Perküsyon: Şener Yolal Mix - Mastering: Hüseyin Çebişci Stüdyo: Harem's Şarkı Sözleri: Günlerden pazardı, kaldım evde tek Sevgilim..

Bir annenin çaresizliği! 02:02

Bir annenin çaresizliği!

3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 6 YAŞINDAKİ OĞLU, ÇINAR'I, AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE... KOCASI İSE ONU YAPAYALNIZ BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU... EVLATLARINA BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA... AMA GÜNDEN GÜNE ERİYEN ÇIN..

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti! 02:07

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti!

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI HÜNER COŞKUNER, BİR SÜREDİR AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDEYDİ... DÜN AKŞAM FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA ALINDI... ANCAK NE YAZIK Kİ, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN KÖTÜ HABER GELDİ... HÜNER COŞKUNER,..

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen karalılıkla ilerlemeye devam ediyor' 06:37

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen

Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı tarafından, Türkiye’nin tüm bakanlıklarının ve Avrupa Birliği fonlarından faydalanan kuruluşların desteği ile Avrupa Birliği Projelerinin hayata ve insana dokunan kazanımlarını anlatan 22-2..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Korona Virüse Yakalanan Hastaların Ciğerlerindeki Dehşet Veren Görüntü 02:39

Korona Virüse Yakalanan Hastaların Ciğerlerindeki Dehşet Veren Görüntü

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde Enfeksiyon Uzmanı olarak görev yapan Dr. Alper Eker, korona virüs hastalığına yakalanan kişilerin ciğerlerinde oluşan dehşet veren tahribi bilgisayarlı tomografi görüntüleriyle ..

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Duran kalbi yeniden çalıştırdı 01:20

Duran kalbi yeniden çalıştırdı

YARAMAZLIĞININ BEDELİNİ AĞIR ÖDEMİŞ, ÇIKTIĞI ERİK AĞACINDAN DÜŞÜP KALBİNE DEMİR SAPLANMIŞ, HASTANEDE MUCİZE ESERİ HAYATA DÖNDÜRÜLMÜŞTÜ. KÜÇÜK HAMZA'YI KURTARAN KAHRAMAN DOKTOR KONUŞTU. O ANLARI ANLATTI...

Pet şişeye depozito geliyor! 01:36

Pet şişeye depozito geliyor!

MARKETLERDE DEPOZİTO İADE SİSTEMİ DÖNEMİ BAŞLIYOR. ÖZELLİKLE PLASTİK ATIKLARIN ÇÖPE DEĞİL, GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILMASINI HEDEFLEYEN SİSTEM YENİ YILDA HAYATA GEÇECEK...

“2 dakikada kayboldu” 01:16

“2 dakikada kayboldu”

İstanbul Beylikdüzü’nde ortada kaybolan 3 yaşındaki Zümra Nur bir apartmanın asansör boşluğunda ağır yaralı olarak bulundu. Minik Zümra kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı...

Su kanalında can pazarı 02:57

Su kanalında can pazarı

Erzincan’da kanala düşen otomobildeki iki genci kurtarmak için köylüler seferber oldu. Gençler, Günebakan köyü yolunda düzenlenecek olan modifiye araçların gösterisini izlemeye gidiyordu. Kanala aracın düştüğünü gören kö..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ! 01:42

YOLCUSUNU OTOBÜSLE HASTANEYE YETİŞTİRDİ!

72 yaşındaki Fahrettin Adıyan otobüsün içinde kalp krizi geçirdi ona ilk müdahaleyi yapıp hayata döndüren ve hastaneye yetiştiren ise otobüs şoförü Mehmet Salih Avar oldu kahraman şoförün zamanla yarıştığı o anlar araç..