#Gerçek hayatta olan yılbaşı karakterleri

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Senin Hikayen - Uykusuz Geceler 10:31

Senin Hikayen - Uykusuz Geceler

Ailesine bağlı, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen, eğlenceli biri olan Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür bir kadın olan Esra (Selma Ergeç); 30’lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine od..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:30:12

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle

Süt Kardeşler - 1976 Kemal Sunal Film İzle Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir. Yıllardır kimsenin ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı 02:03

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı

BBC Türkçe, 31 Aralık gecesi yılbaşı kutlamalrı sırasında Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği Ortaköy'deki Reina gece kulübüne girdi. Gece kulübünün ortaklarından olan Ali Ünal da o ..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:24

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konu: Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük o..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Oyuncak Bebeğe Benzeyen 5 İnsan 02:02

Oyuncak Bebeğe Benzeyen 5 İnsan

Gerçek hayatta karşınıza oyuncağa benzer bir insan çıkarsa şaşırmayın. İşte dünyanın en popüler oyuncak insanları! Listedekileri Yazmak Gerekirse Süperman'e benzemeye çalışan filipinli adam. Barbie bebek olmak için binl..

  • Kadınca tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

Uygulamanın Yardımıyla, 3 D ' deki Tüm Restoran Menülerini  Görme 00:53

Uygulamanın Yardımıyla, 3 D ' deki Tüm Restoran Menülerini Görme

Bu Uygulama, Bir Tüm Restaurant Menüsünü 3D olarak Görmenizi sağlar Artırılmış gerçeklik, bir akıllı telefon veya tablet ekranından bir sonraki Siparişinizi gerçek hayatta nasıl görünebileceğini görmenizi sağlar. KabaQ b..

Sanal Gerçeklik ile Hemen Mars'a Git 00:58

Sanal Gerçeklik ile Hemen Mars'a Git

Sanal Gerçeklik (Mars) Kırmızı Gezegene açığa çıkarılan bir sanal gerçeklik deneyimidir. Deneyim, Mars'ta gelişmiş bir insan kolonisinin nasıl görünüp çalışacağı konusunda bilimsel toplulukların planlarından alır. Gerçe..

Gerçeğe Çağrı Film İzle 1:53:26

Gerçeğe Çağrı Film İzle

Düşlerin gerçek anılara dönüştürüldüğü recall adlı bir iş yerinden hizmet alan adamın düşdüğü durumları izleyeceksiniz. Hayatta hiçbirşey istenildiği gibi gitmez. Tür: 2012 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmle..

  • Tv Series tarafından
  • 8.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siber Avcı Film İzle 1:32:02

Siber Avcı Film İzle

Bir kız internette rahatsız olduğu biri tarafından gerçek hayatta'da takip altında olduğunu görür ve peşine annesi ve babası öldürülür ve herşey karmaşıklaşır. Siber Avcı - Cyberstalker 2012 full hd film izle. iyi seyirl..

  • Tv Series tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poyraz Karayel Gibi Yaşamak - Aras Karafil 03:09

Poyraz Karayel Gibi Yaşamak - Aras Karafil

Sevilen dizi Poyraz Karayel repliklerini gerçek hayatta kullanmak izliyoruz, efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Kahramanlar Prenses Olur 11:25

Süper Kahramanlar Prenses Olur

Süper kahramanlar Dondurulmuş Elsa Spiderman Hulk'la birlikte prensese hazırlanır Gerçek Hayatta Balon Prank yapar Webs & Tiaras'a göre :)..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jumanji: Welcome to the Jungle Fragman 02:35

Jumanji: Welcome to the Jungle Fragman

Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarları oluyor. Ne keşfettiklerini sadec..

Jumanji 2 2.Fragmanı 02:59

Jumanji 2 2.Fragmanı

Jumanji 2 2.Fragmanı Yayınlandı. Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarlar..