#Gerçek hayatta star wars

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Şırnak'ta Bir Kepçe Operatörü Maaşını Alamayınca Sinirlendi Kepçeyle Kamyonları Parçaladı! 01:21

Şırnak'ta Bir Kepçe Operatörü Maaşını Alamayınca Sinirlendi Kepçeyle K

BİLGİSAYAR OYUNU DEĞİL GERÇEK..

Büyü sandı, beteri çıktı! 01:08

Büyü sandı, beteri çıktı!

İSTANBUL'DA BİR ADAM, VİLLASININ BAHÇESİNE SEBZE EKİYORDU Kİ, KAZMASINA POŞETE SARILMIŞ BİR ŞEY TAKILDI... BİRİ BÜYÜ YAPIP BAHÇEYE GÖMMÜŞ DİYE DÜŞÜNDÜ AMA, GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI.....

Evrim Bozkurt - Sevdanın Yolunda 04:21

Evrim Bozkurt - Sevdanın Yolunda

Sevdanın Yolunda şarkı sözleri ileBir yol var, güneşin ardında Bir aşk var, yüreğimin ortasında Sensizlik acı bir gerçek olsa da Yürüyorum, yürüyorum sana olan sevdamla Yürüyorum, yürüyorum sevdanın yolunda. Ateşim ol..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret 05:12

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret

Dünya Temiz Aşklara Hasret (Belma Sera) Senden Ona, Ondan şuna, Şundan bana, Benden sana Takılmasak, uğraşmasak, yalanlara inanmasak Kim ne demiş, O ne görmüş, Bu ne giymiş Hiç takmasak Dünya temiz aşklara hasret Yalan..

Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

Cenazeler karıştı 01:53

Cenazeler karıştı

KİMSESİZDİ... KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİ... AMA ŞANSI YAŞARKEN DEĞİL, ÖLÜNCE YAVER GİTTİ. CENAZESİ YANLIŞLIKLA BİR AİLEYE VERİLDİ... GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKSA DA AİLE ONA SAHİP ÇIKTI... SADECE ROMANLARDA, ..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sahipsiz Binaya Çöktüler 02:47

Sahipsiz Binaya Çöktüler

İSTANBUL'UN ORTA YERİNDE CİHANGİR'DE.... ALMAN KARI-KOCAYA AİT ANCAK ONLAR HAYATINI KAYBETTİKTEN SONRA, SAHİPSİZ KALAN APARTMANA, FIRSATÇILAR ÇÖKTÜ... BİRİ KİRAYA VERDİ YILLARCA EKMEĞİNİ YEDİ... DİĞERİ DE SATTI, MİLYONLA..

Gençler Neden Mutsuz 02:20

Gençler Neden Mutsuz

SOSYAL MEDYA HAYATIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ... YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE BAZI GENÇLER GERÇEK HAYATTAN KOPUP KENDİLERİNİ SANAL ALEME HAPSETTİ. YALNIZLIK YANINDA DERİN MUTSUZLUK GETİRDİ...

Öğretmeninin Başına Çöp Poşeti Geçiren Öğrenci 01:12

Öğretmeninin Başına Çöp Poşeti Geçiren Öğrenci

Video temsili çekilmiş olabilir. Videodaki kişi öğretmen olmayabilir. Kaynağa henüz ulaşamadık. İnşallah gerçek değildir.....

  • PengoTV tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan 02:22

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nerden başlasam anlatılmaz Ben pes etsem aşk bırakmaz İmkansızdı ya gerçek olmaz Biter sandığın, geçer sandığın Sonu kıyamet kaçılmaz Sen beni anlat soranlara s..

Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
MEF - Yoksun Hikayemde 02:30

MEF - Yoksun Hikayemde

Yoksun Hikayemde şarkı sözleri ile Geliyorsun arada aklıma sana bunlar son sözlerim olsun Kolay değil biliyorum ama umarım zamanla unutursun Sarıyor içimi bu dertler bırakın dolsun bu gece kadehler Sür kaptan gidelim b..

Suyla birlikte siyah petrol aktı 01:52

Suyla birlikte siyah petrol aktı

ZEYTİN BAHÇESİNE SONDAJ KUYUSU AÇTIRAN ÇİFTÇİ, SUYLA BİRLİKTE PETROL DE BULDU. YEŞİLÇAM'IN ÜNLÜ PETROL KRALLARI FİLMİ GERÇEK OLDU...

ŞOK AÇIKLAMALAR! 1:17:18

ŞOK AÇIKLAMALAR!

Siyonist örgür Chabad'ın derin faliyetleri! Netenyahu kabinesi ve yeni kriz senaryoları! Kıbrıs adası kıyılarına vuran uyuşturucular! Brezilya'da görevi devralan yeni başkanın şok açıklamaları! Korku ile umud arasında bi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Söz | 36.Bölüm 2:22:49

Söz | 36.Bölüm

Söz’ün 35. Bölümünde;nDerman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.nYolun sonuna geldiğini anlayan Çolak (Serhat Kılıç) gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah (Mehmet Özgür) v..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

KARBON AYAK İZİ'NİN KÜRESEL KUMPASTAKİ YERİ VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI 1:12:35

KARBON AYAK İZİ'NİN KÜRESEL KUMPASTAKİ YERİ VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI

Paris İklim Anlaşması gereği tüm canlılara uygulanan sinsi planların depremle olan ayrıntısını, sıvı dayatmalarının gerçek yüzünü, küresel ihanet şebekesini, karbon ayak izini, vatandaş puanlama sistemi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
KARBON AYAK İZİ'NİN KÜRESEL KUMPASTAKİ YERİ VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI 1:12:35

KARBON AYAK İZİ'NİN KÜRESEL KUMPASTAKİ YERİ VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI

Paris İklim Anlaşması gereği tüm canlılara uygulanan sinsi planların depremle olan ayrıntısını, sıvı dayatmalarının gerçek yüzünü, küresel ihanet şebekesini, karbon ayak izini, vatandaş puanlama sistemi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dikkat! Merkez Bankası Tuzağı 1:26:51

Dikkat! Merkez Bankası Tuzağı

& Panik Yapan Yanar..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
O ŞİRKET! Büyük tehlike, Bizimle İlgili Her Şeyi Biliyor! Kılınızı Kıpırdatmanıza İzin Vermeyecek! 42:16

O ŞİRKET! Büyük tehlike, Bizimle İlgili Her Şeyi Biliyor! Kılınızı Kıp

03:17 Krizler Oluyor Mu? Oluşturuluyor Mu? 05:04 Tekrar Eve Kapanacak Mıyız? 13:38 Frekansımızın Düşük Olduğunu Nasıl Anlarız? 18:32 2030 Her Şeyi Hızlandırmak İçin Bir Plan Mı? 21:01 İklim Değişiyor Mu? 22:13 Dünyaya Za..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 12 ay önce