#Gerçekten

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı yayında! Gönül'ün ani ölümü herkeste şok etkisi yaratıyor! Tuna'nın eşi Gönül rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Durumu iyi değildir. Tuna onun için çok endişelenir. Acı haber gelir..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Duvarın İçinden Çıkan Kedi 00:16

Duvarın İçinden Çıkan Kedi

Şu kedileri anlamak gerçekten zor... Evin yaramaz kedisi de nasıl olduğunu anlayamadığımız şekilde duvarın içinde kalmış ve sahibi tarafından kurtarılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İstanbul'da sebze-meyve tarlası! 02:21

İstanbul'da sebze-meyve tarlası!

KAVUNDAN KARPUZA, DOMATESTEN PATLICANA SEBZE-MEYVELERİ DALINDAN KOPARIP TOPLAMAK, TAPTAZE YEMEK, ÖZELLİKLE İSTANBULLULAR İÇİN HAYALDEN FARKSIZ... AMA İSTİSNASI DA VAR... MEGAKENTİN YANI BAŞINDAKİ BİR TARLAYA GİDİYORUZ Şİ..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Şanslı Gününde Olan Adam 00:08

Şanslı Gününde Olan Adam

Rusya'da kaldırımda yürüyen adamın üzerine bir araba hızla gelmiş. Ancak ufak bir hamle ile arabadan kurtulmuş. Gerçekten çok şanslıymış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Oha Dememe Challenge 10:15

Oha Dememe Challenge

Merhabalar ben Mert Gültaş , bu video da oha dememe challenge yaptık gerçekten imkansız bir try not to say wow challenge oldu, şaşırtıcı ilginç komik ve eğlenceli bir video oldu. Bana destek olmak için kanalıma abone ola..

  • PengoTV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sagun - 7.Bölüm 12:15

Sagun - 7.Bölüm

Sagun, Ayaz ve Umay’ın yolları ayrılır. Ayaz Sagun’a gerçekten kızmıştır ve aklı başına gelene kadar yanında olmayacağını söyler. Sagun da yolun Ateş’le devam eder...

  • ÇocukTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Dededen Oryantal Şov 00:37

Dededen Oryantal Şov

Katıldığı düğünde çalan oyun havasına kıvrak figürleri ile eşlik eden dede gerçekten süper bir performans sergilemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İstanbul'da Afganlar Afrikalıyı gasp etti! 02:14

İstanbul'da Afganlar Afrikalıyı gasp etti!

İNSAN BAZEN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR DEDİRTEN BİR HABER VAR SIRADA... ZANLILAR ORTA ASYALI, MAĞDUR AFRİKALI... VE İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN OLAY DA İSTANBUL'DA GEÇİYOR...

Yaptığı işin karşılığını alamadı.Sanırım KIRILMA noktasına ulaştı. 01:48

Yaptığı işin karşılığını alamadı.Sanırım KIRILMA noktasına ulaştı.

Bence zararın bedelini aldığında gerçekten çıldıracak! lol????..

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Geri Dönüş :DD 01:26

Geri Dönüş :DD

Gerçekten dönecem bu sefer :D..

  • Emrullah tarafından
  • 53.029 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Depremden Sonra İddiaların Odağı Haline Gelen HAARP Teknolojisi Nedir? 36:18

Depremden Sonra İddiaların Odağı Haline Gelen HAARP Teknolojisi Nedir?

Kahramanmaraş merkezli oluşan ve 10 diğer ili etkileyen büyük deprem HAARP teknolojisi ile oluşturulmuş olabilir mi? Nikola Tesla'nın çalışmalarından biri olan HAARP tam olarak nedir ve ne amaçla icat edilmiş, ne için ku..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

UYUYORSUNUZ! 40:00

UYUYORSUNUZ!

01:51 İsyan Ediyorum, Deccaliyet Bizi Kuşatıyor! 08:59 Yediğimiz, İçtiğimiz Her Şey Resetleniyor! 14:01 Karbon Gerçekten Bizim İçin Tehlike Mi? 30:10 Mu ve Atlantis'in Sırrı Nedir?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Herkesi Uyar Harekete Geçtiler! 1:20:51

Herkesi Uyar Harekete Geçtiler!

2025 İçin Planları...! 03:30 Kehanetler neden önemli? 08:47 Kübra dizisindeki mesajlar 14:19 Onlar bilgiye sahipler 19:49 Açıklamak için neden beklediler? 27:39 İsrail - Filistin olayını önceden söylediler 34:25 NATO'n..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce
3 ADAMLA AYNI ANDA _ROMANTİZM_ - KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ İNCELEME 17:51

3 ADAMLA AYNI ANDA _ROMANTİZM_ - KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ İNCEL

Kimler Geldi Kimler Geçti sanırım bitirmekte en zorlandığım dizilerden biri oldu. Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın oynadığı bu diziyle ilgili samimi bir şekilde cevap vermenizi istediğim bir soru sordum. Yorumlara cevabın..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..