#Gerçekten

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Xing Chen Bian 12 Final  bölümü Türkçe altyazılı izle 20:30

Xing Chen Bian 12 Final bölümü Türkçe altyazılı izle

Xing Chen Bian 12 Final bölüm Türkçe altyazılı anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunUzaklardaki bir galakside, doğuştan iç teknikleri uygulama yeteneği olmayan bir çocuk vardı. Babasının saygısını kazanmak için kararlı bir şe..

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle 12:42

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça sabah kahvaltısında babalarından mahallelerini güzelleştirme faaliyeti kapsamında çiçeklerin ekildiğini ve devamı için de çocuklardan duvar resmi yapmaları beklendiğini öğrenirler. Dörtlümüz heyecan iç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Uncharted Kayıp Miras Final Sahnesi Ps4 03:09

Uncharted Kayıp Miras Final Sahnesi Ps4

#Uncharted #KayıpMiras #FinalSahnesi Evet, Hindistan'da müthiş atmosferde başladığımız oyunda Chloe ve Nadine ile birlikte yol alıyoruz. Peki yeni oyunun hikayesi ne? Oyunda meşhur antik Hindistan'ın kutsal eserini yani ..

  • PS4 CLUB tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uncharted Kayıp Miras Final Sahnesi Ps4 03:09

Uncharted Kayıp Miras Final Sahnesi Ps4

#Uncharted #KayıpMiras #FinalSahnesi Evet, Hindistan'da müthiş atmosferde başladığımız oyunda Chloe ve Nadine ile birlikte yol alıyoruz. Peki yeni oyunun hikayesi ne? Oyunda meşhur antik Hindistan'ın kutsal eserini yani ..

  • PS4 CLUB tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar 05:55

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar

Gerçekte bundan çok korkuyorlar. Neden? Çünkü özgürlük onları karar vermeye zorlar ve kararlar risk ler içerir. (Erich Fromm) Özgürlük, siyah ve beyaz arasında seçim yapmak değil, bu öngörülen seçimden kaçınmakta yatmıyo..

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İffet Araba Camı Sahnesi -  İffet Türk Filmi 12:17

İffet Araba Camı Sahnesi - İffet Türk Filmi

Cemil, iffet'i kandırarak gezme bahanesiyle arabasına alıyor. Kır alana geldikten sonra da Cemil'in niyeti ortaya çıkıyor. İffet; Müjde Ar ve Faruk Peker'in başrollerini paylaştığı 1982 yıl yapımı Türk Filmidir. İffet ..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Elazığ'da, badem hasadı başladı 06:26

Elazığ'da, badem hasadı başladı

Elazığ’da, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan'ın katılımıyla badem hasadı başladı. Elazığ'ın önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan badem hasadı başladı. Ağın ilçesindeki bahçelerde yetişen bademin hasadı, Tarım ..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm' 05:20

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm'

İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, 91 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Enkaz altından Ayda'ya ilk ulaşan ekipten AFAD görevlisi Cem Erdoğ..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..