#Gerçekten var olduğuna İnanamayacağınız kadınlar

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Nasreddin Hoca Fıkraları İzle 15:01

Nasreddin Hoca Fıkraları İzle

Nasreddin Hoca, Orta Çağ döneminde Akşehir ve Konya'da, Selçuklu veya Osmanlı Devleti döneminde var olduğuna inanılan mizah kahramanı. Nasreddin Hoca, komik hikâyeleri ve fıkralarıyla hatırlanan ve aynı zamanda popülist ..

Sıradışı Yaratıklar 49:24

Sıradışı Yaratıklar

Var olduguna inandıgımız örnegin canavar gibi varlıkları anlattık bu video da.Seyredelim ögrenelim:)..

Ukrayna′nın Son Şamanları 05:03

Ukrayna′nın Son Şamanları

Karpatlarda çoğu kişi Molfar denilen kişilerin doğaüstü güçleri olduğuna inanıyor. Falcılık ve şifacılık doğu Karpatların geleneklerinde yer etmiş. Geleceği görebilmek için Kiev'den buraya gelen politikacılar bile var...

  • Umut Tv tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herşeyin Çocukken Güzel Olması 02:04

Herşeyin Çocukken Güzel Olması

Üç aslan, bir kaplan ve bir Sırtan yavrusunun huzur içinde yaşadıkları ortam (belki şimdilik)İlerde büyüdüklerinde durum ne olur bilinmez. Ancak bu şekilde büyüyen hayvanların dostluklarının baki olduğuna dair onlarca vi..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Gibi Olan Erkekler 05:11

Dev Gibi Olan Erkekler

Var Olduğuna Şaşıracağınız 7 Devasa Erkeğin Karşısına Çıkmaya Bile Korkacaksınız..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilebilir Çiçekleri Yedik (Menekşe, Mor Viyola, Kabak Çiçeği) 11:35

Yenilebilir Çiçekleri Yedik (Menekşe, Mor Viyola, Kabak Çiçeği)

Bu videoda mönümüzde yenilebilir çiçekler var. Menekşe, mor viyola, kabak çiçeği yiyerek tadlarını nasıl olduğuna bakıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması 01:39

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması

Cappy canavarından sonra yabancı bir ülkeden gelen bu görüntüler insanı uzaylıların var olduğuna inandırıyor efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı 01:37

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı

A PETROLHEAD has built what he believes is the world’s fastest shopping trolley, which he has affectionately dubbed the ’Shopper Chopper’. The custom creation, made by US patent office clerk Calvin VanSant, 52, from Penn..

  • BETA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ 05:36

Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Yangın Olur Biz Yangına Gideriz Yangın olur biz yangına gideriz Düz ovada keklik gibi sekeriz Yokuşlarda şahin gibi uçarız Sandık sandıklar içinde çok şanımız var Hazreti Mevla'ya yalvarmamız var Beyoğlu'ndan kalktık s..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..