#Gerçekten var olduğuna İnanamayacağınız kadınlar

Acun Ilıcalı ve Nusret Ayak Tenisi Oynadı 00:45

Acun Ilıcalı ve Nusret Ayak Tenisi Oynadı

Erzurumlu iki hemşehri Acun Ilıcalı ile Nusret Gökçe, ayak voleybolu oynadı. Maçın ardından kazananın kim olduğuna yönelik sorunun cevabını Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından Kazanan Erzurum notuyla paylaştı...

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Limuzin Traktör Karışımı Araç 02:09

Limuzin Traktör Karışımı Araç

Valla ne olduğuna tam karar veremedim. Asıl olan traktör mü yoksa limuzin mi? Hangisini esas alacaz?..

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İngiltere Bir Reaktörle Güneşin Merkezinden Daha Yüksek Isı Elde Etti 00:58

İngiltere Bir Reaktörle Güneşin Merkezinden Daha Yüksek Isı Elde Etti

İngiltere’de Tokomak adındaki bir füzyon reaktörü Oxfordshire Milton’daki bir tesisteki testler sırasında bir gazı 15 milyon derecelik ısıya ulaştırdı. Bu ısının güneşin merkezindeki ısıdan daha yüksek olduğuna dikkat çe..

Sevilmek İçin Sırasını Bekleyen Horoz 00:31

Sevilmek İçin Sırasını Bekleyen Horoz

Sevilmek için sırasını bekleyen horoz hayvanların ne kadar duyarlı olduğuna bir örnek. Kızın kucağındaki horoz gidince yerini almak için bekliyor...

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor 01:08

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor

ABD'de 4 eyaleti vuran 19 hortumun ardından milyonlarca insan sel tehdidiyle karşı karşıya. Yerel medyada yer alan haberlere göre, Oklahoma, Teksas, Missouri ve Arkansas eyaletlerini en az 19 hortumun vurduğu belirtildi...

Winx Club - 7. Sezon 13. Bölüm - Tek Boynuzlu Atın Sırrı 23:30

Winx Club - 7. Sezon 13. Bölüm - Tek Boynuzlu Atın Sırrı

Winx perileri, Çin’deki pandaların tehlikede olduğuna dair bir sinyal alır almaz, yardım etmek için Roxy’nin Kurtarılmış Hayvanlar Parkı’na giderler. Winx perileri, Qinling Dağları’na gider ve pandalarla birlikte ormanda..

  • ÇocukTV tarafından
  • 533 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Limon İle Zeytin - 30. Bölüm - Sihirli Taş 06:53

Limon İle Zeytin - 30. Bölüm - Sihirli Taş

Çizgi film Bölüm Özeti: Limon ile Zeytin bahçede sihirli olduğuna inandıkları bir taş bulur. Ama önemli olan taşın sihrinden yararlanabilmektir. Taşın gizemini bulmaya çalışırken başlarına gelen aksilikleri merak ediyor ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 365 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor 00:48

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor Petrovsko-Razumovskaya istasyonunda olay kameraya yakalandı. Görüntüler, bunun nedeninin kadının kendi telefonuna olan aşırı cazibesi olduğunu gösteriyor - keli..

  • PengoTV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şans bir uğraşın eseridir. 00:08

Şans bir uğraşın eseridir.

Şans bir uğraşın eseridir. Hazırlık ve fırsatın bir araya gelmesiyle oluşur. Şansın gerçekleşmesi için, önce hazır olmak gerekir. Karşılarına çıkan fırsatlara hazırlıksız yakalanan ve değerlendiremeyenler, başarının ş..

  • PengoTV tarafından
  • 272 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

''Doğan görünümlü Şahin'' 01:46

''Doğan görünümlü Şahin''

İSTANBUL'DA YIRTICI BİR KUŞ BULDU..YARALI OLMASINA DAYANAMADI, EVİNDE MİSAFİR ETTİ..YETKİLİLER DE O KUŞUN DOĞAN MI YOKSA ŞAHİN Mİ OLDUĞUNA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ.....

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz” 08:50

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne atıf yaparak, “Biz ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz. Bununla birlikte Avrupa’nın geleceğinin de Türkiye’ye bağlı olduğuna in..

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel 01:32

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük ve güçlü bir siyasi lider olduğuna işaret eden Peskov, “Türkiye, çok büyük bölgesel bir güç ve ülke. Türkiye ile ilişkilerimiz mükemmel.” ifadesini kullandı...

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Atatürk's Speech that Recreated a Nation | Bir Milleti Baştan Yaratan Nutuk (10. Yıl Nutku) 04:05

Atatürk's Speech that Recreated a Nation | Bir Milleti Baştan Yaratan

29 Ekim 1933 - NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ENG: In the speech he made on 29 October 1933, the tenth anniversary of the founding of the Republic of Turkey (The Tenth Year Speech), Kemal Atatürk emphasised that thenceforth T..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..