#Gevaş ilçesi

KÜTAHYA’DA DEPREM 00:58

KÜTAHYA’DA DEPREM

MERKEZ ÜSSÜ ALTINTAŞ İLÇESİ OLAN 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ...

Hikayesi yarım kaldı! 01:20

Hikayesi yarım kaldı!

KONYA'da, bir oteldeki asansörü tamir ederken kaynaktan sıçrayan kıvılcımların yalıtım malzemesini tutuşturması sonucu çıkan yangında işçilerden Berkan Üzgü (20) yaşamını yitirdi, Ahmet Mutlu (23) yaralandı. Olay, saat 1..

ELİNİ UZATAN ÖĞRETMENİ SINIFTAN KOVDU! 02:09

ELİNİ UZATAN ÖĞRETMENİ SINIFTAN KOVDU!

ARTVİN’in Kemalpaşa ilçesi Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’ın, ziyaret ettiği lisede girdiği sınıfta ‘hoş geldiniz’ diyerek kendisine elini uzatan öğretmeni ‘Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle’ diyerek kovduğu öne sü..

Adana'da stokçu deposuna baskın! 02:18

Adana'da stokçu deposuna baskın!

Adana'nın Seyhan İlçesi'ndeki ruhsatsız bir depoda pek çok ürünün stoklandığı ortaya çıktı. Temizlik ve gıda ürünlerinin tutulduğu depoda inceleme ve sayım yapıldı...

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem 00:45

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.54'te, merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir ..

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP! 03:35

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP!

İzmir'in Aliağa ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi Buket Uslu (15), 8 Mart'ta okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. 9 gündür kızlarından haber alamayan Uslu ailesi, Buket'in bir an önce bulu..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Alevler Geceyi Aydınlattı 4 ahşap Ev Yanarak Kül Oldu 02:03

Alevler Geceyi Aydınlattı 4 ahşap Ev Yanarak Kül Oldu

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi İkizkaya köyünde çıkan yangında 4 ahşap ev yanarak kül oldu...

Kazada yaralanan genç sürücü- Üvey babam beni öldürür 02:26

Kazada yaralanan genç sürücü- Üvey babam beni öldürür

Bursa'nın İnegöl ilçesi Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarına çarptı, sürücüsü yaralandı...

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü 01:08

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü

Gaziantep Karkamış karakoluna düzenlenen hain terör saldırında Balıkesirli Piyade Er Oktay Salar şehit düştü. Şehidin baba ocağı olan Balya ilçesi Çamavşar kırsal mahallesine acı haber ulaştı...

İzmir’de şiddetli rüzgar tekneyi devirdi 03:24

İzmir’de şiddetli rüzgar tekneyi devirdi

İzmir'de gece saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar, Balçova ilçesi İnciraltı sahilinde turistik tekneyi devirdi...

D-100’de korkutan kaza! 01:02

D-100’de korkutan kaza!

Sakarya'nın Erenler ilçesi D-100 karayolunda kontrolden çıkan otomobil önce hafif ticari araca sonrasında ise trafik sinyalizasyon direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile karşı şeride savrularak hurdaya dönen otomobil sürü..

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe 01:02

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-7 Operasyonları çerçevesinde Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde, toprağa gömülü olarak 1 terörist cesedi, 1500 kg amonyum nitrat, 6 adet EYP düzeneğinin ve birçok mühimmatın ele geçirildiği..

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 01:49

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir zincir marketin önünde meydana gelen olayda, zincir markette dağıtıcı olarak çalışan İbrahim T., ürünleri getirerek marketin önün..

Konya trafiğinde gergin anlar! 00:57

Konya trafiğinde gergin anlar!

Görüntüler, Konya’nın Karatay İlçesi Ankara Caddesinden. O.S seyir halindeyken iddiasına göre selektör yaparak önünde seyreden otomobilin sürücüsünden yol istedi. Sonrasında gerginlik başladı. Önde seyreden sürücü önce ..

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu 02:22

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Ara

Düzce’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Gölyaka ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Düzce’de etkili olan kar yağışı, kent genelinde trafiği olumsuz etkiledi. Bununla birlikte Gölyaka TEM Otoyo..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Balıkesir, Çanakkale ve Bursa'da hissedilen deprem kısa süreli paniğe sebep oldu 00:37

Balıkesir, Çanakkale ve Bursa'da hissedilen deprem kısa süreli paniğe

Merkez üssü Balıkesir'in Gönen ilçesi olarak bildirilen, Balıkesir, Çanakkale ve Bursa'yı da etkileyen deprem kısa süreli paniğe sebep oldu. Gönen ilçesinde depremi hisseden vatandaşlar tedirgin olduklarını ifade ettiler..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Böyle kavga görülmedi- Öfkesini alamayan taraflar kendilerini ayırmak isteyen bekçiye saldırdı 00:30

Böyle kavga görülmedi- Öfkesini alamayan taraflar kendilerini ayırmak

Aydın'ın Kuşadası ilçesi'ne bağlı Davutlar Mahallesi'nde iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Kavganın en ilginç yönü ise öfkesini alamayan tarafların kendilerini ayırmak isteyen bekçiye sald..

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu! 05:55

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu!

Muğla’nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu. Bir anda mahallenin etrafını saran alevler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, alevlerin bölgedeki ter..

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi 02:18

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınmayan Kavaklıdere’deki orman yangını Muğla’nın merkez ilçesi sınırlarına dayandı. Menteşe’nin kırsal Kozağaç Mahallesi üst bölümlerinde devam eden orman yağını havadan gö..

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi 02:16

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi

Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün bağlantı yoluna tamamen yerli ve geri dönüştürülebilir ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi. Kı..

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı 01:24

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı

Mersin’in Silifke İlçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 33 kişi yaralandı. Yaralılardan bir bölümünün tedavileri, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet H..

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına döndü! 01:16

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına dönd

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak için havaya ateş açtı, 13 kişi gözaltına alındı..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..