#Gevaş ilçesi

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı 03:51

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı

Teröristlere darbe üstüne darbe vuran güvenlik kuvvetleri geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde helikopter kazasında şehit olan askerlerin resimlerinin bulunduğu dev Türk bayraklarını Kato Dağı'n..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü 00:14

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, başıboş bırakılan keçiler, Avrupa'nın 5, Türkiye'nin de 2'inci ikiz kulesi olan Folkart Towers'ın çevresindeki araçların üzerine çıkarak zarar verdi. Adalet Mahallesi'nde Manas Bulvarı üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

Antalya Atlı Jandarma, Kemer Sahillerinde Güvenliği Sağlayacak 02:40

Antalya Atlı Jandarma, Kemer Sahillerinde Güvenliği Sağlayacak

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde sahillerde devriye gezerek güvenliği sağlayacak 3 at ve 2 biniciden oluşan atlı jandarma timi göreve başladı. Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Komutanlığı'ndan Kemer'e gelen atlı jandarma ti..

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı 02:15

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı

Samsun'da bir inşaattan çalışırken üzerine düştüğü demirin ok gibi saplandığı işçi, itfaiye tarafından demir kesilerek vücudundaki demirle hastaneye kaldırıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'n..

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var 01:04

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapm..

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı 02:59

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan İl Müftülüğü’nün karşısındaki Şehreküstü Camii önünde dilencilik yapan bir kişiden şüphelenenler polis ve zabıta ekiplerini aradı. Bölgeye giden pol..

Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı 02:42

Mersin 12 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Uygulamada Yakaladı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde polisin yaptığı genel uygulama sırasında 12 ayrı suçtan aranan 42 yaşındaki Lokman Ö. sahte kimlikle yakalandı...

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Annesini Bu Hale Getirdi 05:23

Annesini Bu Hale Getirdi

Olay 13 Haziran 2017 günü Düzce’nin Çilimli ilçesi Yeni Vakıf köyünde meydana geldi. Ruhsal durumu bozuk olan ve Bolu Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören ve 33 yaşındaki Güray Tunç, bir anlık kendini kayb..

Suriyeliler Polise Kafa Attı İddası Sakaryayı Ayağa Kaldırdı 01:50

Suriyeliler Polise Kafa Attı İddası Sakaryayı Ayağa Kaldırdı

Sakarya’nın Hendek İlçesi'nde dün sabah saatlerinde Suriyeli işçilerin başlattığı kavga gece saatlerinde de devam etti. Vatandaşın olaylara karışması ile jandarma müdahalede bulundu.Kaynak: Suriyeliler Sakarya'yı karıştı..

Kontrolden Çıkan Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı 01:45

Kontrolden Çıkan Araç Bariyerlere Ok Gibi Saplandı

Kontrolden çıkan araç bariyerlere ok gibi saplandı Bariyer aracı kağıt gibi kesti sürücü hafif yaralandıKASTAMONU - Kastamonu'nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda sahur vakti yoldan çıkan kamyonet, demir korkuluklara ok gi..

Herekol Dağı'nda PKK'nın Kullandığı 38 Mağara İmha Edildi 01:38

Herekol Dağı'nda PKK'nın Kullandığı 38 Mağara İmha Edildi

Siirt'in Pervari İlçesi kırsalında bulunan Herekol Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, teröristlerin kullandığı 38 mağara tespit edilerek, patlayıcılarla imha edilerek kullanılamaz hale..

Tebessüm Ettiren Kedi Fare Oyunu 03:53

Tebessüm Ettiren Kedi Fare Oyunu

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde sokak kedisinin, ortalıkta dolaşan fareyle dakikalarca oynaması izleyenleri gülümsetmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş Suriyeli Kız Baraj Gölünde Boğuldu 02:26

Kahramanmaraş Suriyeli Kız Baraj Gölünde Boğuldu

Suriyeli kız baraj gölünde boğulduKAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde, baraj gölüne giren Suriyeli kız çocuğu 12 yaşındaki Şehit Cinedi boğularak öldü...

Son dakika  Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı 01:27

Son dakika Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Şırnak’ın Uludere ilçesi kırsalında araçla intikal halindeki güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 3 asker için uğurlama töreni düzenlendi...

Lice’de Çatışma 3 Terörist Öldürüldü  - Son Dakika Güncel Haberler 00:35

Lice’de Çatışma 3 Terörist Öldürüldü - Son Dakika Güncel Haberler

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü...

Zonguldak Motosiklet Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı 04:28

Zonguldak Motosiklet Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralıZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Melike Hırçın yaralandı...

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi 06:06

Rize Derede Kaybolan Nehir Için Jak Timi Devreye Girdi

Derede kaybolan Nehir için JAK timi devreye girdiRİZE'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ı bulabilmek için Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Arama Kurtarma (JAK) da..

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı 01:14

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda, baş dönmesi, kusma ve bulantı şikayetiyle, son üç gün içinde 87 asker hastaneye başvurdu...

Konya Ereğli'de Kereste Atölyesinde Yangın 05:31

Konya Ereğli'de Kereste Atölyesinde Yangın

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde kereste atölyesinin yanındaki yine kerestelerle dolu boş arazide belirlenemeyen nedenle yangın çıktı..

Antalya Mahallelinin Su Tepkisi 03:33

Antalya Mahallelinin Su Tepkisi

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Mahallesi'nde oturanlar evde sularının az aktığı, son dönemde ise sık su kesintileri yaşadıkları için mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istedi. ..

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek Yaktı 01:47

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek

Samsun'da borç nedeniyle hacizli olan arabalarını polise vermek istemeyen baba ve oğlu, aracın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Samsun'un Bafra ilçesinde polis, Kadir Karakaya ve oğlu Kerem Karakaya'nın otomobiline ha..

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi 00:36

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK), Şırnak ve Mardin'de 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Beytüşşebap ilcesi İncebel Dağları bölgesinde 48'inci Hudut Tugay Komutanlı..

Çanakkale Küçükkuyu'da Denizde 41 Kaçak Yakalandı 01:00

Çanakkale Küçükkuyu'da Denizde 41 Kaçak Yakalandı

Küçükkuyu'da denizde 41 kaçak yakalandıÇANAKKALE 'nin Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu Beldesi'nden Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan lastik bot ile geçmeye çalışan aralarında çocuklarında bulunduğu yabancı uyr..

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:36

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak ve Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda bir terörist yakalandı, 6 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operas..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..