#Geçmişe gitseniz hangi olayı durdurmak İsterdiniz

Polisten Kaçan Araç Takla Attı 00:52

Polisten Kaçan Araç Takla Attı

ABD'nin Michigan eyaletinde, polis şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Ancak şüpheli durmak yerine gaza bastı. Polislerden kurtulmak için tehlikeli şekilde seyreden sürücünün kullandığı cip, önündeki araca çarparak takla..

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor 00:48

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor Petrovsko-Razumovskaya istasyonunda olay kameraya yakalandı. Görüntüler, bunun nedeninin kadının kendi telefonuna olan aşırı cazibesi olduğunu gösteriyor - keli..

  • PengoTV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi  Koruyamadığı için dayak yiyen kadın 00:16

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi Koruyamadığı için dayak yiyen kadın

Moskova Bölgesi'nin tüm dükkanlarında, ziyaretçileri coronavirüsün yayılmasını durdurmak için güvenli bir mesafe gözetmek amacıyla işaretler yapılır. emekli kadın bu işrati görmeyince , Adamın şiddetine maruz kaldı. ne y..

Ölümcül Takip Film İzle 1:36:27

Ölümcül Takip Film İzle

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığı..

  • Tv Series tarafından
  • 2.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chappie Film İzle 2:00:19

Chappie Film İzle

İleri ki bir zaman dilimini anlatan film, güçlü mekanik robotlardan oluşturulmuş polisler şehri ele geçirmiş ve insanları da yönetmeye çalışmaktadırlar. Ancak, insanlar bu durumdan kesinlikle hoşlanmazlar ve baskıcı robo..

  • Tv Series tarafından
  • 10.613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kar Kureyici Snowpiercer Film İzle 2:06:05

Kar Kureyici Snowpiercer Film İzle

( 23 ödül ve 54 ödül adaylığı. ) 2031 yılında, küresel ısınmayı durdurmak üzere yapılan bir deney yanlış gitmiş ve dünya yeniden buzul çağına dönmüştür. Bu felaketten geride kalan az sayıda insan, Snowpiercer adı verilen..

  • Tv Series tarafından
  • 7.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Sayım Film İzle 1:29:37

Geri Sayım Film İzle

Geri Sayım hd izle, Vahşice işlenen cinayetleri araştıran Cuba Gooding,işinde profesyonelleşmiş bir gazetecidir.Birliktelikleri henüz başlayan sevgilisinin parçalanmış cesediyle ve bir seri katilin sıradaki kurbanlarını ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18 02:17

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18

KRAL'IN ADAMI - RESMİ TREYLER - SİNEMALARDA 18 EYLÜL Tarihin en kötü tiranları ve suçlu beyleri bir koleksiyon, milyonları yok etmek için bir savaş planlamak için toplandıkça, bir adam onları durdurmak için zamana karşı ..

Sürücü kaçtı, polis kovaladı! 01:59

Sürücü kaçtı, polis kovaladı!

İSTANBUL'DA TRAFİK EKİPLERİ KORSAN DENETİMİNE ÇIKMIŞTI. BİR ARACI DURDURMAK İSTEDİLER. SÜRÜCÜ KAÇTI. YAKALANDIĞINDA DA SINIRI BAKIN NASIL AŞTI?..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! İstihbarat ve emniyetin işbirliği y..

Hindistan’da polis dur ihtarına uymayan aracın kaputuna çıktı 00:34

Hindistan’da polis dur ihtarına uymayan aracın kaputuna çıktı

Hindistan’da dur ihtarına uymayan sürücüyü durdurmak için trafik polisi aracın kaputuna çıktı...

Zelenski Habertürk'e Konuştu 02:04

Zelenski Habertürk'e Konuştu

UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENKSİ TÜRK BASININDA İLK KEZ HABERTÜRK'E ÖZEL RÖPOTAJ VERDİ. RUSYA LİDERİ PUTİN'İ AKAN KANI DURDURMAK İÇİN GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI, TÜRKİYE'NİN BARIŞ İÇİN OYNADIĞI ROLE TEŞEKKÜR ETTİ...

Beceriksiz Polis 00:33

Beceriksiz Polis

İngiltere'de polis dur ihtarına uymayıp durmayan motosikletliyi kapan ile durdurmak istemiş. Ancak polis zamanlama hatası yapınca kazanan motosikletli olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Araç Kundaklama Anı Kamerada 01:13

Araç Kundaklama Anı Kamerada

Kilis'te park halindeki aracın kundaklanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Tibilevler Mahallesi'nde vatandaşlar, plakasız bir motosikletin sürücüsünden şüphelenerek durdurmak istedi. Vatandaşın Dur ihtarına uymay..

YANAN OTOMOBİLİN İÇİNE GİRDİ! 01:43

YANAN OTOMOBİLİN İÇİNE GİRDİ!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı. Bu sırada aracı durdurmak isteyen sahibi de alev topuna dönen aracın içine girerek canını hiçe saydı...

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

BlacKkKlansman Orijinal Fragman 02:26

BlacKkKlansman Orijinal Fragman

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 8.Bölüm 2:10:54

Söz | 8.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce