#Geçtiğimiz günler

Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek 07:24

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek

Lal Denizli ve Deniz Köletavitoğlu Ügümü'nün markası Dela Events'in dün akşam gerçekleşen lansman gecesi, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri ağırladı. Davete katılanlar arasında ünlü oyuncu Merve Boluğur’da vardı. Me..

  • BETA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm 04:28

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm

Müslüm Gürses Seni Kalbime Gömdüm Dinle Şarkı Sözleri : Yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm Yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm Öyle günler geçirdim ne yaşadım ne öldüm Kadeh kadeh sevgini seni kalbime gömdüm Ömrüm..

Seda Sayan - Zerrin Özer'e Çok Üzüldüm 03:04

Seda Sayan - Zerrin Özer'e Çok Üzüldüm

Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'ne konuk olan Seda Sayan, son günlerde zor günler yaşayan Zerrin Özer ile ilgili konuştu...

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alya - Gücün Varsa 02:36

Alya - Gücün Varsa

Şarkı Sözleri: Gelemiyorum üstesinden Sevemiyorum ta derinden Kanadı kırık kuşlar gibi çırpınıp duruyorum Sebebi oldun bazen Yerini buldun zaten Daha görecek günler varken Yok olup gittin madem Günahıyla sevabıyla İç..

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına 02:34

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına

sözler Kurak çöllerdeydim Oraya gelemezdin Uzun günler, yıllar Akdenizdeydin Uğraştım çabaladım Akdenizdeyim Yağ hadi yağ artık buluşalım bu gece Ay en tepede Sen yağarken gizlice ben döndüm susuz çiçeğe..

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar -  En Güzel Yenilgim 02:48

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim Müzik Dinle Şarkı sözleri O güzel günler daha Ne kadar uzakta acaba? Kanadımı kırdın ya Başkasına gökyüzü olama Duam belli duyan belli Gerisi taktir-i ilahi Eceli..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor 03:34

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor

Hesabıma Yazıyor; Gün batınca zor gelir Karanlık daha beter Yoluma bir ışık yaksan Ya da gelsen o bana yeter Soru sorsam kim bilir? Bu günler nasıl geçer? Sonuma yakınım artık Belki derdim böyle biter Yanıyorum yine a..

Pasion Turca just wanna have fun!! 01:01

Pasion Turca just wanna have fun!!

Pasion Turca just wanna have fun! We will soon get back to normal & have a lot of fun again all together. Let's all amile a bit now :) Yüzümüzde ufak bir gülümseme olsun. Güzel günler çok yakında. Pasion Turca'dan sevgil..

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nasip kadar güzel bir kelime var mı? 00:35

Nasip kadar güzel bir kelime var mı?

Nasip kadar güzel bir kelime var mı? Ne eminsin, ne de ümitsiz... Ama senin adına, en iyi bilene teslimsin. . . Günaydın sağlıklı günler......

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
aziz istanbul 02:30

aziz istanbul

Günaydın dostlar. Sağlıklı günler diliyorum. #günaydın #evdekal #birliktebaşaracağız #dost #sabır #sağlık..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sosyal Mesafeye Uygun Horon 00:55

Sosyal Mesafeye Uygun Horon

Corona virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alarak zor günler geçirtiyor. Gemide çalışan Karadenizliler ise yaşam sevincinden hiçbir şey kaybetmeden Corona virüsle mücadele ediyor ve horon ile motive oluyorlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 335 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kurban etini pişirirken bunlara dikkat 03:09

Kurban etini pişirirken bunlara dikkat

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala uzmanı daha sağlıklı ve lezzetli bir et pişirmenin püf noktalarını anlattı...

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Unutamazsın 06:13

Müslüm Gürses - Unutamazsın

Müslüm Gürses - Unutamazsın Dinle Şarkı Sözleri : Karanlık çökünce sokağımıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil 03:34

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil

Yaşamak Bu Değil şarkı sözleri ile Duysun dağlar taşlar duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Ne olur vermeden son nefesimi Olanları unut affet sevgilim Gözler yol gösterir gönül hükmeder İnsan oğludur ..

Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 01:06

Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3

Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Adem iki farklı hayatın arasında sıkışıp kalıyor!nnYeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Adem iki farklı hayatın arasında sıkışıp kalıyor!nnAilesi ve yeni hayatının arasında ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
JakBand - Çıkmaz Sokak 04:23

JakBand - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Cüzdanımda resmin Karşımda yüzün var Ceketimde kokun Gözlerimde aşk var Bilsen neler çektim Sensiz yaşayıp öldüm Şu kocaman dünyada Çıkmaz sokaklar da gördüm Bilsen neler çektim Se..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi 00:48

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 200 öğrenci, bir araya geldikleri okulun bahçesinde hazırladıkları koreografi ile Zeytin Dalı yazdı.Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Anadolu İmam Lisesi'nde eğitim gören..

ABD'nin Yeni Başkanı Biden'ın Yol Haritası Ortaya Çıktı 01:11

ABD'nin Yeni Başkanı Biden'ın Yol Haritası Ortaya Çıktı

Göreve başlamasına sayılı günler kala Joe Biden'ın yol haritası ortaya çıktı. Biden'ın bazı Müslüman ülkelere vize yasağını kaldırması ve ABD'yi yeniden Paris İklim Anlaşması'na döndürmesi bekleniyor...

Selin için adalet... 02:27

Selin için adalet...

DAHA 10 YAŞINDAYDI SELİN... ANNESİYLE ÇAY BAHÇESİNDE OTURURKEN, BİR MAGANDANIN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA HAYATINI HAYBETTİ... DURUŞMAYA GÜNLER KALA, EVLAT ACISIYLA YANIP TUTUŞAN AİLEYE BİR ACI HABER DAHA GELDİ.....

Buz ve Karla Kaplı Şehir- Vorkuta 01:16

Buz ve Karla Kaplı Şehir- Vorkuta

Rusya Federasyonu’na bağlı Komi Cumhuriyeti’nin SSCB döneminde madencilik alanında önemli kentlerinden biri olan Vorkuta'nın oblast bölgeleri, SSCB’nin dağılmasından sonra madencilik alanında sıkıntılı günler yaşamaya ba..

Hamile Kadından Eşine Suyum Geldi Şakası 00:53

Hamile Kadından Eşine Suyum Geldi Şakası

Doğumuna sayılı günler kalan hamile kadın eşine suyum geldi şakası yapmış. Kadının eşi suyu görünce acayip panik olmuş. Şaka olduğunu anlayınca rahatlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İstanbul’da pazarlar kurulmaya başlandı 02:50

İstanbul’da pazarlar kurulmaya başlandı

Tam kapanma kararından haftada bir gün muaf tutulan pazarcı esnafı, günler sonra tezgahlarını kurmaya başladı...

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce