#Geçtiğimiz günler

 Murat Boz Ve Aslı Enver Barıştı!! 01:51

Murat Boz Ve Aslı Enver Barıştı!!

İlişkileri yılan hikayesine dönen Aslı Enver ile Murat Boz, Ayrıldık diye açıklama yapmışlardı. İkili el ele yakalanınca barıştıkları anlaşıldı... 2016 yılının ocak ayında sürpriz bir aşka yelken açan Aslı Enver ile M..

  • ANKA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Kendi Kurduğu Tuzağa Kendisi Düşen Tuvalet Sapığı 01:25

Kendi Kurduğu Tuzağa Kendisi Düşen Tuvalet Sapığı

Tuzla'da bir iş yerinde kadınlar tuvaletine kamera yerleştiren sapık, kamerayı yerleştirirken kendini de çekince yakayı ele verdi. 2013 yılında gerçekleşen olayın ilk duruşması geçtiğimiz aylarda yapıldı ve sapığın 15 yı..

  • JET TV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Çakır, Balkonda Görüntülenmesine Dava Açıyor 00:50

Deniz Çakır, Balkonda Görüntülenmesine Dava Açıyor

Geçtiğimiz günlerde öğlen saatlerinde evinin balkonunda görüntülenen ve fotoğraflarının çekilmesine sinirlenen Deniz Çakır, konuyu yargıya taşıyor.Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın Kuruçeşme'de yol üstündeki evinin balkonunda y..

  • ANKA tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı 03:51

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı

Teröristlere darbe üstüne darbe vuran güvenlik kuvvetleri geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde helikopter kazasında şehit olan askerlerin resimlerinin bulunduğu dev Türk bayraklarını Kato Dağı'n..

Kartal Gaza Bastı Titi'de İşlem Tamam 01:18

Kartal Gaza Bastı Titi'de İşlem Tamam

Siyah beyazlılar geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Titi ile her konuda anlaştı. Savunmaya 2 takviye yapacaklarını söyleyen Beşiktaş yönetimi 29 yaşındaki Titi'yi alarak ilk savunma transferini gerçekleştirmiş oldu..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga 00:38

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga

Beyoğlu'nda Esnaf ile Torbacılar Arasındaki Silahlı Çatışma Kamerada Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayda, mahalle esnafı ile torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları a..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

'Konuşan Karga' Koruma Altında 01:01

'Konuşan Karga' Koruma Altında

İstanbul Ümraniye’de geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonla ele geçirilen “Konuşan Karga” Kocaeli’nin Darıca ilçesinde koruma altına alındı...

Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

 Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!! 02:25

Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!!

Tahliye olduktan sonra röportaj veren Deniz Seki, ilk kez eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı Hüsnü bir yol kazasıydı dedi. Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Deniz Seki, ilk röportajını kona..

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Yasmin Erbil Kırmızı Mayosuyla Baş Döndürdü!! 01:53

Yasmin Erbil Kırmızı Mayosuyla Baş Döndürdü!!

Yasmin Erbil son dönemin modası olan kırmızı mayosuyla teknedeki pozlarını paylaşıp Duramıyordu yazdı. asmin Erbil'in giydiği kırmızı mayo, geçtiğimiz yıl Sahil Güvenlik (Baywatch) mayolarını eğlenceli sloganlarla bir..

  • ANKA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahriye Evcen’in Kına Gecesi Kimler Geldi Kimler Gelmedi 02:26

Fahriye Evcen’in Kına Gecesi Kimler Geldi Kimler Gelmedi

Burak Özçivit ile evlilik hazırlığı yapan güzel oyuncu Fahriye Evcen’in kınasından ilk kareler geldi. İşte Evcen’in kına gecesinden ilk fotoğraflar.Güzel oyuncu Fahriye Evcen, yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile 29 Hazira..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 73 Yaşındaki Nebahat Çehre Bikinili Yakalandı 01:07

73 Yaşındaki Nebahat Çehre Bikinili Yakalandı

73 yaşında olmasına rağmen fiziği ve güzelliği ile her zaman konuşulan usta oyuncu Nebahat Çehre bikinili yakalandı. Geçtiğimiz günlerde sinemayı bıraktığı ve kimsenin kendisini ikna edemeyeceğini söyleyen Nebahat Çehre ..

  • ANKA tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişandan Nişanlısı Eda Erola Aldığı Yüzük 150 Bin TL 05:23

Alişandan Nişanlısı Eda Erola Aldığı Yüzük 150 Bin TL

Geçtiğimiz günlerde Eda Erol ile nişanlanan Alişan kameraları görünce nişanlısına Yüzüğe çok para verdim göstersene. dedi. Bu sözleri duyanlar Eda'yı pişman edecek. yorumunda bulundu. Şarkıcı Alişan ile nişanlısı Eda..

  • ANKA tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Başbakan Yıldırım  AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir 01:28

Başbakan Yıldırım AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir

Başbakan Yıldırım, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararıyla ilgili, Çok önemli bir karar değil bizim açımızdan. Buna benzer kararlar geçtiğimiz aylarda da verildi. Bizim açımızdan bu karar hükümsüzdür, geçersizdir. ded..

Beşiktaş  Şampiyonluğu Balo İle Kutladı 07:21

Beşiktaş Şampiyonluğu Balo İle Kutladı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu zirvede tamamlayan Beşiktaş, şampiyonluk balosu düzenledi...

Beşiktaş'tan Ayrılan Aboubakar Porto'ya Döndüğüm İçin Çok Mutluyum 01:02

Beşiktaş'tan Ayrılan Aboubakar Porto'ya Döndüğüm İçin Çok Mutluyum

Aboubakar'dan Beşiktaş'ı üzen açıklama! Beşiktaş'ın kadrosunda tutmak için uğraş verdiği Vincent Aboubakar, dün idmana çıktığı Porto'da kalacağının sinyallerini verdi. Porto ile geçtiğimiz gün antrenmanlara başlayan Vinc..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima'ya Muhabirden Where Are You From Sorusu 00:18

Adriana Lima'ya Muhabirden Where Are You From Sorusu

Geçtiğimiz akşam yakalanan Adriana Lima ve Metin Hara’ya magazinciler soru sordu. Bir muhabirin Adriana Lima’ya “Adrian” diye seslenmesi ve “where are you from” demesi sosyal medyanın gündemine oturdu...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi 01:11

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi Milli Savunma Bakanı Işık, 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir dedi TBM..

  • Haberler tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabam Şekil Yoldan Çekil  ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu) 02:33

Arabam Şekil Yoldan Çekil ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu

Ferrari, başrolünde LaFerrari Aperta ve Formula 1 pilotu Sebastian Vettel’in yer aldığı özel reklam filmiyle bizleri tarihinde kısa bir yolculuğa davet ediyor. Ferrari’nin ürün gamının en üst noktasında yer alan LaFerra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 No 309 Demet Özdemir Kaç Kişiyle Aşk Yaşıyor 01:04

No 309 Demet Özdemir Kaç Kişiyle Aşk Yaşıyor

Geçtiğimiz ay Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile tatil keyfi yapan oyuncunun sevgilisiyle ayrılması ve her dizisindeki rol arkadaşıyla aşk yaşaması eleştirilmesine neden oldu...

  • ANKA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce