#Geçtiğimiz günler

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Fatih Portakal- Vatan Haini Değilim Yörüğüm 12:04

Fatih Portakal- Vatan Haini Değilim Yörüğüm

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı alt-üst soy bilgisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Bunun son örneği de FOX Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal oldu.Portakal, kend..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Çamlıca'daki Yeni Tv Kulesine Yıldırım Düşme Anı Kamerada 00:25

Çamlıca'daki Yeni Tv Kulesine Yıldırım Düşme Anı Kamerada

İstanbul'da geçtiğimiz Cumartesi günü etkili olan yağmur sırasında Çamlıca'da yapımı devam eden Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düşmesi kameralara yansıdı...

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Acun Ilıcalı'dan Sürpriz Açıklama Onu Yeniden Survivor'a Çağıracağım Survivor Panorama 01:30

Acun Ilıcalı'dan Sürpriz Açıklama Onu Yeniden Survivor'a Çağıracağım S

Acun Ilıcalı, Survivor 2018'e geçtiğimiz günlerde veda eden o ismi bir kez daha Survivor'a davet edeceğini açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Gta Oynamak 01:54

İstanbul'da Gta Oynamak

İstanbul Ümraniye Buyaka AVM karşısındaki Yeşil Vadi Konaklarında geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen ilginç olayı izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Gülben Ergen'i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu 02:10

Gülben Ergen'i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu

Geçtiğimiz haftalarda, İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşayıp o eski eşi Erhan Çelik'i aldatan Gülben Ergen gündeme bomba gibi düşmüştü. Kimsenin konuşmaya cesaret edemediği şeyleri söyleyen Yeşim Salkım, 2 i..

  • ANKA tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürüyen Merdiven Kazasına Yolcular Sebep Olmuş 01:09

Yürüyen Merdiven Kazasına Yolcular Sebep Olmuş

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve görüntüleri sosyal medyada kısa zamanda yayılan 'yürüyen merdiven' kazası hakkında açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem merdiven kazasında yaşananlara açıklık getirdi hem de y..

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı 01:50

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde bir grup öğrenci Afrin zaferi için lokum dağıtmış, bu durumdan rahatsız olan terör yandaşı öğrenciler ise Nasıl girdiyseniz oradan çıkarmasını da bilirler sizi diyerek adet..

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı 01:13

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı yayında! Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor! Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım S..

  • PengoTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamas ile El Fetih Anlaştı 00:53

Hamas ile El Fetih Anlaştı

Filistin’de Gazze Şeridi’nin yönetimini elinde bulunduran Hamas, Batı Şeria’yı yöneten El Fetih’le uzlaşmaya vardı. Hamas ve El Fetih heyetleri arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de Salı günü başlayan görüşmelerin ilk tu..

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

Nobel Ekonomi Ödülü Abd'li İktisatçı Thaler'ın 00:45

Nobel Ekonomi Ödülü Abd'li İktisatçı Thaler'ın

İsveç Kraliyet Bilim Akademisi’nin 2017 Nobel Ekonomi Ödülü ABD’li iktisatçı Richard Thaler’in oldu. Şikago Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan Profesör Thaler, İsveç merkez Bankası’nın (Sveriges Riksbanks) ..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Ortadoğu'ya Çöktüler 01:00

Ortadoğu'ya Çöktüler

Ortadoğu'yu tamamen bir askeri üsse dönüştüren Batılı ülkeler, bölgedeki askeri varlıklarını her geçen gün artırıyor. ABD'nin 12 Ortadoğu ülkesinde 54 bin askeri bulunduğu belirtilirken, Rusya yaptığı anlaşmalar çerçeves..

Merve Aydın'dan Nagihan İddiası Takımı Demotive Ediyor Survivor 8,5 08:00

Merve Aydın'dan Nagihan İddiası Takımı Demotive Ediyor Survivor 8,5

Merve Aydın, geçtiğimiz günlerde kendisi ve Damla ile tartışan Nagihan'ın Gönüllüller takımınının motivasyonunu bozduğunu söyledi...

  • BETA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Karan Sakatlığını Atlatıp Takıma Geri Döndü 49. Bölüm Survivor 2018 01:24

Ümit Karan Sakatlığını Atlatıp Takıma Geri Döndü 49. Bölüm Survivor 20

Ünlüler takımının formda oyuncusu Ümit Karan, geçtiğimiz günlerde sakatlanıp doktor kontrolüne alınmıştı. Sakatlığını atlatan Ümit Karan takıma geri döndü...

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadınlar 'Rahatsız Etti' Dedikleri Adamı Sokak Ortasında Böyle Darp Etti 01:22

Kadınlar 'Rahatsız Etti' Dedikleri Adamı Sokak Ortasında Böyle Darp Et

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde 3 kadın, bir adamı sopa ve şemsiyelerle dövdü. O anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi...

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Üzerine Skandal: 'Osmanlı Zalimdi' 00:44

Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Üzerine Skandal: 'Osmanlı Zalimdi'

Geçtiğimiz günlerde ailesinin 7 çocuğundan sadece kendisinin okuduğunu, Osmanlı olsaydı okuyamayacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir skandal açıklamaya daha imza attı, Silifke Yörük Türkmen Çalıştay..

Bir Fotoğraf Çekilebilir Miyiz'den Evliliğe Tarkan ve Pınar Dilek'in 10 Yıl Önceki Fotoğraf Görüntüleri 00:27

Bir Fotoğraf Çekilebilir Miyiz'den Evliliğe Tarkan ve Pınar Dilek'in 1

2008 yılında Almanya'da verdiği konserde kuliste hayranlarıyla buluşan Tarkan o sırada Pınar Dilek ile fotoğraf çektirirken görülüyor. Görüntülerde Tarkan hayranı Pınar Dilek, “Bir fotoğraf çektirebilir miyiz?” diyerek r..

  • JET TV tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 6 yıl önce