#Gidiyor

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Her gün anne evine gidenler dikkat! 01:58

Her gün anne evine gidenler dikkat!

EVLİ ÇİFTLER, AİLE İLİŞKİLERİNDEN KAYNAKLANAN SORUNLARI SIK SIK MAHKEMEYE TAŞIYOR... O DOSYALARDAN BİRİ DE YARGITAY'DA GÖRÜLDÜ... 'KOCAM HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI ANNESİNİN EVİNE GİDİYOR' DİYEN KADININ AÇTIĞI DAVADA BAKIN NE K..

Seçmeceye devam! 01:37

Seçmeceye devam!

İSTANBUL'DAKİ TAKSİ KRİZİ, MESLEĞİNİN YÜZ KARASI TAKSİCİLER YÜZÜNDEN HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR. İŞTE ONLARDAN BİRİNİ HABERİMİZDE İZLEYECEKSİNİZ. BİR ARKADAŞ GRUBU, TAKSİ ÇAĞIRIYOR. TAKSİCİ GELDİĞİNDE ARAP TURİSTLERİ GÖRÜNCE G..

Tam Sevdirecek Gibi Oluyor Sonra Saldırıyor 00:13

Tam Sevdirecek Gibi Oluyor Sonra Saldırıyor

Bacaklarıma dolanan sürünen sarı beyaz kedi biraz sevdiriyor sonra saldırıyor oyun isteyen bir yavru kedi gibi kendileri Adeta bi geliyor gibi oluyor sonra bi gidiyor kedinin saldırmaları ve sevdirmeleri chichen wing s..

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kesmek İçin Aldığı Kaz Peşinden Ayrılmıyor 04:10

Kesmek İçin Aldığı Kaz Peşinden Ayrılmıyor

Manisa'nın Salihli ilçesinde Mustafa Zehir (35) 4 ay önce kesmek için aldığı kaz arasındaki bağ, dikkat çekiyor. 'Paşa' ismini verdiği kaz, Mustafa Zehir ile kahvehaneye gidiyor, traktörünü takip ediyor...

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu 05:37

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri 'Hababam Sınıfı' filminde olduğu gibi derslerini okul bahçesinde kurulan sıralarda yapıyor. Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın unutulmaz sahnesi, korona virüs nedeniyle ..

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne? 1:27:47

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne?

Kaya Metaforu! Uyanışın Başlayacağı Yer Burası! Çoban Yıldızı Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur! Kayaların Oğlu 2023 Neler Olacak? Frekanslar Bozuldu Dünya'da ve Ülkemizde Neler Olacak? Ayasofya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türkiye Şahlanıyor mu? Çöküyor mu? İşte 2023 Türkiyesi! 12:54

Türkiye Şahlanıyor mu? Çöküyor mu? İşte 2023 Türkiyesi!

Türkiye nereye gidiyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
BÜYÜK PLANI ANLATTI! Altını Fiziki Elinizde Tutun Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyin 41:43

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Altını Fiziki Elinizde Tutun Yeni Bir Göç Dalgası

02:53 Karşı Karşıya Olduğumuz Tehditler! 06:06 İklim Tezgahına Karşı Ne Yapmalıyız? 09:59 Roma İşgali Asıl Plan! 13:04 Türkiye Roma İşgaliyle Karşı Karşıya mı? 28:16 Ülkelerde Yaptıkları Deneyler! 33:28 Allah'a Açılmış B..

  • STUDIO AS tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Türkiye 1:26:38

Türkiye

Nereye Gidiyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 9 ay önce
'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Oğuzhan Koç - Küskün 02:56

Oğuzhan Koç - Küskün

Küskün sadece YouTube'da yayında! Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Çello: Onur Nar Mix&Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şi..

  • Dizi TV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şimdi iki adam da birbirinin geçmişini araştırıyor...

  • Dizi TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce