#Gidiyor

Kopuk  Pervin Celil'in Düğüne Gidiyor 05:32

Kopuk Pervin Celil'in Düğüne Gidiyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Camilerde Toplanan Paralar Nereye Gidiyor 03:55

Camilerde Toplanan Paralar Nereye Gidiyor

İstanbul Yenidoğan Bilal-i Habeşi Camisi’nde görev yapan imam Ebubekir Karsan camilerde toplanan paraların nerelere harcandığı meçhul olduğunu söyleyerek bir video yayınlamış..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Game of Thrones 1x7 Ned Stark, Prince Joffrey Baratheon'dan Krallığı Almaya Gidiyor 04:48

Game of Thrones 1x7 Ned Stark, Prince Joffrey Baratheon'dan Krallığı A

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Oktay Kaynarca Aceleyle Nereye Gidiyor 00:26

Oktay Kaynarca Aceleyle Nereye Gidiyor

Oktay Kaynarca Muhabilerin Sorularını Yanıtladı. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

Bu Araba Trafikte Zıplayarak Gidiyor 01:57

Bu Araba Trafikte Zıplayarak Gidiyor

Trabzonlu gencin modifiye ettiği aracını görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Çünkü otomobil trafikte zıplayarak yol alıyor...

ENGELLERİ AŞIP AVRUPA’YA GİDİYOR 02:39

ENGELLERİ AŞIP AVRUPA’YA GİDİYOR

KÜTAHYALI SPORCU TEKERLEKLİ DANS'TA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK..

DÜNYA NEREYE GİDİYOR UYANIN 1:02:48

DÜNYA NEREYE GİDİYOR UYANIN

DÜNYA NEREYE GİDİYOR UYANIN..

  • STUDIO AS tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dikkat! Son Özgürlük Elden Gidiyor! 44:21

Dikkat! Son Özgürlük Elden Gidiyor!

Yeni Sistem Kararı Alındı!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Felaketler Zinciri-Dünya Nereye Gidiyor 1:50:09

Felaketler Zinciri-Dünya Nereye Gidiyor

Felaketler Zinciri-Dünya Nereye Gidiyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 4 hafta önce
İNSANLIK NEREYE GİDİYOR 2:40:42

İNSANLIK NEREYE GİDİYOR

İNSANLIK NEREYE GİDİYOR..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 hafta önce
Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Bengü - Sahici 03:28

Bengü - Sahici

Doğdu içime Ayrılacağın Selamını Aldım Yalnızlığın Bak Ta Gözüme Söyle Yüzüme Yakıştı Mı Bu Haksızlığını Kırsam Döksem Ne işe Yarıyor Almış Bak Başını Yine Gidiyor Ben Aşkı Kurtarayım Derken Kalbim Elden Gidiyor Yıkılır ..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Tuba Ünsal'ın Muhteşem Evi 00:59

Tuba Ünsal'ın Muhteşem Evi

“Şehirden kaçma ve dinlenme durağım. Harika komşulara sahibim burada. Arnavutköy’deki evimden çıktıktan kısa bir süre sonra burada olacağımı düşünmek hoşuma gidiyor. Hem şehirden uzak hem de yakın olma hissi bir arada.” ..

  • ANKA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce