#Gidiyor

J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun Versiyon 11:23

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun

Türkiye İstanbul Ortaköy Reina Reina Ortaköy Silahlı, Bombalı Saldırı Daha Önce Fetö Samanyolu'nda Verilmişti Nizama Adanmış Ruhlar 1'i Polis 35 Kişi Hayatını Kaybetti 40 Yaralı Var Istanbul Governor:35 Peole Killed in N..

150 Doları Ödemeyek Hayatının Hatasını Yapan Ev Sahibi 13:59

150 Doları Ödemeyek Hayatının Hatasını Yapan Ev Sahibi

Banyo bölümünde arıza çıkan ev sahibi tesisatçı çağıyıror,150 dolar fazla bulan ev sahibi laga luga yapıyor.Tesisatçı sonradan kıllığına bozup gidiyor izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek 10:24

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek

Ud: Şemsettin Taşbilek Klarnet: Bahattin Kahraman Kanun: Harun Yıldırım Keman: Hasan Hüseyin Karakaya Cümbüş: Yavuz Örnekçi Darbuka: Adıgüzel Yazıcı Tef: Mustafa Kalaycı Yoğurt Koydum Dolaba Yoğurt koydum dolaba eller..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

2017  Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak 07:31

2017 Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak

2017 zor bir yıl olacak. Avrupa Birliği önümüzdeki aylarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sorunun üstesinden gelmeye çalışacak. Fransa’da ve Almanya’da kritik seçimler yapılacak. Brexit meselesi konuşulacak ve Don..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Arkadan Çarptığı Aracın Üzerinde Giden Motosiklet Sürücü 00:59

Arkadan Çarptığı Aracın Üzerinde Giden Motosiklet Sürücü

Amerika Birleşik Devletleri, otoyolda motosiklet sürücüsü araca arkadan çarpıyor sonra çarptığı aracın üzerine düşüp araçla gidiyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..

Maceracı _ Sinop 2 1:02:46

Maceracı _ Sinop 2

Karadeniz’in serin dalgaları, yemyeşil doğası ve eşsiz hikâyeleri arasında bir gezintiye çıkmak için yaz aylarını bekleyenler, Maceracı sizler için bu güzel yolculuğu hemen bugün gerçekleştiriyor. Maceracı bu hafta, yara..

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Küçülen dev mağazalar 02:44

Küçülen dev mağazalar

Almanya’da kendi sektörlerinde lider olan büyük mağazalar değişen müşteri taleplerine cevap verebilmek için ‘’küçülmeye’’ gidiyor. Açılan mini şubeler tüketiciye hızlı ve çeşitli bir alışveriş imkanı sunuyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Ünal Hastaneye Kaldırıldı! Gözde, Soluğu Yanında Aldı! 04:47

Kısmetse Olur - Ünal Hastaneye Kaldırıldı! Gözde, Soluğu Yanında Aldı!

Kanal D nin ilgiyle takip edilen evlilik programının 24 şubat cuma günü yayınlanan bölümünde Ünal rahatsızlanıyor ve aniden hastaneye kaldırılıyor.Ünal'ın aşkına karşılık veremeyen Gözde ise Ünal'ın durumunu merak ediyor..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Çizgi Film  Musti  Civcivler  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Civcivler Türkçe Dublaj

Musti yumurta almaya çiftliğe gidiyor. Ama nedense orada hiç kimse yok. Hayvanların hiç birini göremiyor. Herkes nereye gitmiş olabilir ki. Bakalım Musti arkadaşlarını bulabilecek mi...

Çizgi Film  Musti  Çiftlikte Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Çiftlikte Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin babası bugün çiftliğe gidiyor. Tabi ki Musti de onunla gelip arkadaşlarını görmek istiyor. Ama ne yazık ki arkadaşları başka şeylerle meşgul. Bakalım Musti tek başına neler yapacak...

Çizgi Film  Musti  Horozun Neyi Var  Türkçe Dublaj 05:04

Çizgi Film Musti Horozun Neyi Var Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerasını kaçırma. Bu bölümde Musti çiftliğe gidiyor. Horoz dışında bütün hayvanlar iyi. Ama horozun neden hastalandığını bir türlü anlayamıyorlar...

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Makyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir? 00:25

Makyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir?

Makyaj için fırçalar üzerinde akne ve diğer hoş olmayan sürprizler cilde tahrişe neden olabilir kir ve bakterilerin bir sürü gidiyor. güzelliği bozmamak için ve sağlığına zarar etmemek için, makyaj fırçaları düzgün yıkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Söyle 03:18

Seksendört - Söyle

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar Bu beni kahrediyor Of ço..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..