#Gidiyorum ama etmiyorum eyvallah

Redd - İtiraf 03:22

Redd - İtiraf

Ben Hep Koparttım Hep Ama Hep Kanattım Kalbe Düşman Yaşadım Bazen Kendimi, Bazen De Başka Birini Benzin Döküp Yaktım Ama Şimdi Bu Sürtük Bedende Patlayacak Gibi Vuruyor Kalbim Kendi Kendime Kaldığımda Kimse Görmüyorken A..

Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Ruhsar 8.Bölüm 40:28

Ruhsar 8.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Ruhsar 10.Bölüm 38:48

Ruhsar 10.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Cin Çarpması  Paranormal Olaylar Büyü Sonucu Arkadaşımızı Aldılar 20:25

Cin Çarpması Paranormal Olaylar Büyü Sonucu Arkadaşımızı Aldılar

Sosyal TV Kanalından herkese merhaba dostlar. Paylaştığımız bu video kesinlikle kalp hastaları,hamile olanlar ve ufak çocuklar tarafından izlenmemeli. Cin Çarpması - Paranormal Olaylar #7 (Büyü yüzünden arkadaşımızı aldı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Yokuş 02:00

Feride Hilal Akın - Yokuş

Müsadesi olmayan bir aşkı nasıl kabulleneyim Çekip mi gideyim yoksa ziyaret mi edeyim Kalabalık bir yerden tesadüfen selam vereyim Beni görür müsün bunu bilmem ama şansımı denerim Ama hoştun, boştun, yanımda duran bir y..

Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover) 02:43

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover)

Şarkı Sözleri: Bildiği gibi değilmiş buralar, o her şeyi mor severmiş. Kim girse hayatına seni seviyorum der ve gidermiş. Kalbi kırılmış bir kadın, belki de saçları ondan kısaymış. Konuşulacak şeyler varmış daha, ama..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alex'e Bir Övgü de Ada'dan ! 01:23

Alex'e Bir Övgü de Ada'dan !

Manchester City'nin resmi sosyal medya hesabında yayınlanan bir videoda taraftarlardan gelen soruları cevaplayan orta saha oyuncusu Fernando, Karşılıklı oynaması en zor oyuncu kimdi? sorusunun cevap olarak Alex'in adın..

  • OFSAYT tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför 01:40

Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför

Zehirli Hayat. Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir ..

Kadınlara Bebek Yakışır Erkeklere De Göbek 00:19

Kadınlara Bebek Yakışır Erkeklere De Göbek

Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir çılgınlık. İnc..