#Girişine ilk etapta

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şili, 22 Dakikada Fark Yaptı! 09:38

Şili, 22 Dakikada Fark Yaptı!

Şili-Venezuela maçında ev sahibi Şili, ilk 22 dakikada fişi çekti ve Dünya Kupası bileti için önemli bir adım attı. Şili, 4. dakikada Alexis Sanchez ve 6. dakikada Esteban Paredes'in golleriyle maça çok hızlı başladı. Pa..

Video Hakem Teknolojisi İle Gol Geri Alındı! (Fransa - İspanya) 01:32

Video Hakem Teknolojisi İle Gol Geri Alındı! (Fransa - İspanya)

Fransa Milli Takımı'nın İspanya ile oynayacağı hazırlık maçında Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması kullanıldı. İspanya'nın 2-0 kazandığı karşılaşmada, yeni uygulama ilk bu maçta denenmiş oldu...

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 08:00

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

La Liga'da 19. hafta maçında Sevilla, Osasuna'ya konuk oldu. Sergio Leon'un 15. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi, 43. dakikada Vicente Iborra'nın golüne engel olamadı ve skora denge geldi. İlk yarı 1-1 son..

  • Ömer tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 03:10

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

28/03/2017 ‘de Dünya Kupası 2018 Elemeleri Güney Amerika’da Oynanan Bolivya – Arjantin maçında; Ev sahibi Bolivya konuk ettiği Arjantin karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarınsında skoru 2-0 yaparak..

Schmidt Throws A Fit  Season 6 Ep 21  01:11

Schmidt Throws A Fit Season 6 Ep 21

Schmidt, yeni vakfı için Schmidt Charitable Trust adını kullanamayacağını keşfeder, bu nedenle Cece, onun ilk adını kullanmasını önermektedir...

2017 Uzun Etek Modelleri 07:43

2017 Uzun Etek Modelleri

Geçmişten günümüze kadar gelen parçalardan bir tanesi uzun eteklerdir. Uzun eteklerin ayrı bir havası vardır. Özellikle yeni sezonda uzun etek modelleri çok revaçta olacaktır. Her tür kesime hitap eden modelleri ve renkl..

  • Kadınca tarafından
  • 1.677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

American Gods Sezon 1 01:09

American Gods Sezon 1

Kısa süre önce piyasaya çıkan ve Shadow adında eski bir mahkum kendini Çarşamba olarak adlandıran ve ilk önce Shadow'un hayatını ve geçmişini anladığı kadarını bilen gizemli bir adamla tanışır...

Onur Büyüktopçu Kimdir? 00:51

Onur Büyüktopçu Kimdir?

İngiltere 'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı..

Ayıcık Bombo 8. Bölüm 07:00

Ayıcık Bombo 8. Bölüm

Ayıcık Bombo diyince aklınıza ilk ne geliyor?Tabi ki macera dolu bir gün...

Kısmetse Olur - Büyük Buluşma! Didem Ankaraya Adnanın Aileyle Tanışmaya Gidiyor! 01:27

Kısmetse Olur - Büyük Buluşma! Didem Ankaraya Adnanın Aileyle Tanışmay

Kısmetse Olur'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Adnan ve Didem Ankara'ya gidiyor. Didem, ilk kez Adnan'ın yaşadığı eve, ailesinin yanına giderek onlarla tanışıyor. Herkesin merakla beklediği bu büyük buluşmada neler yaşa..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Akkaya Kimdir? 01:41

Hakan Akkaya Kimdir?

23 temmuz 1982 tarihinde Ordu'da doğmuştur. İlk orta ve lise öğrenimini de Ordu'da tamamladıktan sonra Üniversite için Ankara'ya gitmiştir. Babası Ordu'da turizm ve İnşaat işleriyle meşguldü. 21 yaşında babasını kaybetti..

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Taşkın - Ciğerim Yanıyor 04:38

Taşkın - Ciğerim Yanıyor

Taşkın Ciğerim Yanıyor Şarkı Sözleri Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yarim seni bilmiyorlar ,tanımıyorlar Sevdan bana şu ömrümde tek yadigar Sen bilmezsin sevdiceğim bizi ayıracaklar El sözüne kanıp sakın beni kırm..

Hull City 2-1 Manchester United (Maç Özeti - 26 Ocak 2017) 04:20

Hull City 2-1 Manchester United (Maç Özeti - 26 Ocak 2017)

Manchester United, İngiltere Lig Kupası yarı final maçında Hull City'e konuk oldu. 35. dakikada Tom Huddlestone'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 66. dakikada Paul Pogba'nın golüne engel olamadı. Eski Ak..

  • Ömer tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Survivor Çılgın Sedat Adem Kılıçcı Yorumu 00:51

Survivor Çılgın Sedat Adem Kılıçcı Yorumu

Keşke ilk günden böyle konuşsaydın o zaman elenmezdin ))..

  • PengoTV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Adventure Time 15.Bölüm 10:42

Adventure Time 15.Bölüm

Salyangoz: Birçok bölümde gizli yerlerde saklı kameraya el sallayan küçük bir salyangozdur. Lich onun zihnini ele geçirip onu bir süre kullanmıştır. Ölümsüz Delirir bölümünde Lich kaçmak için salyangozun zihnini kontro..

Adventure Time 17.Bölüm 10:44

Adventure Time 17.Bölüm

Lich (Ölümsüz): Prenses Ciklet tarafından yakalanıp esir edilmiştir. İlk kez Ölümsüz Delirir bölümünde görülmüştür ve kaçmak için Salyangoz'un bedenini ele geçirir. Finn ayıya kitabı verince ayı kitabı Salyangoz'a (Lich'..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..